arcobaleno 22.11.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dziewczyny - dziękuję ! Uwierzcie mi - do zrobienia takich dekoracji nie trzeba żadnych szczególnych zdolności a jeśli chodzi o sznurkowe - to nawet zadnych szczególnych narzędzi Stożek z tektury, trochę kleju lub dwustronnej taśmy klejącej na początek i jedziemy z owijaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.11.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Arcobaleno, Twoje ozdoby biją na głowę te wszystkie sklepowe wynalazki ja z przyjemnością bym takie ozdóbki nabyła, bo sama mam dwie lewe ręce do takich robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Elena - do takich robótek bardziej niż wprawne ręce potrzebny jest czas - którego chyba wszystkim nam ciągle brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Arcobaleno,piękne ozdoby i bardzo w moim klimacie i kolorystyce:)Zdolniacha...pozytywnie zazdroszczę umiejętności...cuda robisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 arcobaleno fantastyczne ozdoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Elena - do takich robótek bardziej niż wprawne ręce potrzebny jest czas - którego chyba wszystkim nam ciągle brakuje czas może bym znalazła, ale najpierw musiałabym zaserwować sobie odwyk od FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Uwierzcie mi - do zrobienia takich dekoracji nie trzeba żadnych szczególnych zdolności a jeśli chodzi o sznurkowe - to nawet zadnych szczególnych narzędzi Stożek z tektury, trochę kleju lub dwustronnej taśmy klejącej na początek i jedziemy z owijaniem skoro tak mówisz i jeszcze na zachęte fotki wrzucasz to i ja spróbuję i dzieci jeszcze zatrudnię cuda wyczarowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Oprószone świece super patent, na pewno wykorzystam w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 arcobaleno, spróbuję i ja Super dekoracje, zdolniacha!! :D i jelonek z H&Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 23.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Elena - do takich robótek bardziej niż wprawne ręce potrzebny jest czas - którego chyba wszystkim nam ciągle brakuje jak wysoka jest ta choinka i ile potrzeba sznurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ze świecami muszę zrobić jeszcze próbę generalną - czyli jak się zachowa klej przy paleniu - najwyżej będą tylko stały :/ Są specjalne kleje do świec - ale ja użyłam takiego jaki miałam pod ręką w napływie twórczej wariacji Jelonek mnie absolutnie za serce chwycił, więc nie miałam wyjścia aksamitka - trudne pytania mi zadajesz - nie mam pojęcia ile sznurka zeszło Nawijałam jak leciało - bez liczenia A choineczka jest malutka - z formatu a4 - korci mnie, żeby zrobić większą, wiem już nawet czym ją oblepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 a jakiego kleju użyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 23.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Arco Ty od zawsze mnie zachwycasz:) I od zawsze zastanawiam się skąd bierzesz ten CZAS właśnie??? Dziewczynki, praca, dekoracje, dom, ogród... I wszystko pięknie! Elena76 jak znajdziesz sposób na odwyk - daj znać pliz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Czy oprócz sztampowych sklepów typu AD, H&Y, Jysk, IKEA, Rossman, sklepy budowlane rzuciły wam się jeszcze jakieś ciekawe miejsca? Może któraś znalazła jakieś perełki w sieci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Arco, zakupiłam właśnie brokat biały/perłowy, bo przezroczystego nie znalazłam. Pojemnik 20g, starczy na 2 blachy 'ciasteczek' z masy solnej czy oszczędzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubota 24.11.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Chwilę mnie nie było a teraz tyle pracy przedemną. Choinku styropianowe już kupiła będę tworzyć w weekend. Zaplanowałam jeszcze szopkę w kuli śnieżnej ze słoika. Zobaczymy co się uda. Brawo dla inwencji i pomysłów. Ja wczoraj wpadłam jeszcze do hurtowni (weela, balony itp) we Wrocławiu i LIPA sama tandeta - jedynie styropianowe kule i choinki nabyłam. I jeszcze obiecane zdjecie moich jelonków za 9 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 24.11.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Arcobaleno, Aga, gdzie kupiłyście ten brokat? On jest w sprayu czy w proszku? U mnie produkcja z masy solnej idzie pełną parą, dziecko chce lepić i już mi pomysłów na ciekawe zdobienia zbrakło, a tu takie fajne realizacje, jak z nieba mi spadły;) Sznurkowe ozdoby też rewelacyjne, myślicie że można owinąć sznurkiem w kolorze dowolnym i psiknąć białym sprayem? ostatnio wiklinę na biało sprayowałam, wyszło ok, może i sznurek da radę? No i czekam na dostawę 30 arkuszy filcu - będą choinki, 'jenifejy', gwiazdki, skarpety i co nam tam jeszcze do głowy przyjdzie. też stawiam w tym roku na rękodzieło, jak widać, ale czas mam, na L4 ciążowym siedzę. No i dom wymaga zdecydowanie więcej ozdób i zachodu niż 2pokojowe mieszkanie, gdzie tylko półmetrowa choinka się mieściła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kobiety mamy równy miesiąc do świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Arcobaleno jak sie suchy ta mase solną? nigdy nie robiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 24.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ja mam dekoracje klasycznie w złocie i czerwieni kilka fotek z ubieglego roku i na szybko cyknięte nowe zdobycze http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/csG8N7s9fUgiMg7jWB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/FuMaIbcZ3Nc0ZuSOGB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/Uk0HB2HurYbaa8946B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/HvLWpDzR2HjzHxoldB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/TR9JhBHaITBfEqmHzB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/vR1F6zyVaWcfBI1IMB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts