wroblewm 19.02.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ewerolka, Klaudiuszo, Kami, bardzo Wam dziękujemy za życzenia. Z lekkim poślizgiem życzę Wam szybkich przeprowadzek do nowych domków w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 19.02.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witaj ironman, sorry ale rozmowa o pieniądzach na początku znajomości nieco mnie krępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman 19.02.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ok , rozumiem. Nie każdy chce się dzielić kosztami w swoim dzienniku. Zapytałem z ciekawości bo przymierzam się do domu podobnej wielkości w Szczecinie i bylem ciekawy jak to w naszych warunkach może wyglądać. Wiec mam nadzieje że nie uraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 20.02.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Hej ironman, nie uraziłeś Z premedytacją nie piszę o kosztach bo zdążyłem się już dawno zorientować, że nie ma to żadnego sensu. Przed rozpoczęciem budowy też byłem ciekawy jak bardzo oberwie mój portfel, ale dość szybko zrozumiałem, że nikt mi na to pytanie nie odpowie bo nie ma na nie jednej odpowiedzi. Jest tyle czynników, które mają wpływ na koszt inwestycji, że nie sposób ich wymienić. Jeśli miałbym określić widełki, w których można zamknąć budowę domu podobnej wielkości to byłoby to 350-1500 tys. zł To niestety nie jest żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witam, Gratulacje pieknego domku, przeprowadzka zbliza sie wielkimi krokami. Macie wiele fajnych pomysłów i zastosowanie je w waszym domu napewno ułatwią wam życie;)Podoba mi się jak wpasowaliście kominek we wnętrza. Grafitowa łazienka bardzo odważna z super efektem! Kuchnia bardzo w moim typie więc z niecierpliwością czekam na montaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 23.02.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witaj mariomili Dziękujemy za poparcie naszych pomysłów. Od ich realizacji dzieli nas tylko grubość portfela. Mam nadzieję, że uda nam się zrealizować wszystkie pomysły. Nadzieję - bo kosztorys nie pozostawia złudzeń Kuchnia będzie w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 24.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witaj!Aniołki są fajne. A gdzie je znaleźliście? Można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 25.02.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 witamy gorąco chociaż jeszcze nie do końca jest cieplutko, ale wiosna już tuż tużdzisiaj właśnie przeczytaliśmy Wasz dziennik od deski do deski, muszę stwierdzić, że dobrze wam idzie i budujecie ładny domek, co mi się jeszcze bardzo spodobało to płytka grafitti w łazience, jest bomba, jeśli można wiedzieć to w jakiej jest cenie i jak się nazywa oraz gdzie ją zdobyćpozdrawiamy i życzymy dalszych postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 25.02.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witaj Kwitko, aniołki można znaleźć na trendymania.pl. Pani, która je wykonuje to GRAFIJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 25.02.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hej mariwa, dziękujemy za uznanie. Miło czytać, że nie tylko nam podoba się domek Płytka w łazience nazywa się Grafittis - PERONDA. My kupiliśmy w Maxflizie, w Krakowie http://www.sklep.max-fliz.com.pl/. To chyba niedaleko od Was. Oglądaliśmy ją w Poznaniu (sklep IBERO). Maxfliz miał jednak najlepszą ofertę - pobili wszystkich. Zamówiliśmy tam całe łazienki! I na prawdę było warto, super kontakt, świetnie zapakowane. Aktualny numer tel. znajdziecie na ich stronie - pytajcie o Pana Marcina! Ceny można negocjować, w zależności od wielkości zamówienia. Odezwij się na priv to powiem Ci na kogo się powołać Cena tej płytki w chwili, gdy jej szukaliśmy wynosiła 150-300zł. Duże widełki bo płytka niezbyt popularna i naciągaczy bez liku. Jeśli jednak będziecie nią zainteresowani to zostało nam jej naprawdę sporo - sprzedawca w jednym sklepie trochę oszukał z wymiarami ściany na wizualizacji. Możemy odsprzedać z rozsądnym rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 18.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Widziałam, że zaglądałeś wczoraj na forum. Ale ani nic nie napisałeś, ani się zdjęciami nie chwalisz . Mieszkacie już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynek001 24.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 a ta podbitka to jakim impregnatem malowana, jaki kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts