Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aha, to u nas flo ani tk ni ma po prostu, na tej wiosce zwanej stolyca :rolleyes: zary home tez nie bedzie, zadupie po prostu... ;)

Te TK maxxy sa tak samo slawne wsrod Polakow w Anglii jak kiedys Tati we Francji, a prawda jest taka, ze tam naprawde nic ciekawego nie ma, wiec nie masz czego zalowac. ;)

Aha, to u nas flo ani tk ni ma po prostu, na tej wiosce zwanej stolyca :rolleyes: zary home tez nie bedzie, zadupie po prostu... ;)

jak nie ma jak sa :)

TK jest w Blue city ( z dodatkiem home) a ubraniowy , w galerii centrum na marszalkowskiej.

A Flo jest na 100% w Arkadii i Zlotych tarasach :)

Ino Zara Home nie ma buuu...

Musze sie wstawic za TK Maxx bo ja tam ciagle wychodze z jakimis skarbami .. ale tez lubie szukac wiec moze oto chodzi :) Z ciuchow jeszcze nigdy nic nie kupilam ale domowe rzeczy i buty ... bajer

KAsiorku tez mi sie podobaly zolnierzyki a najbardziej moim chlopcom bo im sie tak smiesnie buzia rozdziawia ;)

Ale mi dziewczyny ochotę na dobre jedzonko zrobiłyście, a ja na diecie :(

Mogę jednak polecić pan de rosa w Katowicach na trzech stawach

i via toscana - polędwica z sosikiem z sera pleśniowego do tego ziemniaczki przekładane ciastem francuskim - pyszności.

tk maxx - nigdy tam nie byłam muszę się przejechać - może coś uda się upolować.

No i wiem gdzie będę jeść następnym razem w Krakowie :)