duduś 20.10.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Czy zdejmujecie na zimę moskitiery z okien , czy koniecznie trzeba to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 20.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 ja już trzeci sezon nie zdejmuję. ale mam takie przyklejane - supermarketowe siatki za kilkanaście zeta.nie wiem jak jest z tymi profesjonalnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 20.10.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja natomiast kupiłem do okien rolety zblokowane z moskitierami (można je rozwinąć lub zwinąć w każdym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.10.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Czy zdejmujecie na zimę moskitiery z okien , czy koniecznie trzeba to robić? Zeszłej zimy nie zdejmowałam, Teraz się zastanawiam. W tym roku będe miała je gdzie schować a czasem trochę mnie denerwuje oglądanie świata przez te siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 22.10.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ja już dwa lata nie zdejmowałem i są ok. Tyle że moje są metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 22.10.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 kamyk - siatka jest metalowa czy ramki ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 27.10.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Zawsze ściągam na zimę (zintegrowane z oknem ramy z siatką), choć nie wiem czy to konieczne, ale nie mają zimą uzasadnienia na oknach, więc ściągam, myję i chowam na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 27.10.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 kamyk - siatka jest metalowa czy ramki ??????????? Ramka na pewno jest metalowa, a siatka też mi wygląda jakby była upleciona z cienkiego drutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 27.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Czy zdejmujecie na zimę moskitiery z okien , czy koniecznie trzeba to robić? Moskitiera to nic pięknego, więc lepiej choć zimą tego nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 28.10.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 nie ściągam, przyznaję, że z czystego lenistwa, wiszą już 3 lata, ja mam aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 02.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Mam najzwyklejsze marketowe - zdejmuję na zimę, piorę ( zawsze po sezonie letnim są trochę okurzone ) i chowam; niech czekają na komary do następnego roku;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts