Dopuser 20.10.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Bardzo ciekawy język rozmowy państwo zaproponowali w publicznej dyskusji(co prawda internetowej, ale jednak publicznej i jak sądzę dyskutują ze sobą osoby dorosłe a nie nastolatki z onet-u). Zochna- "kurdupel" jak mniemam to o prezesie Kaczynśkim TheRealRocknRolla- "Bronek Talar(Dom) spierdolił się z rusztowania i zabił" Pepeg z Gumy- "zakłamanym konusem" to też chyba o Kaczyńskim BOHO- "każda okazja żeby wylizać tyłek preziowi jest dobra" tym razem to o posłance Kempie kamykkamyk2- "To życzę jej smacznego, szczególnie że prezio pewnie teraz sra w gacie" to o p. Kempie i o p. Kaczyńskim Pepeg z Gumy- "zawazelinowane pyski przydupasów wodza" to o posłach PiS Jestem bardzo ciekawa, czy państwo w życiu realnym też na takim wysokim poziomie prowadzą dyskusje? Ale żaden przemysł pogardy, czy też kampania nienawiści wobec PiS nie wchodzi oczywiście w grę... w ogóle nie ma o tym mowy... ależ skąd... bo to są przecież wypowiedzi europejczyków pełną gębą, przedstawicieli przyszłej Polski jeżeli PO utrzyma się nadal przy władzy... ciemny moher PiSowski to dopiero oszołomy, prawda ? Edytowane 20 Października 2010 przez Dopuser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 20.10.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 PIS z kolei wrzucił wszystkich przeciwników do jednego wora i nazywa ich komuchami, sprzedawczykami, "innymi" Polakami itd. (nie pamiętam już tej całej listy epitetów). Jedynie prezio nie kazał dorzynać, patroszyć i takie tam, ale to tylko kwestia czasu. A w Afryce biją Murzynów... ma się to jak pięść do oka jeśli chodzi o merytoryczne podejście do treści o którą pytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Bardzo ciekawy język rozmowy państwo zaproponowali w publicznej dyskusji(co prawda internetowej, ale jednak publicznej i jak sądzę dyskutują ze sobą osoby dorosłe a nie nastolatki z onet-u). Zochna- "kurdupel" jak mniemam to o prezesie Kaczynśkim TheRealRocknRolla- "Bronek Talar(Dom) spierdolił się z rusztowania i zabił" Pepeg z Gumy- "zakłamanym konusem" to też chyba o Kaczyńskim BOHO- "każda okazja żeby wylizać tyłek preziowi jest dobra" tym razem to o posłance Kempie kamykkamyk2- "To życzę jej smacznego, szczególnie że prezio pewnie teraz sra w gacie" to o p. Kempie i o p. Kaczyńskim Pepeg z Gumy- "zawazelinowane pyski przydupasów wodza" to o posłach PiS Jestem bardzo ciekawa, czy państwo w życiu realnym też na takim wysokim poziomie prowadzą dyskusje? Ja tylko po 6 klasach podstawówki jest, więc chyba mi możno tak gadać i PISować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rivka 20.10.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 A co tu ma sześć klas podstawówki do kultury osobistej bo nie rozumie. Pan się na siłę stara byś zabawny jak na razie jest pan tylko śmieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 20.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Te błazny to wysoko postawienie członkowie PO. Czyżby rządziła nami partia błaznów i przefarbowańców ? Czy przypadkiem premier RP i szef PO, Donald Tusk, nie ponosi odpowiedzialności za zachowanie tak swoich ministrów jak i szefa lubelskiej PO ? Mam zacytować może samego Tuska ? Podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 "Tylko że trzeba pamiętać o proporcjach. W tragedii smoleńskiej zginęli w największej liczbie posłowie PiS, a przede wszystkim brat Jarosława Kaczyńskiego." Nie wiem, z kogo to cytat, ale podoba mi się, że wśród 96 ofiar są jakieś: przede wszystkim. Wobec śmierci wszyscy są równi. Największa liczba to posłowie PIS: Putra, Gęsicka, Gosiewski, Natalli-Świat, Wassermann Zając(senator) Fetlińska (senator). 5 posłów i 2 senatorów Dla porównania: Załoga: 7 osób Protasiuk Arkadiusz (Kapitan), Grzywna Robert (członek załogi), Michalak Andrzej (członek załogi), Ziętek Artur (członek załogi), Maciejczyk Barbara, (stewardessa), Januszko Natalia (stewardessa), Moniuszko Justyna (stewardessa) Armia: 7 wysokich oficerów Błasik Andrzej, Buk Tadeusz, Chodakowski Miron, Gągor Franciszek, Gilarski Kazimierz, Karweta Andrzej, Kwiatkowski Bronisław No i w końcu obsługa niepolityczna Głowy Państwa: 10 osób. Florczak Jarosław (BOR), Francuz Artur (BOR),Janeczek Paweł (BOR), Krajewski Paweł (BOR), Michałowski Dariusz (BOR), Nosek Piotr (BOR), Pogródka-Węcławek Agnieszka (BOR), Surówka Jacek (BOR), Lubiński Wojciech (lekarz prezydenta RP), Fedorowicz Aleksander (tłumacz prezydenta RP). Ale jak to pięknie brzmi: tragedia dotknęła przede wszystkim JK i PIS. A były jakieś ofiary nie związane z PISem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 A co tu ma sześć klas podstawówki do kultury osobistej bo nie rozumie. Pan się na siłę stara byś zabawny jak na razie jest pan tylko śmieszny. A to że mi można rzucać takimi epitetami, gdyż mówią że taki to prostak i cham. Lepiej się pośmiać ze mnie, gdyż próbując z prezia, to zaraz odzywa się w jego obronie tysiąc obrońców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Tylko że trzeba pamiętać o proporcjach. W tragedii smoleńskiej zginęli w największej liczbie posłowie PiS, a przede wszystkim brat Jarosława Kaczyńskiego." A ile osób co zginęło w katastrofie drogowej k. Nowego Miasta było z PIS-u, a ilu z innych partii??? m.k.k napisał: Wobec śmierci wszyscy są równi. ale im tego nie przetłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Interesująca samoocena. Dał Ci tu ktoś do tego jakieś podstawy? Jesteś zwyczajnym kabotynem. nie broń człowiekowi wypowiadać najgłębsze myśli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Tak sobie myślę... Zażądano, aby ABW i każdy, kto może i umie zajął się poważne problemem gróźb karalnych kierowanych do polityków nawet na forach internetowych. Groźba utraty "życia wiecznego" i wstępu do raju to poważna groźba! Czymżesz wobec TAKIEJ groźby jest groźba utraty życia doczesnego? Tego krótkiego, szarego i pełnego trudów? A wykonać TAKĄ groźbę może każdy czarny.... Zgłosić do prokuratury? Adam M. Coś w tym jest :) Ale w tym wątku już skończyła się dyskusja a zaczęły pyskówki. Co się dziwić, ze ktoś potem bierze to wszystko na serio i strzela?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.10.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jestem bardzo ciekawa, czy państwo w życiu realnym też na takim wysokim poziomie prowadzą dyskusje? ależ to jest język kultowych polskich polityków - np. spieprzaj dziadu ! dlaczego mamy inaczej dyskutować ? to nie herbatka u teściowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 ależ to jest język kultowych polskich polityków - np. spieprzaj dziadu ! dlaczego mamy inaczej dyskutować ? to nie herbatka u teściowej.... A może faktycznie ta wczorajsza zbrodnia to była za "spieprzaj dziadu", tylko sprawca nie mógł się wcześniej dopchać do prezia, więc wybrał przypadkowe biuro pisowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Bo nasza prawda jest najmojsza.Nie twojsza, tylko mojsza. Będzie zgoda i szczęście, kiedy Kaczyński będzie prezydentem po wsze czasy a wszyscy Polacy katolikami i należeć będą do PiS lub co najmniej sympatyzować z nim.To prezes będzie wyznaczał nam co słuszne, prawe i dobre , gdyż jest on nieomylny i nie podlega krytyce. Tak stanowi demokracja. A wówczas zamiast przemysłu nienawiści zapanuje nam manufaktura nawiści. Beatyfikujmy zabitego prezydenta tysiąclecia i pracownika biura w Łodzi też, wraz ze skrytobójczo zabitymi pod Smoleńskiem posłami PiS.Resztę przypadkowych "poległych" jakoś się upamiętni, niegodni oni bowiem specjalnych zaszczytów.To był mord na zlecenie.Wiadomo kto za tym stoi.Naród żąda pomnika i krzyża a kto ma inne zdanie , stoi jak zwykle tam, gdzie ZOMO.Naród żąda też aresztowania wszystkich peowców i delegalizacji opozycji, bo nie da się inaczej przebłagać urażonej dumy prawdziwego Polaka pisowca i prawdziwego patrioty.A kto powie od dzisiaj na prezesa "be" będzie wrogiem narodu.Już Antoni ze Zbychem zrobią z nim porządek. A teraz klęknijmy i przeprośmy pisowców.Za inne zdanie,za ZOMO, za brak miłości do Lecha,za sfałszowane wybory i przypadkową elekcję Komorowskiego,za śmiech ze śmieszności wybaczcie nama ty Jarosławie - wyłachaj nas panie i daj się przebłagać, o to do ciebie modły nasze wznosimy i o kolejną komisję prosimy, pod wezwaniem Kempy Beaty - prawnika.amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 A teraz klęknijmy i przeprośmy pisowców. Za inne zdanie, za ZOMO, za brak miłości do Lecha, za sfałszowane wybory i przypadkową elekcję Komorowskiego, za śmiech ze śmieszności wybaczcie nam a ty Jarosławie - wyłachaj nas panie i daj się przebłagać, o to do ciebie modły nasze wznosimy i o kolejną komisję prosimy, pod wezwaniem Kempy Beaty - prawnika. amen Ja też "Przepraszam" !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 20.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Z władzą, stanowiskiem wiąże się odpowiedzialność. Czym wyższe stanowisko tym wyższa odpowiedzialność. W demokracji władza podlega kontroli i osądowi. I ponosi odpowiedzialność polityczną, moralną a czasami nawet wręczvkarną za swe decyzje, czy też ich zaniechanie. Prawem obywatela i opozycji jest oceniać posunięcia władzy. Tu się kłania rola mediów, 4. władzy. Jak ta rola wygląda w Polsce, zwłaszcza w ostatnich kilku latach ? Zwalnianie antyrządowych dziennikarzy (wyliczyć?), próby zabrania koncesji dla krytycznych rządowi gazet czy mediów, kampania nienawiści wobec opozycji z zachętami do wyrzynania watahy. I to wszystko się dzieje w rzekomo demokratycznym, europejskim kraju. I wyznawcy tej władzy śmią się określać nowoczesnymi europejczykami... żałośni są tak błazny i przebierańcy będący przy władzy jak i pożyteczni idioci, jej wyznawcy... szkoda tylko, że cały ten cyrk rządowo-medialny odbywa się kosztem społeczeństwa... Zapomniałby, że szykują się podwyżki prądu o ponad 10%: http://www.rp.pl/artykul/5,551828-Prad-moze-gwaltownie-zdrozec.html podziękowania proszę słać na adres rządu RP, tego samego rządu, który obiecywał obywatelom złote góry, i dla którego jeszcze miesiąc czy dwa temu byliśmy zieloną wyspą... Edytowane 20 Października 2010 przez Dopuser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.10.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Z władzą, stanowiskiem wiąże się odpowiedzialność. Czym wyższe stanowisko tym wyższa odpowiedzialność. W demokracji władza podlega kontroli i osądowi. I ponosi odpowiedzialność polityczną, moralną a czasami nawet wręczvkarną za swe decyzje, czy też ich zaniechanie. Prawem obywatela i opozycji jest oceniać posunięcia władzy. Tu się kłania rola mediów, 4. władzy. Jak ta rola wygląda w Polsce, zwłaszcza w ostatnich kilku latach ? Zwalnianie antyrządowych dziennikarzy (wyliczyć?), próby zabrania koncesji dla krytycznych rządowi gazet czy mediów, kampania nienawiści wobec opozycji z zachętami do wyrzynania watahy. I to wszystko się dzieje w rzekomo demokratycznym, europejskim kraju. I wyznawcy tej władzy śmią się określać nowoczesnymi europejczykami... żałośni są tak błazny i przebierańcy będący przy władzy jak i pożyteczni idioci, jej wyznawcy... szkoda tylko, że cały ten cyrk rządowo-medialny odbywa się kosztem społeczeństwa... Zapomniałby, że szykują się podwyżki prądu o ponad 10%... podziękowania proszę słać na adres rządu RP, tego samego rządu, który obiecywał obywatelom złote góry, i dla którego jeszcze miesiąc czy dwa temu byliśmy zieloną wyspą... czy jesteś Dopuser na "Proszkach Prezesa" ? więc wybaczamy ci te pierdoły, które tu kopiujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.10.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 czy jesteś Dopuser na "Proszkach Prezesa" ? więc wybaczamy ci te pierdoły, które tu kopiujesz.... I jeszcze chce by ktos do takich bzdur się "merytorycznie" odnosił. "Przemysł nienawiści" to pomysł na tłumaczenie własnej niemocy równie dobry co kiedyś "pomroczność jasna". Wszystko można tym wytłumaczyć. Przegrywasz wybory - przemysł nienawiści, zrobisz kupę w majtki - przemysł nienawiści. Bardzo wygodna wymówka dla wszelkiej maści nieudaczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 No to niech zacytuję Zochnę: Ale jej też pewno nie chodziło o wzrost... może Zochna napisze co miała na myśli, bo zaczynam się gubić jak mam rozumieć słowa pisane.... btw: zna ktoś odpowiedź na mój quiz ? Jeżeli Pepeg jeszcze nie wytłumaczył - to dodaje : sugerowałam już w bezpośredniej odpowiedzi na Twoje pytanie z poprzedniej strony, że to określenie dotyczy osobowości Kaczyńskiego. Wisi mi jego wzrost. Napoleon był niskiego wzrostu. Kaczyński jest dla mnie kurduplem. Dla mnie. Swoją drogą jak daleko muszą sięgać kompleksy, żeby ewentualnie obrażać się za swoje centymetry. I bynajmniej nie te najbardziej drażliwe Jak się ma do tego Zomo, kondominium itd.. I jeszcze - trudno mi się oprzeć wrażeniu, że Kaczyński odnosi jakąś chorą satysfakcję z tego co się stało. I to jest jeszcze jeden powód, który powoduję, że się go boję. Tzn poparcia które mógłby ewentualnie mieć.Tak to odbieram. Nic nie poradzę. I dla Twojej wiadomości - nie subskrybuję GW. Powiem więcej - zdarza mi się słuchać Radia z Torunia o 23.00. Wtedy strach mi się jeszcze potęguje. To tyle o sobie. Może jeszcze to, że urodziłam się w połowie lutego. Tak dokładnie w drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 20.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dla mnie.... niech się prawica wzajemnie wyrznie Będę mega zadowolony. Dziś czytałem w Angorze artykuł , o tych co zginęli w "sławnym " busie . 18-ście osób. Jechali zarobić kilka groszy na chleb dla dzieci. Czarne pasibrzuchy oczywiście juz podały nr. konta ....dla nich to czysta kasa. ...no ale u nas jak pisałem wazniejsze jest in Vitro. Pie***e ich wszystkich. Niestety ...nie ma komu rządzić z sensem. jak tak patrzę ..to najsensowniej było za SLD. Choć też dupy czarnym dawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dla mnie.... niech się prawica wzajemnie wyrznie Będę mega zadowolony. Dziś czytałem w Angorze artykuł , o tych co zginęli w "sławnym " busie . 18-ście osób. Jechali zarobić kilka groszy na chleb dla dzieci. Czarne pasibrzuchy oczywiście juz podały nr. konta ....dla nich to czysta kasa. ...no ale u nas jak pisałem wazniejsze jest in Vitro. Pie***e ich wszystkich. Niestety ...nie ma komu rządzić z sensem. jak tak patrzę ..to najsensowniej było za SLD. Choć też dupy czarnym dawali. Brutalnie, ale dobrze to ująłeś. Choć SLD też w swoim czasie się nie popisało. Ja nie wierzę w normalnych, uczciwych, dla których najważniejsze jest Państwo i jego Obywatele, polityków. Z bajek już wyrosłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts