Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Konkurs! Skomentuj artykuł, wygraj wiertarkę! Podpowiadamy jak zdobyć nagrodę:)

Recommended Posts

Zabierasz się do remontu? Potrzebujesz odpowiednich narzędzi? Oto rozwiązanie dla ciebie. Przez 3 tygodnie w czwartkowych newsletterach Muratordom.pl wskażemy artykuł do skomentowania. Autorzy 3 najciekawszych wypowiedzi otrzymają 3 superwiertarki.

Co zrobić, aby wygrać wiertarkę?

Czytaj uważnie nasze czwartkowe newslettery Muratordom.pl. Jeżeli jeszcze nie jesteś na nie zapisany, możesz to zrobić na stronie www.Muratordom.pl.

http://muratordom.pl/s/photos/1d/b7/43/1db743c90e89b56c.jpg?150445Konkursowe newslettery zostaną wysłane 21, 28 października oraz 4 listopada.

Wskażemy w nich artykuł z serwisu www.Muratordom.pl, pod którym powinieneś zamieścić swoją wypowiedź. W formularzu komentarza wystarczy dodatkowo podać adres e-mail, na który otrzymujesz nasz newsletter. Jury będzie oceniało przede wszystkim oryginalność wypowiedzi. W każdym tygodniu zostanie nagrodzona jedna osoba.

A nagrodą są 3 superwiertarki udarowe firmy RYOBI GripZone o wartości 200 zł.

Szczegółowe informacje na temat konkursu oraz regulamin znajdziesz na stronie http://muratordom.pl/budowa/sprzet-i-narzedzia/konkurs-skomentuj-nasz-artykul-wygraj-wiertarke,22_5189.html

To dobrze, że jet możliwość kontaktu z "Muratorem". Mieszkam na takim terenie, że nawet nie można 'Muratora" kupić w sklepie. Trzeba jechać 30 km do miasta! Jedynie internet dociera. Zamierzam zmienić wystrój pomieszczenia kuchennego i nie mogę nigdzie dowiedzieć się o nowych tendencjach i kierunkach w zabudowie kuchni. Nie mam pomysłu!

Uwaga, kolejna szansa na zdobycie superwiertarki w konkursie !!!

Skomentuj artykuł opublikowany na stronie głównej Muratordom.pl. Autorzy najciekawszych wypowiedzi otrzymają superwiertarki Na ciekawe komentarze czekamy tylko do środy.

Tytuł artykułu wskazaliśmy we wczorajszym newsletterze Muratordom nr 417.

Jeżeli jeszcze nie jesteś naszym subskrybentem, ZAPISZ SIĘ tu: http://muratordom.pl/newsletter/

Ostatni już konkursowy newsletter z informacją, pod którym artykułem zamieścić komentarz by wygrać, wyślemy jeszcze tylko 4 listopada. Wskazówki szukaj TYLKO w newsletterze Muratordom.pl !

Szczegóły i regulamin na stronie konkursowej.

Pozdrawiamy

Redakcja Muratordom.pl

Wyniki I etapu konkursu (23-27 października)

W ocenie jury najciekawszym komentarzem, spełniającym warunki regulaminu, zamieszczonym pod artykułem Kuchnia. Jak urządzić piękną i wygodną kuchnię? jest wypowiedź użytkownika o nicku rania.

Gratulujemy wygranej i mamy nadzieję, że wiertarka przyda się w urządzaniu nowej kuchni.

Jeszcze tylko do jutra można komentować artykuł na stronie głównej Muratordom.pl dotyczący luksferów i wygrać wiertarkę Ryobi.

Podziel się z nami swoją opinią, napisz komentarz, wygraj nagrodę. Ostatnia wiertarka czeka!

Pamiętaj, musisz być subskrybentem newslettera serwisu Muratordom.pl

• 2 weeks później...

Konkurs zakończony! Wiertarki rozdane! Dziękujemy za Wasze komentarze

Dziękujemy za udział w konkursie i wszystkie Wasze komentarze. Poniżej przedstawiamy listę nagrodzonych we wszystkich trzech etapach.

Wyniki I etapu konkursu (23-27 października)

W ocenie jury najciekawszym komentarzem, spełniającym warunki regulaminu,zamieszczonym pod artykułem Kuchnia. Jak urządzić piękną i wygodną kuchnię? jest wypowiedź użytkownika o nicku rania.

Wyniki II etapu konkursu (30 października-3 listopada)

Jury nagrodziło najciekawszy komentarz, spełniający warunki regulaminu, zamieszczony pod artykułem Remont w pigułce. Pomagamy zaplanować prace remontowe. Zwycięzcą II etapu konkursu jest użytkownik: 'monika i lukasz'

Wyniki III etapu konkursu (6-10 listopada)

Zwycięzcą III etapu konkursu został użytkownik o nicku areo, którego komentarz zamieszczony pod artykułem Pomysły na ścianki z luksferów, jury uznało za najciekawszy i spełniający warunki regulaminu.

Gratulujemy wygranej!

Szczegóły na stronie