Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

To zupełnie takie same kolory co mnie:)

W Auchan jest duży wybór właśnie w tych kolorach,a i Obi ma fajną choinkę właśnie w tej kolorystyce przyozdobioną.

Zajrzyjcie przy okazji do LM.

W Arkadii np. mają kolorystycznie poukładane ozdoby.

Biało-srebrna choinka też jest. I pod nią ozdoby w stosownych kolorach.

W zeszłym tygodniu kupiłam piękne szklane bombki w tej kolorystyce w Auchan.

Później postaram się wrzucić zdjęcia.

Kilka ciekawych ozdób biało - srebrnych i szklanych mają w Flo, widziałam też trochę w Home&You.

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja bym nie zaryzykowała na moich drzwiach drewnianych - chyba by mnie zabili jakby odeszło razem z lakierem. nie mówiąc o tym że taka taśma się wulkanizuje.

a już tak na marginesie - nie wierze żeby taśma to utrzymała

nawet podglądałam 'angielskie' inspiracje jak oni sobie z tym radzą. ale zazwyczaj to wieszaja na jakiś kołatkach itp. albo mają szprosy czy kraty i przez to przeciągają wstążke. u mnie płasko jak na desce

ja bym nie zaryzykowała na moich drzwiach drewnianych - chyba by mnie zabili jakby odeszło razem z lakierem. nie mówiąc o tym że taka taśma się wulkanizuje.

a już tak na marginesie - nie wierze żeby taśma to utrzymała

nawet podglądałam 'angielskie' inspiracje jak oni sobie z tym radzą. ale zazwyczaj to wieszaja na jakiś kołatkach itp. albo mają szprosy czy kraty i przez to przeciągają wstążke. u mnie płasko jak na desce

Ja przyklejałam do drzwi na taśmę dwustronną - super mocną. Ale od samej góry drzwi (czyli w części wchodzacej w futrynę) - do tego sznureczek. Wytrzymało. Nic nie odeszło - ale było przyczepione na samej górze więc gdyby co nie byłoby widac....

Byłam wczoraj w Jysku po latarenki i d.... zostały tylko czarne :( a już widziałam białe na swojej szafce :(

Taśmę odradzam, ale ja kupiłam i mam zamiar przyczepić na takich przyssawkach z haczykiem (bezbarwnych). Są w Pepco pakowane po 6 lub 12. Tylko ja mam w drzwiach szybę pośrodku, ale może i do gładkiego lakierowanego drewna się uda:yes:

o takie (mają jakieś 6 cm średnicy)

http://www.scandinavia.com.pl/files/480x360/przyssawki-20070926233135.jpg

Edytowane przez pola08

na allegro był taki uchwyt - płaskownik powyginany

znalazłam:

http://allegro.pl/hak-wieszak-na-drzwi-do-wieszania-stroika-wienca-i1326539899.html

ale jak przy czymś takim zamknąć drzwi???? Ja mam kawałek przeszklenia w drzwiach i myślałam, żeby wianek zawiesić na wieszaku takim z przyssawką ...Utrzyma się?