Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Rossmanie obrusy biale i kremowe w swiateczne wzory 110x155 za 29 zl - pewnie nie najwyzszych lotow, ale jak ktos potrzebuje np. na drugi stol dla dzieci na wyswiechtanie to moga sie nadac ;)

Poza tym nic ciekawego - bombki zlote/srebrne/czerwone mat+polysk+brokat niestety 12 szt male i duze po 11 i 16 zl w promocji - ciekawe czy ta promocja to na zachete ze tak wczesnie, czy to zeszloroczna kolekcja i cos jeszcze bedzie :)

SUPER wątek ,swietne pomysły.Kule pewnie spróbuje zrobić :)

Ja lubię zaglądać do sklepu "Nanu Nana" mają fajne kubeczki ,filiżanki na różne okazje,nie drogie szklane świeczniki i masę innych bibelotów i dodatków do ręcznych robótek:)

Różne ciekawe ozdoby i drobiazgi do zrobienia samemu można też kupić na giełdach kwiatowych.

A co do choinki to odkąd mieszkamy we własnym domku to była prawdziwa(zaliczone dwie wigilie) jednak dobijają mnie te wszedobylskie igiełki.Przy mojej wszystko dotykającej córci(2,5 roku) i labladorce (1,5 roku) o niesamowitej energii,nie wyobrażam sobie tego.

I ponieważ w tym roku wyjeżdżamy na święta to będzie okazja kupić sztuczną,ale białą. Miałam już taką daaawno temu i wyglądała fajnie. A zapach ...no cóż zapale świeczkę jabłkowo-cynamonową ( uwielbiam) i musi mi to wystarczyć;)

a nie myślicie o choince żywej ale posadzonej w donicy, która po świętach wystawić można na taras do ogrodu i ona sobie tak rośnie kilka lat, bez szkody dla ekosystemu?

Walczyłam przez jakieś siedem lat z takimi choinkami, szukając przyczyny, dlaczego usychają. Pilnowaliśmy korzeni, kupowaliśmy z dobrego źródła. "hartowaliśmy choinkę przed postawieniem w domu i przed wystawieniem na dwór. Nie udaje się utrzymać choinki - wcześniej czy później uschnie. Już sobie odpuściliśmy.

pepejeans, cudny klimacik wkleiłaś... Pześliczne

Edytowane przez Ash5

Wejście na własne ryzyko :D Można też kupić, nie tylko podziwiać:

http://floraservice.blogspot.com/

Na zachętę:

http://3.bp.blogspot.com/_GNTSHBfIOKc/TNxP9gGqsHI/AAAAAAAAYpE/HnfqD880o1k/s400/DSC04620.JPG

http://4.bp.blogspot.com/_GNTSHBfIOKc/TMmro9VRV0I/AAAAAAAAX98/HyW3g-xf__c/s400/DSC04735.JPG

Edytowane przez joliska