niebieskooka 18.02.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Ludzie, poszukuję odpowiedzialnego człowieka do ułożenia glazury i terakoty. Nie jest tego może zbyt wiele, ale jest.Jeśli macie kogoś godnego polecenia dajcie namiar. Szukam myślącego, odpowiedzialnego, umiejącego doradzić, sprawnie pracować - tak by efekt jego pracy mógł mnie cieszyć przez kolejne lata użytkowania tych pomieszczeń.Wykonawstwo - wieś koło Mińska Mazowieckiego.Pilne choć czas jeszcze by dogadać wszystkie szczegółyCzekam i dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Adam Boder 18.02.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 tak, tylko za takie wykonanie sie placi:) i to duzo:) standard jest 25zł/m2 i 5zł/mb za cokolik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Jeśli ma być dobrze, i nie będzie to kosztować inwestora dodatkowych nerwów - to się opłaci. Będziesz mogła zaplanować sobie inne prace z sesnsownym wyprzedzeniem.Niestety jeszcze nie doszedłem do tego etapu - ale jak będziesz miała namiary to zgłoszę się do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 19.02.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Niebieskoooka, jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana to mogę polecić fachowca, który będzie robił u nas. Wcześniej robił u naszego znajomego (perfekcjonista), który trzy ekipy wyrzucał przed nim. Niestety ma dwie wady robi sam więc trochę to trwa, po drugie liczy sobie po 35 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niebieskooka 19.02.2004 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 dziękuję - skorzystam Jeśli moższesz prześlij mi namiary na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 19.02.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Moira, ja też, ja też poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wglenn 19.02.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Jezeli chcecie to podrzucę namiary na glazurnika z którym kiedyś współpracowałem jest dobry w tym co robi ale niestety nie jest tani w tej chwili niewiem jakie ma stawki to trzeba z nim ustalać i przynajmniej kilka tygodni wcześniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niebieskooka 24.02.2004 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Bardzo proszę - prześlij mi te namiary na pocztę. Wdzięczna będę - zawsze to jakiś wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wglenn 24.02.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Niebieskooka padrzuciłem namiary na wiadomość prywatną jeżeli nie dojdzie to proszę o kontakt na mejla.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Polecam swoje usługi 30zł m2 mam kilkuletnie doświadczenie w wykonywaniu prac wykończeniowych. Dwa lata układałem marmur w Londynie w Hotelach takich jak Groswenor i Sheraton Tower Plaza.Zazwyczaj wykonuję wszyskie prace decydujące o ostateczny wyglądzie osobiście.Jeżeli kogoś z Państwa zaintersowała moja oferta proszę o kontak tel. 0 607 545 357 Udzielam na wszystkie prace gwarancji.Z poważaniemTomasz Majchrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts