Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy mówienie źle o PiS będzie karane jako podżeganie do zabójstwa?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 289
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brutalnie, ale dobrze to ująłeś. .

Bo w tej sytuacji politycznej trzeba walić prawdę w oczy.

Hitlera też lekceważono......a nam właśnie rośnie taki mały Hitlerek.

Te pochody z pochodniami.......

Pozwolono Rydzykowi na wiele.......i teraz nie ma mocnego , by go ujarzmić i rozliczyć z przekrętów.

za stary jestem żeby emigrować , ale nie dziwię się młodym ,że spierdalają ( przepraszam za mocne słowo) , z tego "dzikiego kraju" .Nie zanosi się niestety na normalność . Patriotyzmem ...to sobie mordę wycierają "genetyczni" :)

Edytowane przez Marek-B

Tyle że Palikot to błazen, Sikorski to przefarbowaniec (najpierw PIS teraz PO), natomiast Bartoszewski, mimo jego zasług, nigdy nie powinien tak mówić, skoro jest tak wysoce wykształcony. Dla niego nagana.

Ooo a ja glupia myslalam ze sa to ludzie wybrani do podejmowania waznych decyzji dot.Polski.

PiS: ABW powinna ścigać agresywne wpisy w internecie

Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,8538492,PiS__ABW_powinna_scigac_agresywne_wpisy_w_internecie.html#ixzz12vDZnBjx

tego chyba chcą\"Prawdziwi Polacy" :)

...ale obrażą się jak ich porównać do Białorusi.

Ciekawe ..czy za porównanie Jarosława Kaczyńskiego do Hitlera , podlegam już pod sąd?

Tak sobie czytam i słucham... czasem jakimś niewegetariańskim słowem rzucę w myślach lub na głos (w zależności od okoliczności i towarzystwa)... I widzę dwie możliwości - albo będę traktować to całe szambo na serio, a wtedy ani chybi za parę miesięcy wezmę siekierę (bo broni palnej nie mam na podorędziu) i pójdę kogoś nią potraktować, albo zacznę olewać polskie elyty polityczne i ich słowa ciepłym moczem, co pozwoli mi zachować zdrowie psychiczne (lub to, co mi z niego pozostało).

Po rozważeniu wszystkich za i przeciw wybieram to drugie rozwiązanie. Ciężko będzie, ale od zaraz zaczynam trenować (piwko sobie strzelę - moczopędnie działa).

Jednkowoż na wybory będę chodziła tak długo, jak długo trzeba będzie głosować przeciwko PiS-owi. Mimo wszystko uważam, że nic gorszego nas spotkać nie może...

No chyba, że pojawi się wreszcie w Polsce jakaś partia dzięki której zacznę głosować ZA.

Ludzie z POlski brak słów ! Gdzie ARGUMENTY? Mam wrażenie że jesteście uczniami Goebelsa.

Kaczyński winien i już !Czemu człowiek który nie wzywa do niczego co jest nie zgodne z interesem Polski , naszej tożsamości, honoru itd jest tak znienawidzony .

Czemu jak jesteście tacy mądrzy i uczeni i wspaniali i w ogóle nowocześni i wyzwoleni nie skorzystacie z dobrodziejstw jakie dała Wam łunia ewropejska i nie zamieszkacie w którymś z tych wspaniałych liberalnych krajów gdzie można sobie wstrzyknąć na przystanku, albo wziąć ślub ze swym partnerem od wsadzania w dupala , itd. , . Przecież tam nie musielibyście cierpieć katuszy i oglądać tego "mochera" , tylko wiedlibyście wspaniałe życie- aby do łikenda i supermarketu zamiast do kościoła. W ogóle to proponuję Wam raczej wschód np. Indie - tam to się można pokazać dopiero wśród tych mocherów ,a i kościół katolicki można podpalić na legalu , i swym dzieciom pokazać o co w życiu chodzi.

Błagam Was wyjedźcie stąd - niech Polska będzie biedna i mocherowa ale nie UBECKO - RADZIECKO -NIEMIECKA!

Jesteście żałośni

Pozdrawiam Was to ja mocher pisior i jak tam chceciedebeściakii mam jeszcze mocherowe rękawiczki na rower, i ..........nie mam karty do bankomatu ,ani kredytowej ani debetowej ani żadnej, ani nawet lojalnościowej,ale............. mam honor , poczucie patriotyzmu ,szacun dla bohaterów, szacun dla starych ludzi wyśmiewanych , poniewieranych, i hańbionych, szacun dla prawdziwej historii , w ogóle Kocham swój kraj , i chcę tylko by był wolny suwerenny i sprawiedliwyczy to za dużo?

P.S

Jak kto ma chęci zapraszam , będzie sobie mógł wbić nożyk pod moje żeberko, albo palnąć pisiorowi w łeb obuchem , albo nie wiem co jeszcze - wymyślicie coś na poczekaniu.

Jeszcze raz serdeczne pozdro dla forumowiczów.

Mocher

Ludzie z POlski brak słów ! Gdzie ARGUMENTY? Mam wrażenie że jesteście uczniami Goebelsa.

Błagam Was wyjedźcie stąd - niech Polska będzie biedna i mocherowa ale nie UBECKO - RADZIECKO -NIEMIECKA!

Jesteście żałośni

Jak kto ma chęci zapraszam , będzie sobie mógł wbić nożyk pod moje żeberko, albo palnąć pisiorowi w łeb obuchem , albo nie wiem co jeszcze - wymyślicie coś na poczekaniu.

Mocher

Wypunktowałam fajne fragmenty specjalnie dla kolegi Dopuser,

nie jestem specjalnie poruszona głębią wypowiedzi ,

ale może będzie mu łatwiej snuć rozważania o polityce nienawiści i obrażaniu.

p.s. Moher - w języku polskim pisze się przez samo h.

Kaczynski prowadzi polityke nienawisci caly czas,ale nie mowi sie o tym,bo sie nie mowi

bo po co

z kazdej jego wypowiedzi mozna cos wypunktowac

dzisiaj np,ze on nie chce rzadow zlych ludzi

albo mowienie o smierci ofiar katastrofy smolenskiej "polegli"

to sa tak jasne przekazy ,ze nie trzeba ich komentowac

przypominam jeszcze stasiek&gośka,ze zyjemy w kraju,gdzie decyduje wiekszosc i jezeli decyzje tej wiekszosci sie komus nie podobaja mam identyczna propozycje-wyjechac.....

Edytowane przez prawdziwy.anika

Wypunktowałam fajne fragmenty specjalnie dla kolegi Dopuser,

nie jestem specjalnie poruszona głębią wypowiedzi ,

ale może będzie mu łatwiej snuć rozważania o polityce nienawiści i obrażaniu.

p.s. Moher - w języku polskim pisze się przez samo h.

Tusk tak wymawia to slowo ze i mnie wydawalo sie ze mowi mochcherrr.

Tusk tak wymawia to slowo ze i mnie wydawalo sie ze mowi mochcherrr.

mogę to zrozumieć. wiem, że niektórzy układają sobie świat na podstawie tego co i jak mówią politycy.

spodziewam się jednak , że stasiek z gośką wsłuchuje się raczej w wymowę Kaczyńskiego.