fajkowski 20.10.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam, szczerze mówiąc to nie miałem dużo wspólnego z budowlanką. Właśnie wylewam cokół pod ogrodzenie i przywieźli do tego żwir w którym jest sporo gliny. Podobno jeżeli zrobie z tego beton to może w zime rozsadzić cokół. Czy wylewaliście kiedyś taki beton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 20.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Taki "żwir" nadaje się najlepiej do obsypywania fundamentów, a nie do betonu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.10.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Święta prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 22.10.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dobrze że nie zapłaciłem za ten żwir, w cenie przywieźli mi inny (już bez gliny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 23.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam, szczerze mówiąc to nie miałem dużo wspólnego z budowlanką. Właśnie wylewam cokół pod ogrodzenie i przywieźli do tego żwir w którym jest sporo gliny. Podobno jeżeli zrobie z tego beton to może w zime rozsadzić cokół. Czy wylewaliście kiedyś taki beton ? Gdy wylewam fundament pod ogrodzenie: kopię na metr wrzucam do dziury zbrojenie i trochę piachu zalewam B20 z gruszki Pozdrawiam i miłej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts