lasche 07.11.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tu mozna cos znalezc... http://www.fabryka-motyli.pl/go/_category/?idc=id_40&order=1&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl Wiem, ze to off-topic, ale szukam jakiegos designerskiego kalendarza, gdyby Wam cos wpadlo w oko... http://i1.fmix.pl/fmi2454/a348caaf00288ada4cd667f0/zdjecie.jpg by Susanna Hertrich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ozesz. Suuuuuper. Tylko gdzie to mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.11.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Niestety nie można ... przeczytałam po wklejeniu ... jak coś ciekawego zobaczę to wkleję u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dzieki Tobie znalazlam wiecej roznistych i niektore sa z linkami do sklepow. http://www.oddee.com/item_97108.aspx Jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ink Calendar http://67.199.121.48/_media/imgs/articles2/a97108_124.jpg Ink Calendar designed by Spanish designer Oscar Diaz is an unusual calendar that uses the capillary action of ink spreading across paper to display the date. Each day the ink spreads across a sheet of paper of a month displaying new date – the ink is absorbed slowly and therefore numbers are displayed every day. So you need to change paper and ink every month. Moreover the inks are of different colors, depending on our perception of the weather on that month (3 shades of green in spring, orange and red in summer, yellow in autumn, dark blue in December). (Link) Ten jest zarąbisty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Mnie sie tez najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 07.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 witam, czy ktoś mi podpowie jak szukać tej porcelany, skrót VB nic mi nieoświeconej nie mówi, proszę, święta blisko, a ja bez zastawy świątecznej, wszystkim dobrym duszkom z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 VB = Villeroy&Boch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.11.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ja chyba przestane zaglądać do tego wątku :66: za duzo rzeczy mi sie poodba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 moze :666: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A ja po wizycie w H&Y spore rozczarowanie. Po pierwsze bałagan, rzeczy nie leżały dokładnie kolekcjami, więc się człowiek nalatał. Po drugie jakościowo pozostawiają wiele do życzenia Po trzecie brak pełnego asortymentu na sklepie. Dopiero jak zapytałam o naczycnia kuchenne z serii o pierniczkach, to pani przyniosła mi z zaplecza. Choineczki opal wcale nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Piórkowe skrzydła anioła baardzo średnie - jakieś takie bezkształtne mi się wydawały. A to dobrze, bo wlasnie najbardziej plakalam ze skrzydelek nie ma. A swoja droga to dziwne ze do Wola Parku dowiezli, a do Arkadii jakos nie mogli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.11.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dzieki Tobie znalazlam wiecej roznistych i niektore sa z linkami do sklepow. http://www.oddee.com/item_97108.aspx Jeszcze raz dzieki. To ja bardzo dziękuję przepadłam w tym wątku, który wkleiłaś na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wczoraj wyciągnęlam malzonka na dekoracyjne zakupy i niestety dawno nie byłam tak rozczarowana, moze to za wczesnie jeszcze TK maxx- wyszlam stamtąd z dwoma uroczymi dziadkami do orzechów, kolejne do kolekcji reszta mnie przerażała, jakbym sie znalazła na ogromnej wyprzedazy, wszystko tak bez skladu i ladu AD - najwieksze rozczarowanie, niby pierwsze wejście robi wielkie Ach...a potem po dokladnym przyjrzeniu sie , to te same ozdoby w 90 % brokatowe jak z supermarketu tylko z cenami z kosmosu. dekoracje tam na miejscu tworzą niesamowity efekt, niemozliwy do uzyskania w domu, chyba że wyda sie forunę ale czy ja bym chciala potem co roku to samo ogladac ? HY - w internetowym katalogu wyglada fajnie, mnie w sklepie wystarczyla minuta , żeby stwierdzic że tandetnie no, może te piórkowe choineczki byly ciekawe ale już mi sie odechcialo kupowania ozdób i wolalam przepysznego , soczystego steka u Jeffa ( no moze jeszcze chwila zapomnienia w Massimo Dutti :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 kasiorek jestem przed śniadaniem a i tak mi zrobiłaś tym jeffem smaka mmmmm... tk maxx znajac zycie u nas będzie jak zwykle - czyli wielki bałagan. jeszcze tam nie zaglądałam - myślę że w grudniu jednak będzie lepiej. najbardziej jestem ciekawa tego LM - niestety tam często jest dużo odpustu a ja się nie nadaje do wyszukiwania perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.11.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No dobra, czas się przyznać do swojej ignorancji: co to jest TK i co to jest Flo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Flo to AD dla nastolatków. sklep z gadżetami i niestandardowym wystrojem wnętrz tk maxx to sieć brytyjska sklepów ze wszystkim. u nas najczęściej mają to na zasadzie depotu z rzeczami z wyprzedaży http://www.tkmaxx.pl/ flo ma strone w przebudowie. jak chcesz njusy to na fb zajrzyj Edytowane 8 Listopada 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.11.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 TK maxx to taki wielki outlet niby z markowymi ciuchami, tylko ja tam nic markowego nie widzę jedynie badziew za nie male pieniadze, no ale ja tam szukać nie jestem w staniea Flo to taki zwariowany sklep z dodatkami do wnetrz ale raczej plastk-fantastica to moja zdobycz z TK http://foto1.m.onet.pl/_m/72f64606489544aec48b8ea1a1fe2d65,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A na Slasku ten Jeff gdzies jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 jeffs to superowa knajpka z amerykańskim menu, co za tym idzie wyśmienitymi stekami i wieczorem z muzyką na żywo. Sa w polsce tylko 3, ta trzecia jest w krakowie, więc na Ślask blisko a tu zdjęcia , super oddaja klimat http://www.jeffs.pl/strona.php?podstr=galeria&lang=pl A w świeta mają super wystrój, taki w hamerykańskim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts