lasche 08.11.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No nie jest ale jest tu kilka wyspiarek ... a i można się zorientować ogólnie w asortymencie. No i chyba nie pierwsza wklejam nie polską ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 http://arch.itect.us/2009/12/22/18-christmas-dinner-table-decoration-ideas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No nie jest ale jest tu kilka wyspiarek ... a i można się zorientować ogólnie w asortymencie. No i chyba nie pierwsza wklejam nie polską ofertę lasche to nie był zarzut. raczej żal że na .pl nie da się pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 do wszystkich którzy w domu planują choinkę: kilka lat temu kupiliśmy super stojak. to nasz najlepszy zakup bożonarodzeniowy ever. choinka 'zapina się na niego sama', zero szamotaniny ciosania i takich tam innych zabiegów które facetów doprowadzają do rozpaczy i smętnych skojarzeń ze świętami. daliśmy ponad stówę ale naprawdę warto było. właśnie bardzo podobny wytropiłam w ofercie lidla za 59 zł. http://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_53554_01_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.11.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wiecie co, a ja zaczynam bardzo poważnie rozważac kupno w tym roku choinki sztucznej, takiej 3 metrowej. Przez ostatnie lata zawsze byla choinka żywa tylko ostatnie trzy lata jakieś pechowe, Strasznie szybko sie sypala a i koszt takiej dużej jest niemaly. A teraz sztuczne tak pieknie wygladaja A Wy na zywo czy sztucznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja na zywo mimo ze sie sypie ta sztuczna to trzeba na nia wydac majatek zeby wygladala choc podobnie do zywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 dla mnie sztuczna choinka jest absolutnie nie do pomyślenia. nigdy w życiu nie miałam i na pewno nigdy nie bede miec. nicea albo śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No wlasnie tez tak myslalam ale koszt takiej dużej prawdziwej to ok 500 zla sztuczna jaką widzialm to 790 (250 cm) i nie wyglądala na sztuczną i mam zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 dla mnie cały urok świąt w wyprawie po choinke. a jeszcze teraz z córeczką to w ogóle (choć szczerze mówiąc w takich sytuacjach też czuje sie dzieckiem ). w ciągu trzech lat zaoszczędzisz 700 zł. zakładam że w czwartym roku już będzie zbyt smętna, pomięta i zakurzona żeby z radością ją rozkładać rozumiem dylemat kasowy. to jedyne co do mnie przemawia choć ja bym nie wziela sztucznej nawet gdyby mi tysiaka doplacali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 swoją drogą cena w hurcie jodły o wysokości 3m to 95 zł. już wiem gdzie kupimy w tym roku choinke dzięki kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 09.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja się łamię... wolę żywą choinkę, ale... * kupienie prawdziwej to co roku hard-core* żywa sypie się zdecydowanie za szybko* jak się kot i pies najedzą igieł to też nie jest fajnie, a lubią, oj lubią...* koszt jednak mniejszy przy sztucznej, bo dwa- trzy lata kupowania żywej to koszt pięknej sztucznej, która posłuży znacznie dłużej* kupując sztuczną możemy sobie pozwolić na naprawdę wielką i "wypasioną"- bo przecież to na kilka ładnych lat z drugiej strony* zapach jest super* atmosfera świąt - nie wiem, czy ze sztuczną uda się tak samo fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 swoją drogą cena w hurcie jodły o wysokości 3m to 95 zł. już wiem gdzie kupimy w tym roku choinke dzięki kasiorek to zdradz tajemnice ja jak zwykle choinke bede na mikolaja stroic bo na niemal cale swieta wyjezdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.11.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Gdybym miała sprawdzone miejsce na kupowanie choinki i bym wiedziała ze nie zostaly ściete miesiac wczesniej ( świeża pani świeża , wczoraj jeszcze rosła) To na 100 % bylaby żywa. Dla nas to też zwsze świeto było i ten efekt wyciagania jej z siatki ... niezapomniany tylko cos z tym zapachem nie tak, pachnie tylko przez pierwszy dzień tak naprawde to moja ubiegloroczna ( 250 cm )http://foto1.m.onet.pl/_m/547862392ef5c3df4d9ee4d6fefcf4d1,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 do wszystkich którzy w domu planują choinkę: kilka lat temu kupiliśmy super stojak. to nasz najlepszy zakup bożonarodzeniowy ever. choinka 'zapina się na niego sama', zero szamotaniny ciosania i takich tam innych zabiegów które facetów doprowadzają do rozpaczy i smętnych skojarzeń ze świętami. daliśmy ponad stówę ale naprawdę warto było. właśnie bardzo podobny wytropiłam w ofercie lidla za 59 zł. http://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_53554_01_b.jpg Mam identyczny! I też jestem z niego baaardzo zadowolona - stawianie choinki zajmuje dosłownie chwilkę -) Co do drzewka, to od kilku lat niezmiennie żywa jodełka koreańska... Nie ma w Święta nic piękniejszego niż zapach świeżego drzewka w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 * kupienie prawdziwej to co roku hard-core Mnie to najbardziej przekonuje do sztucznej ale tez się nie przełamałam, no i zwłaszcza że my też wyjeżdżamy na święta i jakoś takie sztuczne to ubieranie grubo przed, i jak wracamy to już ta choinka taka bez klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Stojak super, dzieki efilko. Musze taki koniecznie namierzyc i od razu kupie tesciowej, moj maz bedzie mi dziekowal po stokroc. A co do choinki - w dziecinstwie zawsze mialam sztuczna i zawsze o to zal do mamy, ze nie chce prawdziwej, zawsze kupuje pare galezi prawdziwych, ale choinka jest sztuczna, bleeee. Teraz sobie odbijam. Na szczescie moj malz jest ekspertem choinkowym i zawsze wybiera sliczne choinki za grosze na Kleparzu, rzadziej pod supermarketami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.11.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Stojak super, dzieki efilko. Musze taki koniecznie namierzyc i od razu kupie tesciowej, moj maz bedzie mi dziekowal po stokroc. na pewno będzie jeszcze w lidlu zawsze jest co roku w świątecznej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no na pewno będzie bo to oferta z jutra marta nie wiem czy goczałkowice cie interesuja może razem sie wybierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 a dalej juz nie bylo??? ale ja musze kupic duuuzo wczesniej niz swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ja nie musze ale chce. choinka w wigilie juz jest prawie przeterminowana a ja chce sie cieszyć nadchodzącymi świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts