Roman4 19.10.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 pomozcie mi bo juz nie bardzo wiem co robic mieszkam w budynku 2 pietrowym na 2 pietrze jest to stary budynek w moim mieszkaniu znajduje sie odpowietrzenie pionu kanalizacji uchodzace do komina od 2 lat normalnie podczas marnej pogody w mieszkaniu nie mozna wytrzymac tak smierdzi jak bym mieszkal w rurze kanalizacyjnej nigdy tego nie bylo ale jak sie okazalo akurat w tamtym roku odkad zaczelo tak bardzo smierdziec sasiad z parteru podlaczyl do tego komina wantylacje z wentylatorkiem nie wiem czy to tylko zbieg okolicznosci czy moze to ma cos wspolnego z tym moze ktos mi cos doradzi z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 20.10.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 nie można sobie podłączać wentylka do grawitacyjnej i to jeszcze zbiorczej bo tam gdzie ma być podciśnienie robi sie ciśnienie, potem są takie właśnie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman4 22.10.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dzieki za odpowiedz teraz pozostaje tylko przekonac sasiada zeby zrezygnowal z tego wentylatorka a to nie bedzie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 22.10.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Proste nie będzie ale łaski nie robi. A jak nic innego nie pomoże to zawsze możesz w ostateczności też zamontować sobie silniejszy wentylator i go podsmradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 22.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 jeśli będzie stawał okoniem to nie montuj silniejszego tylko napisz pismo do administracji bo to zamontował jest nielegalne, no chyba że chcesz być lepszy od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryhu82 30.10.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Kanalizacja chyba nie może uchodzić do komina, ale powinna mieć swoje wyprowadzenie ponad dach, ostatecznie jeśli są inne piony kanalizacyjne wentylowane to zamontuj napowietrzacz na swoją rurę i zlikwiduj wejście do komina i problem masz z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 31.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 nie słuchaj go, kup plazmę i przestanie śmierdzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryhu82 31.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 nie słuchaj go, kup plazmę i przestanie śmierdzieć Raz utarty nos czerwony jest dość długo, zaśmiecanie trwa nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 01.11.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 starasz się być mądrzejszy od tej plazmy, próbuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foto 20.02.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dzień dobry,jestem tu nowy,ale mam pytanie proszę o poradę;mieszkam na poddaszu,gdy zrobiłem istalację kanalizacyja do roku nic nie smierdziało,teraz gdy spuszczam wodę w kuchni smierdzi w łazience z wanny,to ten sam pion,nie mam odpowietrzenia nie mam nawet jak tego zrobić,zamontowałem napowietrzniacz w łazience na wannie ale nie wiem możę w kuchni pod zlewem mam go zamontować,jak woda spływa z wc,z wanny,pralki,czy umywalki to nic nie czuć tylko z kuchni,może Ktoś wie co zrobic Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.02.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 W kuchni też załóż napowietrzacz, może pomoże. A może nie.Niestety, kanalizacja musi być wentylowana. Inaczej będzie działać tak, jak u ciebie. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foto 20.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dziękuje,tylko zastanawia mnie dlaczego to wyszło po roku mieszkania a nie od razu?i jak by można zrobić ta wentylację.to chyba by trzeba było łazienkę rozwalić bo rura kończy się pod posadzką? ale jeszcze dam ten jeden napowietrzniacz,zobaczę,tam niby pisze że napowietrzniacz nie powinien puszczać zapachu a tutaj on jest,pojawia się po 2 minutach od zejscia wody z kuchni...Dziękuje za poradę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts