Margoth1719503976 20.10.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 A tak na marginesie, rivka i dopouser, Margoth* to ONA, ale pewnie projarosławskie klapki na oczach nie pozwoliły Wam zerknąć na avatar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 20.10.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Brutalnie, ale dobrze to ująłeś. . Bo w tej sytuacji politycznej trzeba walić prawdę w oczy. Hitlera też lekceważono......a nam właśnie rośnie taki mały Hitlerek. Te pochody z pochodniami....... Pozwolono Rydzykowi na wiele.......i teraz nie ma mocnego , by go ujarzmić i rozliczyć z przekrętów. za stary jestem żeby emigrować , ale nie dziwię się młodym ,że spierdalają ( przepraszam za mocne słowo) , z tego "dzikiego kraju" .Nie zanosi się niestety na normalność . Patriotyzmem ...to sobie mordę wycierają "genetyczni" Edytowane 20 Października 2010 przez Marek-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 20.10.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 prezio nadal jedzie na proszkach...... i nie ma na to rady..... szkoda ze tobie ich zabraklo ale na to jest rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 20.10.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Tyle że Palikot to błazen, Sikorski to przefarbowaniec (najpierw PIS teraz PO), natomiast Bartoszewski, mimo jego zasług, nigdy nie powinien tak mówić, skoro jest tak wysoce wykształcony. Dla niego nagana. Ooo a ja glupia myslalam ze sa to ludzie wybrani do podejmowania waznych decyzji dot.Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 20.10.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 PiS: ABW powinna ścigać agresywne wpisy w internecie Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,8538492,PiS__ABW_powinna_scigac_agresywne_wpisy_w_internecie.html#ixzz12vDZnBjx tego chyba chcą\"Prawdziwi Polacy" ...ale obrażą się jak ich porównać do Białorusi. Ciekawe ..czy za porównanie Jarosława Kaczyńskiego do Hitlera , podlegam już pod sąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 20.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 To życzę jej smacznego, szczególnie że prezio pewnie teraz sra w gacie. Pierwszy nasral Kutz a tera prezio ? toz to macie wielki smrod w tej "polityce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 20.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Widzę ,że temat sięgnął szamba. Spadam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.10.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ooo a ja glupia myslalam........ nie pochlebiaj sobie...... i nie ryzykuj - jak kończą "myślący" pokazują przykłady Dorna, Jakubiak, Poncyliusza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Tak sobie czytam i słucham... czasem jakimś niewegetariańskim słowem rzucę w myślach lub na głos (w zależności od okoliczności i towarzystwa)... I widzę dwie możliwości - albo będę traktować to całe szambo na serio, a wtedy ani chybi za parę miesięcy wezmę siekierę (bo broni palnej nie mam na podorędziu) i pójdę kogoś nią potraktować, albo zacznę olewać polskie elyty polityczne i ich słowa ciepłym moczem, co pozwoli mi zachować zdrowie psychiczne (lub to, co mi z niego pozostało).Po rozważeniu wszystkich za i przeciw wybieram to drugie rozwiązanie. Ciężko będzie, ale od zaraz zaczynam trenować (piwko sobie strzelę - moczopędnie działa).Jednkowoż na wybory będę chodziła tak długo, jak długo trzeba będzie głosować przeciwko PiS-owi. Mimo wszystko uważam, że nic gorszego nas spotkać nie może...No chyba, że pojawi się wreszcie w Polsce jakaś partia dzięki której zacznę głosować ZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 nie pochlebiaj sobie...... i nie ryzykuj - jak kończą "myślący" pokazują przykłady Dorna, Jakubiak, Poncyliusza.... Chciałeś powiedzieć "myślący inaczej" bo "myślący" to chyba troszkę przesada. Jakby myśleli to by w PiSie nie byli. Wart Pac pałaca a pałac Paca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Agduś, mój powód brania udziału w wyborach jest dokładnie taki sam jak Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grjek 20.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 PIS obecnie to jedno wielkie nieporozumienie. Kaczyński chyba sam nie wie czego chce (najchętniej sprawowałby niepodzielne rządy), a większość PiSowców ślepo w niego wierzy. Jak daleko ten wózek prowadzony przez ślepego konia pojedzie? Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jak daleko ten wózek prowadzony przez ślepego konia pojedzie? Zobaczymy... tak daleko, jak koniowi starczy proszków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 20.10.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ludzie z POlski brak słów ! Gdzie ARGUMENTY? Mam wrażenie że jesteście uczniami Goebelsa.Kaczyński winien i już !Czemu człowiek który nie wzywa do niczego co jest nie zgodne z interesem Polski , naszej tożsamości, honoru itd jest tak znienawidzony .Czemu jak jesteście tacy mądrzy i uczeni i wspaniali i w ogóle nowocześni i wyzwoleni nie skorzystacie z dobrodziejstw jakie dała Wam łunia ewropejska i nie zamieszkacie w którymś z tych wspaniałych liberalnych krajów gdzie można sobie wstrzyknąć na przystanku, albo wziąć ślub ze swym partnerem od wsadzania w dupala , itd. , . Przecież tam nie musielibyście cierpieć katuszy i oglądać tego "mochera" , tylko wiedlibyście wspaniałe życie- aby do łikenda i supermarketu zamiast do kościoła. W ogóle to proponuję Wam raczej wschód np. Indie - tam to się można pokazać dopiero wśród tych mocherów ,a i kościół katolicki można podpalić na legalu , i swym dzieciom pokazać o co w życiu chodzi.Błagam Was wyjedźcie stąd - niech Polska będzie biedna i mocherowa ale nie UBECKO - RADZIECKO -NIEMIECKA!Jesteście żałośni Pozdrawiam Was to ja mocher pisior i jak tam chceciedebeściakii mam jeszcze mocherowe rękawiczki na rower, i ..........nie mam karty do bankomatu ,ani kredytowej ani debetowej ani żadnej, ani nawet lojalnościowej,ale............. mam honor , poczucie patriotyzmu ,szacun dla bohaterów, szacun dla starych ludzi wyśmiewanych , poniewieranych, i hańbionych, szacun dla prawdziwej historii , w ogóle Kocham swój kraj , i chcę tylko by był wolny suwerenny i sprawiedliwyczy to za dużo?P.SJak kto ma chęci zapraszam , będzie sobie mógł wbić nożyk pod moje żeberko, albo palnąć pisiorowi w łeb obuchem , albo nie wiem co jeszcze - wymyślicie coś na poczekaniu. Jeszcze raz serdeczne pozdro dla forumowiczów.Mocher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ludzie z POlski brak słów ! Gdzie ARGUMENTY? Mam wrażenie że jesteście uczniami Goebelsa. Błagam Was wyjedźcie stąd - niech Polska będzie biedna i mocherowa ale nie UBECKO - RADZIECKO -NIEMIECKA! Jesteście żałośni Jak kto ma chęci zapraszam , będzie sobie mógł wbić nożyk pod moje żeberko, albo palnąć pisiorowi w łeb obuchem , albo nie wiem co jeszcze - wymyślicie coś na poczekaniu. Mocher Wypunktowałam fajne fragmenty specjalnie dla kolegi Dopuser, nie jestem specjalnie poruszona głębią wypowiedzi , ale może będzie mu łatwiej snuć rozważania o polityce nienawiści i obrażaniu. p.s. Moher - w języku polskim pisze się przez samo h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.10.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Kaczynski prowadzi polityke nienawisci caly czas,ale nie mowi sie o tym,bo sie nie mowibo po co z kazdej jego wypowiedzi mozna cos wypunktowacdzisiaj np,ze on nie chce rzadow zlych ludzialbo mowienie o smierci ofiar katastrofy smolenskiej "polegli"to sa tak jasne przekazy ,ze nie trzeba ich komentowacprzypominam jeszcze stasiek&gośka,ze zyjemy w kraju,gdzie decyduje wiekszosc i jezeli decyzje tej wiekszosci sie komus nie podobaja mam identyczna propozycje-wyjechac..... Edytowane 20 Października 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 21.10.2010 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wypunktowałam fajne fragmenty specjalnie dla kolegi Dopuser, nie jestem specjalnie poruszona głębią wypowiedzi , ale może będzie mu łatwiej snuć rozważania o polityce nienawiści i obrażaniu. p.s. Moher - w języku polskim pisze się przez samo h. Tusk tak wymawia to slowo ze i mnie wydawalo sie ze mowi mochcherrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Tusk tak wymawia to slowo ze i mnie wydawalo sie ze mowi mochcherrr. mogę to zrozumieć. wiem, że niektórzy układają sobie świat na podstawie tego co i jak mówią politycy. spodziewam się jednak , że stasiek z gośką wsłuchuje się raczej w wymowę Kaczyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 21.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ludzie z POlski brak słów ! jeszcze zapomniałeś krzyknąć, rozdzierając szaty i mocząc majtki : Nie zabijajcie nas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 21.10.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 .....szacun dla bohaterów, szacun dla starych ludzi wyśmiewanych , poniewieranych, i hańbionych, szacun dla prawdziwej historii..... Mocher joł ziomal ! joł ! od razu widać że jesteś twardy gość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts