Silpion 20.10.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam, Zbieram się ostatnio powoli do ocieplania domu i jestem na etapowania kupowania siatki. Z tego co widze siatki na necie chodzą po bardzo niezłych cenach w stosunku do marketów i sklepów w mojej okolicy. Tylko, że wszędzie widze, że musze kupować całe rolki po 50m2? Można to gdzieś kupić w mniejszych metrażach? chociażby 10m2. a najlepiej to 5 pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Z tego co wiem to trzeba kupić całą belkę siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Kurowski 20.10.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 chyba po 10m2 najmniej: http://allegro.pl/siatka-podtynkowa-standard-145g-rolki-10m2-fvat-i1281907356.html Witam, Zbieram się ostatnio powoli do ocieplania domu i jestem na etapowania kupowania siatki. Z tego co widze siatki na necie chodzą po bardzo niezłych cenach w stosunku do marketów i sklepów w mojej okolicy. Tylko, że wszędzie widze, że musze kupować całe rolki po 50m2? Można to gdzieś kupić w mniejszych metrażach? chociażby 10m2. a najlepiej to 5 pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts