Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dzisiaj dostałam przesyłkę z dekomotywu. super te rzeczy ale... takie maleńkie

szablon dzwoneczka wielkości paznokcia. dobrze że założyłam że to będą głównie przylepki do prezentów :) mam nadzieje że na świecach nie zginą.

za to duże płatki śniegu super. a małe mają przytopione brzeżki i wyglądają jak stopiona wata cukrowa

a ja dzisiaj dostałam przesyłkę z dekomotywu. super te rzeczy ale... takie maleńkie

szablon dzwoneczka wielkości paznokcia. dobrze że założyłam że to będą głównie przylepki do prezentów :) mam nadzieje że na świecach nie zginą.

za to duże płatki śniegu super. a małe mają przytopione brzeżki i wyglądają jak stopiona wata cukrowa

Tak, jak moje płatki śniegu. Też lekko jakby stopione...

a kiedyś zamówiłam podkładki filcowe (uwielbiam je) to byłu jakby wycięte prasą - są rewelacyjne. mimo upływu czasu nic się z nimi nie dzieje. sorki za OT ale chodzi mi o to że chyba dużo zależy od technologii (te moje też w sumie rękodzieło więc to nie jest tak że taśmowo tylko idealnie wycięte)

http://img9.imageshack.us/img9/7896/dsc3846e.jpg

Cześć Dziewczyny!

Witam Was serdecznie.

Od dłuższego czasu podglądam Wasz wątek i w końcu postanowiłam się zarejestrować i ujawnić.

A to głównie z powodu... glutków :-)

Chciałam Wam donieść, że podobne glutki widziałam ostatnio w Auchan na Modlińskiej w Warszawie.

Szklane oczywiście, sprzedawane na sztuki, ale nie zerknęłam na cenę.

pola u mnie ze względu na kruszke jest wolna amerykanka. generalna kolorystyka to bordo i krem ale od zeszłego roku kiedy to kruszka zaczęła przy niej kombinować zrobiło się trochę 'jak u mamy' - szczerze mówiąc ja jestem z tych co to im nie przeszkadza dzieciecy kicz więc chyba mną się nie ma co sugerować.

jedno czego żałuję to to że teraz nie ma za bardzo ozdób z błyszczącego szkła. a w nim najpiękniej się odbijały lampki.