gnizin 20.10.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Chciałbym zakupić ręczną wytłaczarkę termiczną i zarazem nie kupić kota w worku. Czy zna się ktoś na tym i może mi pomóc w wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamszpek 03.11.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Z własnego doświadczenia mogę polecić ekstrudery firmy Leister. Zamawiałem na http://www.ekstrudery.eu Tam też znajdzie Pan opisy, wymiary i dane techniczne różnych modeli. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.11.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 dobre, założył konto - zadał niby pytanie, nie podziałało to po dwóch tygodniach drugie i sieknął reklamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 03.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Był taki kawałek Kazimierza S.: "Czy wy nas macie za idiotów?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 14.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Co to jest ekstruder i do czego służy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts