Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie o tym marta pisała. a jak sobie ich dodasz na facebooku to dostaniesz dodatkwoe 5%

A jeśli na drugiej stronie kuponu (tego 20%) wpiszemy co by mogło być jeszcze sprzedawane również dostaniemy dodatkowe 5% rabatu.

ciekawe czy wszystkie rabaty można zsumować - byłoby 30% :)

Dodam jeszcze, że cały świecznik ładnie komponuje się w standardowe stoiki świateczne, tak jak tu na zdjęciu:

http://lh3.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/S2DRdJuSKdI/AAAAAAAAYUo/fMRAfK0qWl8/s800/Obraz%20018.jpg

Mario czy gdzieś znajdę zebrane Twoje zdjęcia; pamietam kuchnię, łazienkę a tu piękny salon. Jak sie sprawuje ta podłoga w salonie. Gdyby czas się cofnął to znowu merbau?

To Twój salon?

w prywatnej galerii :D

;)

Dzięki za miłe słowa!

Bdan jeśli chodzi o merbau, to póki co, moja miłość do tego drewna trwa nadal...:rolleyes:

Podłoga sprawuje się super i bynajmniej nie latam ciągle ze szmatą, jak to piszą niektórzy...

W zasadzie to myję ją tylko raz w tygodniu i dodatkowo raz odkurzam, więc nie narzekam....:oops: A dodam, że ja raczej z tych co lubią mieć czysto.;)

Jedyne co, to zainwestowałabym w lepszy lakier, ale nadrobimy przy najbliższym remoncie! ;)

;)

Dzięki za miłe słowa!

Bdan

W zasadzie to myję ją tylko raz w tygodniu i dodatkowo raz odkurzam, więc nie narzekam....:oops: A dodam, że ja raczej z tych co lubią mieć czysto.;)

)

Ale Ci zazdroszczę !!! Ja z racji posiadania 2 małych dzieci i psa z długimi kłaczyskami odkurzam rano i wieczorem i codziennie myję podłogę !!!! masakra jakaś

Ale Ci zazdroszczę !!! Ja z racji posiadania 2 małych dzieci i psa z długimi kłaczyskami odkurzam rano i wieczorem i codziennie myję podłogę !!!! masakra jakaś

Rany boskie, atika, czy ty czasem nie jesteś moją sąsiadką? Dzień w dzień 2x odkurza...:o:o:o Już myślałam, czy by czasem jej nie zatrudnić do odkurzania, skoro tak lubi :D