prawdziwy.anika 22.10.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 mnie przeszkadza bardzo to,ze zwolennicy PIS nie moga zrozumiec prostej rzeczy,ze jezeli jest sie przeciwnikiem tej partii to wcale nie oznacza,ze jest sie sympatykiem PO...woz albo przewoz-PIS albo PO,inaczej oznacza,ze czlowieka nie mazaatakowal-na pewno zwolennik PO,cos tam zrobil komus pod krzyzem,na 100% fanatyk PO!nie da sie normalnie pogadac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 mnie przeszkadza bardzo to,ze zwolennicy PIS nie moga zrozumiec prostej rzeczy,ze jezeli jest sie przeciwnikiem tej partii to wcale nie oznacza,ze jest sie sympatykiem PO... woz albo przewoz-PIS albo PO,inaczej oznacza,ze czlowieka nie ma zaatakowal-na pewno zwolennik PO,cos tam zrobil komus pod krzyzem,na 100% fanatyk PO! nie da sie normalnie pogadac.... Ej no, tu na forum to chyba raczej odwrotnie - niektorzy nie rozumieja, ze jak ktos napisze cos przeciw PO lub cos za PIS, to nie znaczy to wcale, ze jest zwolennikiem PIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.10.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ej no, tu na forum to chyba raczej odwrotnie - niektorzy nie rozumieja, ze jak ktos napisze cos przeciw PO lub cos za PIS, to nie znaczy to wcale, ze jest zwolennikiem PIS. ... dajmy na ten przykład: "stasiek od Gosi" lub "marian wklejka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.10.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ..... lub "marian wklejka" "marian PROKTOwklejka" ! nie obrażaj człowieka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Histeria tego nawiedzonego geniusza żoliborskiego przechodzi już ludzkie pojęcie. Może mi jakiś inteligentniejszy pisiak udowodni, że ten facet ma jednak poukładane pod sufitem lub, że andropauza nie wypaliła mu piętna na mózgu. Będę wdzięczny. Trudno się wręcz nawet dziwić , że oni wywołują czasem u niektórych słabych psychicznie agresję. Ten gość przestał być śmieszny , jest żałośnie niebezpieczny "a takich powinno się eliminować", że zacytuję autora pomysłu naprawy państwa.. A to takie proste a wszyscy są ślepi To prezes sekty, a jego wyznawcy siedzą mu głęboko w d... powino się ich zdelegalizować. ps. mogę się pakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 A to takie proste a wszyscy są ślepi To prezes sekty, a jego wyznawcy siedzą mu głęboko w d... powino się ich zdelegalizować. ps. mogę się pakować? nawet już teraz ! i powodzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ... ps. mogę się pakować? ... ja tam od dawna spakowan żem ... czekam na Smutnych Panów w Czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 jakby co to dam się tylko mężowi "zakajdankować";)Dla mnie prezes pisiorów to facet, którego powinno się wysłać na przymusowe leczenie psychiatryczne. To od niego i jego partii zaczęły się akcje rodem z komuny. Ten jad, ta nienawiśc, to wieczne podejrzewanie wszystkich o wszystko. Robienie z katastrofy smoleńskiej sprawy na własny użytek, oskarżanie o nią osób najważniejszych w państwie. Po akcji w Łodzi czekałam tylko, aż wielki prezio powie, że broń napastnik dostał od Donka i to on ma krew na rękach. W końcu podobno broń przedwojenna, dziadek Donka gdzieś tam w Wermachcie. Nie bronię PO, bo też mają swoje za uszami. Z drugiej strony jak mają rządzić jak co chwilę muszą się babrać w jakimś g...Jak widzę tych wszystkich nawiedzonych najpierw pod krzyżem, teraz w Łodzi to robi mi się słabo. I zadaję sobie pytanie: dlaczego tamten, a nie prezio....może w końcu byłby spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 I zadaję sobie pytanie: dlaczego tamten, a nie prezio....może w końcu byłby spokój. Agnieszka, Ty to już na pewno powinnaś być spakowana... Ale jakby co, to obiecuję Ci posyłać paczki z cebulą... Mogę też upiec chleb z piłą do metalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Agnieszka, Ty to już na pewno powinnaś być spakowana... Ale jakby co, to obiecuję Ci posyłać paczki z cebulą... Mogę też upiec chleb z piłą do metalu... A po co jej piłka do metalu, skoro zdaniem prezia, takich jak Agnieszka trzeba eliminować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.10.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ale by było nudno bez prezesa i jego wyznawców żal tylko tych milionów złotych idących na tych oszołomów ... z naszych podatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Mogą mnine zamknąć...w końcu jest demokracja i wolność słowa (podobno) to mogę pisać co myślę.An-bud...właśnie to mnie wkurza. Przez tych oszołomów wydawane są grube pieniądze (np. sprawa krzyża), których tak naprawdę w budżecie nie ma. Teraz słychać o jakiś komisjach w łódzkiej sprawie. Jakby nie wystarczyła prokuratura. Kto ma za to zapłacić? Mam dość finansowania durnych pomysłów pisiorów. Nic nie poradzę, że jak widzę te fałszywe oczy prezia to mam odruch wymiotny. I wcale nie uważam, że PIS to zła partia, i że mają zły program. Problem jest w prezesie tylko i wyłącznie. Szczerze mówiąc to nie wiem czy gdyby jego tam nie było to bym na nich nie głosowała. Przynajmniej brałabym to pod uwagę, ale ze względu na jego chamstwo, traktowanie ludzi z góry i podejście do rządzenia a la Castro - on, on i tylko on ma rację- mam taki pogląd, a nie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Mogą mnine zamknąć...w końcu jest demokracja i wolność słowa (podobno) to mogę pisać co myślę. An-bud...właśnie to mnie wkurza. Przez tych oszołomów wydawane są grube pieniądze (np. sprawa krzyża), których tak naprawdę w budżecie nie ma. Teraz słychać o jakiś komisjach w łódzkiej sprawie. Jakby nie wystarczyła prokuratura. Kto ma za to zapłacić? Mam dość finansowania durnych pomysłów pisiorów. Nic nie poradzę, że jak widzę te fałszywe oczy prezia to mam odruch wymiotny. I wcale nie uważam, że PIS to zła partia, i że mają zły program. Problem jest w prezesie tylko i wyłącznie. Szczerze mówiąc to nie wiem czy gdyby jego tam nie było to bym na nich nie głosowała. Przynajmniej brałabym to pod uwagę, ale ze względu na jego chamstwo, traktowanie ludzi z góry i podejście do rządzenia a la Castro - on, on i tylko on ma rację- mam taki pogląd, a nie inny. Przecież to są "naczynia połączone" każdy z wyznawców siedzi w pisie tylko dla kasy, boją się skrzywić palec w d.... kaczoczorowi bo pięć minut potem zoostaną zawieszeni, odsunięci od koryta. Mają zero honoru i jeszcze mniej ambicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 25.10.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 jakby co to dam się tylko mężowi "zakajdankować";) Dla mnie prezes pisiorów to facet, którego powinno się wysłać na przymusowe leczenie psychiatryczne. To od niego i jego partii zaczęły się akcje rodem z komuny. Ten jad, ta nienawiśc, to wieczne podejrzewanie wszystkich o wszystko. Robienie z katastrofy smoleńskiej sprawy na własny użytek, oskarżanie o nią osób najważniejszych w państwie. Po akcji w Łodzi czekałam tylko, aż wielki prezio powie, że broń napastnik dostał od Donka i to on ma krew na rękach. W końcu podobno broń przedwojenna, dziadek Donka gdzieś tam w Wermachcie. Nie bronię PO, bo też mają swoje za uszami. Z drugiej strony jak mają rządzić jak co chwilę muszą się babrać w jakimś g...Jak widzę tych wszystkich nawiedzonych najpierw pod krzyżem, teraz w Łodzi to robi mi się słabo. I zadaję sobie pytanie: dlaczego tamten, a nie prezio....może w końcu byłby spokój. dlaczego nie ty , twoj malz. czy tobie ktos bardzo bliski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 25.10.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Przecież to są "naczynia połączone" każdy z wyznawców siedzi w pisie tylko dla kasy, boją się skrzywić palec w d.... kaczoczorowi bo pięć minut potem zoostaną zawieszeni, odsunięci od koryta. Mają zero honoru i jeszcze mniej ambicji. Ale sie usmialam..... banda rudego grzeje dupska w czynie spolecznym , Pawlakowe kolko gospodyn jak i stare pierdoly sld- owskie rowniez. Honor, ambicja u naszych politykow, znakomity dowcip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 25.10.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Jeszcze zapomnialam dodac ze nie jestem przeciwko PO / tak to jakos sie mowi ?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ale sie usmialam..... banda rudego grzeje dupska w czynie spolecznym , Pawlakowe kolko gospodyn jak i stare pierdoly sld- owskie rowniez. Honor, ambicja u naszych politykow, znakomity dowcip. W mniejszym lub większym stopniu dotyczy to każdego ugrupowania, ale najjaśniej świeci pis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 25.10.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 An-bud...właśnie to mnie wkurza. Przez tych oszołomów wydawane są grube pieniądze (np. sprawa krzyża), których tak naprawdę w budżecie nie ma. Teraz słychać o jakiś komisjach w łódzkiej sprawie. Jakby nie wystarczyła prokuratura. Kto ma za to zapłacić? Mam dość finansowania durnych pomysłów pisiorów. Mhm... za http://www.rp.pl/artykul/99829.html : Znany adwokat Jacek Dubois zasiada w radzie nadzorczej spółki, której wicepremier Waldemar Pawlak skasował półmiliardową karę. Powyliczać tylko te większe afery pod szyldem PO, gdzie budżet państwa poniósł miliardowe - powtarzam: milardowe ! - straty ? A ile kosztowała ta tzw. sprawa krzyża ? Poproszę jakieś dane... Mogą mnie zamknąć...w końcu jest demokracja i wolność słowa (podobno) to mogę pisać co myślę. Pisać możesz... tylko szkoda, że bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 25.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 jRobienie z katastrofy smoleńskiej sprawy na własny użytek, oskarżanie o nią osób najważniejszych w państwie. No bez przesady, to akurat nie jest wynalazek PIS. Ja tam ciągle uważam, że główną moralną winę ponosi nasz Były i Nieodżałowany Wykonawca Zadań Prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 25.10.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Pisać możesz... tylko szkoda, że bez sensu... Jeśli nie jesteś w stanie dopatrzeć się sensu, to nie znaczy, że go tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts