Gość Gosc_123 03.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Indy-k, o matko, o matko, jak pięknie pomalowane deski w wypoczynkowym kąciku! Zdradzisz, czego użyłaś, jak to zrobiłaś? Muszę coś zrobić z deskową ścianą w kuchni (zabieram się od roku), Twój efekt jest cudny, właśnie coś takiego bym chciała. Wszystko, co pokazałaś - piękne, uwielbiam takie wnętrza... Ewaki wielkie dzięki za miłe słowa i sorki za zwłokę w odpowiedzi (wakacje ) Do rzeczy - ściany to sosna impregnowana preparatem fińskiej firmy Teknos (impr. teknos woodex transparentny) w kolorze białym. Dał efekt takiego właśnie wybielonego drewna, który mnie również bardzo się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 05.02.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ależ pyszności! http://emoty.blox.pl/resource/th_0girlcupcake.gif A herbatkę zamierzam tak przyozdobić Home&You ma już nową wiosenną stronkę. Widziałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaki 06.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ewaki wielkie dzięki za miłe słowa i sorki za zwłokę w odpowiedzi (wakacje ) Do rzeczy - ściany to sosna impregnowana preparatem fińskiej firmy Teknos (impr. teknos woodex transparentny) w kolorze białym. Dał efekt takiego właśnie wybielonego drewna, który mnie również bardzo się podoba Pozdrawiam. Wielkie dzięki za odpowiedź, poszukam tego preparatu w kraju, ale na szczęście mam też "wtyki" w Skandynawii, to w razie w. jakaś dobra dusza mi przywiezie. Jeszcze raz dziękuję, wiosną się zabieram za te moje deski. A Ciebie może natchnie na założenie galerii? Człowiek by się napatrzył... nawzdychał... Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) piu podasz przepis? juz znalazłam Edytowane 9 Lutego 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 09.02.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Też zrobiłam te serduszka - są swietne a masa orzechowa - mistrzostwo!!! W weekend mam zamiar przetestowac motylki z tego samego bloga. A u mnie wiosenny akcent - właśnie zrobiłam nowy wianek w moich ukochanych kolorach. Edytowane 9 Lutego 2012 przez Magdalena P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/341000/walentynki_ozdoby.jpg http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/341000/stol_walentynki_serce_4.jpg stąd: Ozdoby walentynkowego stołu: GALERIAhttp://kuchnia-i-jadalnia.wieszjak.pl/dodatki-i-gadzety/300738,Ozdoby-walentynkowego-stolu-GALERIA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 magdalena - śliczny wianek piu - gdzie przepis na te smakowitości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.02.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Piu kiedys pokazywałas je ze robisz z nadzieniem tak? jakim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wow piu jakie bosssskie wypieki,ślinka leci od samego oglądania.Podziwiam szczerze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 10.02.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A ja zrobiłam te bułeczki wieczorem i uformowane niewyrosnięte i przykryte ściereczką schowalam na blaszce do lodówki. Dzisiaj rano wyjęłam, rozgrzałam piekarnik, posmarowalam jajkiem i upiekłam. Mieliśmy pyyyszne śniadanko! Zawsze tak robie bułki niedzielne wg przepisu "bułeczki, które rosną kiedy śpisz" Ciasto drożdżowe bardzo wolno rośnie w chłodzie i nic nie traci na smaku bo wiadomo, że nie ma to jak drożdzowe bułeczki prosto z pieca Acha - i zero zaczynów - wszystko wrzucam do miksera jak leci, mleko podgrzane w rondelku razem z masłem i cukrem - moja babcia zawsze tak robiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 hola hola! popatrzcie na tytuł wątku przepisy są w innej zakładce... wklejam kilka wiosenno-walentnkowych, bo nam wątek ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i ciąg dalszy... było więcej, ale nie wiem dlaczego zawsze większość wybija z wykrzyknikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 PIU- poproszę Twój przepis na pizze, skoro to takie dobre ....(i łatwe) kiedyś robiłam ale efekty bywały różne, chcę spróbować na nowo... sorrki, że w tym wątku, ale ..... idzie wiosna to i pichcić się coś noweg chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 to jest odpowiedni watek, napisz piu, gdzie zapiszesz i konczcie już te kulinaria, podaje linka http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?143-Przepisy-kulinarne-o-gotowaniu-i-nie-tylko przyozdobienie stołu jest ok, ale przepisy to już naprawdę być tu nie powinny nie każdy ma ochotę na oglądanie jedzenia w wątku o wnętrzach - pomyslcie o tym... i o tych, co jedzenia oglądać nie mogą, albo zwyczajnie nie chcą... a przepis na pizzę mam super i jak piu się wpisze, gdzieś na wątku kulinarnym to dopiszę swój - jest super, bo pizza zawsze się udaje i nie chwaląc się jest jeszcze bardziej okazała... pozdrawiam i zacznijcie wreszcie wklejać coś o wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 prosze bardzo juz założyłam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?196680-tematycznie-apetycznie&p=5190119#post5190119 zapraszam do wklejania fajnych przepisów na każde święto i porę roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moje wiosenne okno http://img14.imageshack.us/img14/5657/39469137.jpg By mugatka at 2012-02-09 i pierwszy własno ręcznie uszyty wianek http://img513.imageshack.us/img513/5117/img0718e.jpg By mugatka at 2012-02-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 podziwiam Cie piekny wianek, ja to nie mam cierpliwości tylko decupage... do szycia mam dwie lewe ręce... a jak przywiesiłaś doniczki na haki-wkęty do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.02.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 tosia to już mój mąż coś tam wymyślił, wkręcił kołki z plastikową małą pętelką w nadproże okna ja mam męża "złotą rączkę", zawsze coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 10.02.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mugatko - śliczny wianek i okno. Ja tez kończę kolejny wianek - pokażę jak będzie gotowy. Twoje okno przypomniało mi o identycznej doniczce która czeka na swoją porę - muszę przypomnieć mężowi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 gdyby nie forum zapomniałabym o Walentynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts