Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pepe - uwielbiam zdjęcia, które wrzuciłaś ! Prawie wszystkie mam w swoim katalogu z inspiracjami BN :)

Ja w dekoracjami na zewnątrz jeszcze trochę poczekam, bo chcę je robić z żywego igliwia. Na drzwiach w tym roku nie będzie wianka, tylko taka jakby wiązanka ze świerku...aa..jak zrobię to pokażę :)

Marta sama robiłaś wianki ,ja właśnie robię wianki bo blisko mnie ścieli brzózki i pozbierałam gałązki ,2 dałam na kiermasz świąteczny do szkoły.

Dziewczyny, jeśli któraś się zastanawia nad kupnem brokatu, który wrzucałam to ja już go dostałam i:

- nie otrzymacie efektu jaki osiągnęła arco, ten brokat, mimo, że nazywa się 'biały', ma różowe i perłowe dorbinki

- mimo, że wysyłka przewyższa cenę produktu: opłaca się. Zużycie tego brokatu jest znikome. Właśnie zrobiłam jakieś 30 ozdób i z pojemniczka ubyło mi może 2 mm. I dostałam gratis paczkę gwiazdeczek :)

W sztucznym świetle wygląda to tak:

2011-11-26 ozdoby.jpg

Pozdrawiam :)

Ja kupiłam 5 małych fiolek brokatu w EMPIKu: białe, białe z takim różowymi drobinkami, dwa rodzaje srebrnego i maleńkie gwaizdeczki.

podrzucam linka do fajnego sklepiku

dla osób z okolic katowic podpowiadam, że mieści się na tyskiej giełdzie kwiatowej

http://sweet-home.net.pl/sklep/index/boze-narodzenie-1

Edytowane przez jaksie

Aga - fajnie wyszlo :) Ja też renifery bedę jeszcze robić bo nabyłam w ikei foremki :)

Jeszcze tu napiszę, nie wiem czy już pisalam, czy nie - jak ktoś będzie chciał pobawić się w brokatowanie świec to najlepiej kupić klej do świec - wtedy nie będzie obaw przy paleniu - bo ja nie wiem czy te moje w ogóle bedą sią do palenia nadawać - jeszcze nie zrobiłam próby :)