joliska 08.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dziewczyny, Boże Narodzenie w Almi-Decor już jest i to w niektórych salonach od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 08.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ja ostatnio zakupiłam pierwsze bombki na choinkę do nowego domku jutro zrobię foto mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja kupiłam te choinki z Tchibo są na prawdę ładne i wcale nie uważam żeby były małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Poprosimy o real foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubota 09.11.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Elena76 to czekam na informacje, ja mogę poczekać do świąt na ten słoik na pierniczki, bo on jest w ich ofercie od dość dawna i go nie chcą przecenić. dostawa jak sobie sprawdzałam to 9,8 euro w tej chwili kosztuje. Niestety ja niemieckiego zupełnie nie znam więc po stronie poruszam się tylko intuicyjnie i obrazkowo Coś podobnego znalazłam w polskimsklepie http://www.zpotrzebypiekna.com/dom/kuchnia/pietrowy-pojemnik-szklany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 09.11.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Szczerze powiem, że takie dekoracje mnie trochę przytłaczają i w większości wydają mi się tandetne, także w tych sprawach raczej stawiam na minimalizm. Jeżeli chodzi o święta w moim domu, to jedyną dekoracją jest choinka. Wszystko inne jest nazbyt kiczowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Szczerze powiem, że takie dekoracje mnie trochę przytłaczają i w większości wydają mi się tandetne, także w tych sprawach raczej stawiam na minimalizm. Jeżeli chodzi o święta w moim domu, to jedyną dekoracją jest choinka. Wszystko inne jest nazbyt kiczowate. A jesteś pewna/pewien że widziałeś już to WSZYSTKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.11.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Poprosimy o real foto Z tym będzie problem bo padła mi ładowarka do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dzisiaj wybieram sie do Tchibo po te choineczki, więc jak kupię to mogę wstawić fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.11.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Elena76 to czekam na informacje, ja mogę poczekać do świąt na ten słoik na pierniczki, bo on jest w ich ofercie od dość dawna i go nie chcą przecenić. dostawa jak sobie sprawdzałam to 9,8 euro w tej chwili kosztuje. Niestety ja niemieckiego zupełnie nie znam więc po stronie poruszam się tylko intuicyjnie i obrazkowo Madzialenka, to ja chyba jakiś Bangladesz wybrałam a nie PL bo mi wyskoczyło blisko 20 ojro, albo te wszystkie świąteczne ozdóbki mnie oślepiły Jesteś z W-wy lub okolic? Pytam na okoliczność ewentualnego odbioru zamówienia A ja kupiłam te choinki z Tchibo są na prawdę ładne i wcale nie uważam żeby były małe. Ja też je zamierzam kupić, dziś w drodze do domu zaczepię Tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.11.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Madzialenka, to ja chyba jakiś Bangladesz wybrałam a nie PL bo mi wyskoczyło blisko 20 ojro, albo te wszystkie świąteczne ozdóbki mnie oślepiły Jesteś z W-wy lub okolic? Pytam na okoliczność ewentualnego odbioru zamówienia Ja też je zamierzam kupić, dziś w drodze do domu zaczepię Tchibo Ja jestem chętna na 1 bieżnik co go w zeszłym roku wypatrzyłam i może jakieś ozdóbki, ale to już tylko jeżeli będziecie chciały czekać do przecen. A dzisiaj przez giga korek wylądowałam w TK Maxx i straciłam głowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.11.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja jestem chętna na 1 bieżnik co go w zeszłym roku wypatrzyłam i może jakieś ozdóbki, ale to już tylko jeżeli będziecie chciały czekać do przecen. A dzisiaj przez giga korek wylądowałam w TK Maxx i straciłam głowę . Spoko, ja też liczę, że zdążę przed świętami na przeceny się załapać co fajnego w TK Maxx zanabyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 tofee pochwal się co kupiłaś ja już przytargałam ozdoby świąteczne ze strychu w celu przejrzenia kolekcji pierwsze święta w nowym domku- ustroję go jak typową choinkę a co tam będzie kolorowo i kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Niestety zdjęć choinek z Tchibo nie bedzie, bo u mnie już wyprzedane. Radzę sie spieszyć, bo podobno poszły jak ciepłe bułki. Kupię przez stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 09.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Elena76 ja w Katowicach aktualnie urzęduje, ale jeśli się uda kupić to coś się wymyśli. Moja firma ma oddział w Wa-wie, a wysyłki do mnie robią bardzo często, więc jakoś się to zorganizuje. Dla szukających Choinek z tchibo - jeszcze wczoraj były w tchibo w scc. Kubota jeśli nie uda się*kupić tego w immpression.de to pomyślę. Tamten jest prosty bez żadnych napisów, ozdób itp i to mi się nim bardzo podoba, ale ten też fajny. Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A dzisiaj przez giga korek wylądowałam w TK Maxx i straciłam głowę . Toficzku to tak jak my z małżem w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A widziałyście śliczną skandynawsko-świąteczną ofertę Rossmanna? Gnam tam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 10.11.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A widziałyście śliczną skandynawsko-świąteczną ofertę Rossmanna? Gnam tam dzisiaj Ja widziałam - od dziś startuje sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Toficzku to tak jak my z małżem w sobotę Z tą różnicą, że jakbym ja tam była z mężem to bym tyyyyle kasy nie wydała . Chciałam opisać co kupiłam ale nie potrafię, jak uda mi się jutro na budowie zrobić foto to wkleję (bo już zawiozłam do przyszłego domu ). Kupując te elementy miałam dokładnie pomysł gdzie to stenie, mam nadzieję że się sprawdzi A słyszałyście o bonach (10, 20, 50 zł) w H&Y od 12-go? W sobotę planuję mały skok . Jeszcze trochę a zabraknie mi miejsc do stawiania tych piękności ... zupełnie nie potrafię się zdecydować bo i to i tamto i siamto mi się podoba ... . Ell kupiłaś choinki z tchibo? Gorąco polecam ten stojak z lidla (69,90 zł) http://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_66542_01_b.jpg Mam taki od zeszłej gwiazdki niestety przegapiłam ofertę w lidlu i zapłaciłam prawie 2x tyle w selgrosie. Super stabilny, mega łatwy w obsłudze, stawianie i demontaż choinki stał się dziecinnie prosty. edit: w ofercie od 14-go Edytowane 10 Listopada 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tofee, kupiłam bo w Arkadii jeszcze były - rzeczywiście bardzo ładne i wymiarowo też mi pasują Madzialenka, to jakoś tak na samym początku grudnia Ci się przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts