Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak? Na stronie www cisza o tym

właśnie. dlatego wczoraj napisałam do nich maila i dostałam wieczorem zaproszenie :D

mają już wszystko na sklepie

edit: więc ja na pewno zanim pojade do HY to wybadam co jest w AD

Edytowane przez efilo

No to raczej do H&Yuo nie dojedziesz, a raczej dojedziesz z pustym portfelem....!:D:yes:

nie jestem taka przekonana. po pierwsze raczej najpierw kupie w HY, ale chce mieć świadomość tego co w ogóle można dostać w AD i jak pokombinować żeby wszystko pożenić. a po drugie ja akurat z tych co im AD średnio leży. te rzeczy są bardzo drogie i zazwyczaj tylko w kupie są efektowne. oczywiscie nie mowie o wszystkim. twoje aniołki chyba z AD są prawda? przeurocze

Z ubiegłorocznej kolekcji AD mam aniołki muzykujące i gwiazdki-zawieszki - cena kosmiczna była jak za taką pierdółkę (chyba 30-35 zł), a wczoraj kupiłam 6 gwiazdek podobnego typu w Rossmannie za 6 zł :) W HY też coś takiego teraz jest i za 10-13 zł, trzeba zapasy uzupełnić.

U mnie w tym roku święta srebrzysto-złote :D

nie jestem taka przekonana. po pierwsze raczej najpierw kupie w HY, ale chce mieć świadomość tego co w ogóle można dostać w AD i jak pokombinować żeby wszystko pożenić. a po drugie ja akurat z tych co im AD średnio leży. te rzeczy są bardzo drogie i zazwyczaj tylko w kupie są efektowne. oczywiscie nie mowie o wszystkim. twoje aniołki chyba z AD są prawda? przeurocze

No niestety jest tak bardzo drogo, ale uważam, że można sobie pozwolić na kilka detali.!:cool:

O tych aniołkach mówisz - jeśli tak, to faktycznie są z Almi:

http://lh4.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/SzeC8qkm8-I/AAAAAAAAYNc/oTBmwq9VkIU/s800/Obraz%20025.jpg

Tutaj też kilka rzeczy z zeszłorocznej kolekcji:

http://lh3.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/Sy6xZFigqiI/AAAAAAAAYKE/EWJTNlwD758/s800/MIESZKAMY%20W%20DOMKU%21%21%211.jpg