klaudiuszozo 29.07.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Świetna ta płytka - imitacja drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.07.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Szybko, zawrotnie szybko Wam idzie:jawdrop: Czy mi się tylko wydaje, czy z żoną dokonujecie wyjątkowo zgodnych wyborów? To uławtwia sprwę jeśli macie podobną koncepcję wnętrz:) Tyle się dzieje, że nawet nie wiem co komentować, zresztą wszystko mi się podoba:yes: A jak wynika z ostatniego wpisu w dzienniku to faunistycznie się u Was zrobiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 02.08.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej Wandeczko, krokwie mamy 18tki - cieńsze mogłyby faktycznie gorzej się prezentować jeśli mają być odsłonięte. Co do kuchni to wahamy się jeszcze czy zamiast drewna olejowanego nie zrobić lakierowanego (mat lub półmat). Próbka drewna, która jeździła w bagażniku ściemniała i zrobiła się za ciepła Klaudiuszo, dzięki, ta wydała nam się najbardziej atrakcyjna (również cenowo). Tyle jest podobnych imitacji, że naprawdę trudno się zdecydować i trzeba się trzymać za kieszeń. Ardea, staramy się aby każdego dnia coś rosło / powstawało / przybywało, choćby maleńką ciutkę - wtedy idziemy do przodu Koncepcję i gusty mamy podobne, jednak proces legislacyjny wszystkich decyzji wystawia nas czasem na ciężkie próby charakteru Faunistycznie? Fakt, w chwastach urzęduje całkiem spora cywilizacja mrówek, pędraków, pająków, motyli i diabli wiedzą czego jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.08.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To już dużo, gdy koncepcje są spójne, a że proces legislacyjny trudny - to przecież większość ważnych rzeczy powstaje w bólu;) Z zaciekawieniem czekam na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.09.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Hej! Co tam w dzienniku tak cichutko? Nic się nie dzieje, czy po prostu brak czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 17.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 witam, w jakim programie zaprojektowaliście te super łazienki? Chce zaprojektować własną ale w żadnym ze znanych mi programów nie moge zrobić skosów na ścianach . Łazienka graffiti fajna, ciekawa jestem jak wyjdzie na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 19.09.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hej klaudiuszo, nadrobiłem zaległości w dzienniku. Niewiele się działo z dnia na dzień bo posadzki schły potwornie wolno - nie motywowało mnie to do pisania. Do tego doszedł gorący okres w pracy oraz wyszukiwanie materiałów do wykończeniówki. Wreszcie jednak zakończyliśmy ten sezon ogórkowy i mam nadzieję, że prace znowu pójdą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 19.09.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witaj aniunia! Łazienki zaprojektowaliśmy w programie "pan ze sklepu z płytkami i wyposażeniem łazienek". Wystarczy napisać co się chce i samo się robi A tak na serio, to takie wizualizacje można zrobić w programie Cad Decor. Oczywiście nie takim golutkim, tylko z dedykowanym rozszerzeniem do projektowania łazienek. Strasznie drogi ten program a wersja demo jest koszmarnie ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 26.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam. Szybko wam idzie to budowanie Nie zdołałam jeszcze doczytać komentarzy, ale po ukończeniu całego dziennika mam tylko jedną sugestię. Dotyczy ona wyspy w kuchni. Mam otwartą kuchnię też i mogę tylko jedno podpowiedzieć, mianowicie, że wersja wyspy z barkiem była bardziej.... funkcjonalna w praktyce W obecnym projekcie jest przepięknie, ale... cały blat roboczy w kuchni, a co się z tym wiąże bałagan gotowawczo-przygotowawczy będzie jak na dłoni z salonu udoskonalał widok Pomyślcie o tym może, bo wiem, ze u mnie nie znoszę tego problemu, zwłaszcza, że nie umiem "czysto gotować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 26.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Hej kami. Witaj w naszych skromnych progach. Co do szybkości budowania to nie miałbym nic przeciwko temu gdyby jednak wszystko szło ciut szybciej A jeśli chodzi o wyspę to wybraliśmy walory wizualne - wydaje nam się, że wyspa bez barku będzie po prostu lepiej u nas wyglądać. Fakt, trochę się będzie brudzić, ale ja raczej nie będę dookoła sprzątał więc mnie to nie rusza p.s. mam nadzieję, że moja żonka nie będzie się zbytnio wczytywać w ten komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 27.10.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Hehe Chyba że tak Do żonki: Ale to na prawdę jest masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nieźle nas odskoczyliście a szliśmy łeb w łeb. I co uda się wprowadzić w grudniu? My już przestaliśmy naciskać na tempo. Zresztą patrząc co rano na wilgotne szyby nie chciałabym się przeprowadzać do takiego mokrego domu. W dodatku zdecydowaliśmy, że robimy parkiet tradycyjny więc musi nam dobrze wyschnąć wylewka więc wykańczanie przesuwa nam się mocno na przyszły rok. Może zrobisz jakąś małą aktualizację dziennika? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 21.11.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hej Ewerolka. Staramy się cały czas iść do przodu. Posadzki i tynki schły u nas potwornie długo tego lata-nie lata, więc również zweryfikowaliśmy plany i... nie planujemy już kiedy się wprowadzimy. Piekielnie dużo zależy od pogody. Zabieram się do aktualizacji dziennika więc miłej lektury A zaraz potem rekonesans po dziennikach znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Pomocnik św. Mikołaja - bardzo na czasie:D Ładna łazienka, ładne panele na poddasze i ładnie dużo zrobiliscie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 22.11.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dużo do przodu Prysznic w łazience będzie fantastyczny. A jak uzyskaliście ten spad? Wujek podkuwał posadzkę czy jak? Też mi się taki marzy, ale nie mam pojęcia o "technice wykonania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 05.12.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Hej kami. Spadek najprościej uzyskać wylewając krzywo posadzkę, tzn. zrobić spadek już na tym etapie. My o tym oczywiście nie pomyśleliśmy zawczasu i trzeba się było cofać, czyli delikatnie młoteczkiem odkuć posadzkę (pod spodem była podłogówka) i wylać ją na nowo. Podkucie gotowej posadzki jest raczej skazane na porażkę - za bardzo się kruszy - i trzeba ją usunąć całą. Zatem jeśli masz posadzkę bez spadku to miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 23.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.allegaleria.pl/images/2zitt3hx2ddsfm7fywkb.jpgSerdecznych spotkań rodzinnych,pukania do drzwi,przyjaznych twarzy,dużo radości,serdecznych objęć, pocałunków,szczęśliwych wspomnień,aby Święta były właśnie tym,czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,światłem w mroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 24.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Ale tu cisza czyżbyście się intensywnie przeprowadzali?? Życzę spokojnych rodzinnych Świąt i powodzenia w wykańczaniu na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.12.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://forum.portalflorystyczny.pl/gallery/forum/1322038546.jpg Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz wytrwałości w budowaniu życzą Agata i Klaudiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman 17.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Gdzie dom powstał ? Jaki koszt wam wyszedł w Szczecinskich warunkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts