Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W tamtym roku kupiłam choinkę, miałam zamiar kupić nowe ozdoby, stare wyrzuciłam - ale na nieszczęście się spóźniłam z zakupami bo wybór już był malutki. Kupiłam zwykłe bombki złote i fioletowe, w innym sklepie bardziej ozdobne zielone i zostały tylko dwa złote łańcuchy. Nie wspominając o kupnie światełek które po dniu świecenia się przepaliły.. Mam nadzieje, że w tym roku będzie lepiej.

A ja lubię stare ozdoby, moja choinka jest zawsze kolorowa i kiczowata, ale mam bombki z dzieciństwa mojej mamy i kiczowate bałwanki ze swojego dzieciństwa i za każdym razem jak ubieram choinkę przypominają mi się różne rzeczy. Nie zamieniłabym tego na super spójny i pasujący do wnętrza wygląd.

I ja nie wyobrażam sobie innej choinki niż kolorowa, kiczowata, z ozdobami hand made, cukierkami.... taka jaką pamietam z dzieciństwa. I co roku gdy ubieram już własną choinkę moje dzieciństwo powraca, a z nim magia świąt. Pomimo zabiegania, pracy- grudzień jest u mnie okresem przygotowywania "ubranka" choinki. W tym roku mam już 4 letniego pomocnika....

Juszczakówka - anielska mietła rewelacyjna :) I lamioniki białe świetne - gdzie kupiłaś?

Ja poluję na białą gwiazdę betlejemską - na razie u nas nie widziałam...

To i ja jeszcze wkleję moją ostatnią ozdobę - tegoroczna fuksja - recykling pełną gębą ;)

http://img859.imageshack.us/img859/623/dsc00182p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img256.imageshack.us/img256/8099/dsc0006cr.jpg

Uploaded with ImageShack.us