kurt76 04.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ja mam 25 cm bialego 0,038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 05.11.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Marhot niczym nie kręcę zobaczymy jak będzie zima i będę mógł napisać ile zużywam prądu na ogrzewanie. Będzie wtedy widać czy było warto czy nie. Jakoś mam przekonanie, że wcale tak tanio nie będzie jak by się chciało. Może się okazać, że będzie tak jak ze spalaniem samochodu: większości pali 5 litrów a ja nie mogę zejść poniżej 8 Kurt 76 grzejesz już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 05.11.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ech.... lepiej nie pytaj. W tej chwili przygotowuje plan zamachu na siedzibe ENEA. Nie wiem tylko czy bomba, czy gaz trujacy... zlodzieje i nieroby. We wrzesniu zastopowalem, ze wzgledu na kompletny brak pradu. Jakiekolwiek wyniki dopiero wiosna 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts