jannasia 24.11.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To zupełnie takie same kolory co mnie:) W Auchan jest duży wybór właśnie w tych kolorach,a i Obi ma fajną choinkę właśnie w tej kolorystyce przyozdobioną. Zajrzyjcie przy okazji do LM. W Arkadii np. mają kolorystycznie poukładane ozdoby. Biało-srebrna choinka też jest. I pod nią ozdoby w stosownych kolorach. W zeszłym tygodniu kupiłam piękne szklane bombki w tej kolorystyce w Auchan. Później postaram się wrzucić zdjęcia. Kilka ciekawych ozdób biało - srebrnych i szklanych mają w Flo, widziałam też trochę w Home&You. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Flo i Home&you zaliczone Problem w tym, ze choinkę juz ma z głowy. Na marginesie choinka będzie bardziej kolorowa z myślą o dzieciach. Ja szukam ozdób na parapet, drzwi, komodę itp. Aaaa, zamówiłam sobie pięknie zdobione na biało pierniki na choinkę, ale jeszcze czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 a jak to na drzwi przyczepisz? bo ja cały czas się zastanawiam jak przyczepić do drzwi wianek nie uszkadzając drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.11.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 myślalam o jakimś sznureczku, wstążce i umocowaniu górą, ale też nie wiem jak, hmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 na allegro był taki uchwyt - płaskownik powyginany znalazłam:http://allegro.pl/hak-wieszak-na-drzwi-do-wieszania-stroika-wienca-i1326539899.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.11.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Nie udałoby się na taśmie dwustronnej przykleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.11.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Przykleić z pewnością się da, ale czy odkleić bezbolesnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ja bym nie zaryzykowała na moich drzwiach drewnianych - chyba by mnie zabili jakby odeszło razem z lakierem. nie mówiąc o tym że taka taśma się wulkanizuje. a już tak na marginesie - nie wierze żeby taśma to utrzymała nawet podglądałam 'angielskie' inspiracje jak oni sobie z tym radzą. ale zazwyczaj to wieszaja na jakiś kołatkach itp. albo mają szprosy czy kraty i przez to przeciągają wstążke. u mnie płasko jak na desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ja bym nie zaryzykowała na moich drzwiach drewnianych - chyba by mnie zabili jakby odeszło razem z lakierem. nie mówiąc o tym że taka taśma się wulkanizuje. a już tak na marginesie - nie wierze żeby taśma to utrzymała nawet podglądałam 'angielskie' inspiracje jak oni sobie z tym radzą. ale zazwyczaj to wieszaja na jakiś kołatkach itp. albo mają szprosy czy kraty i przez to przeciągają wstążke. u mnie płasko jak na desce Ja przyklejałam do drzwi na taśmę dwustronną - super mocną. Ale od samej góry drzwi (czyli w części wchodzacej w futrynę) - do tego sznureczek. Wytrzymało. Nic nie odeszło - ale było przyczepione na samej górze więc gdyby co nie byłoby widac.... Byłam wczoraj w Jysku po latarenki i d.... zostały tylko czarne a już widziałam białe na swojej szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 24.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Taśmę odradzam, ale ja kupiłam i mam zamiar przyczepić na takich przyssawkach z haczykiem (bezbarwnych). Są w Pepco pakowane po 6 lub 12. Tylko ja mam w drzwiach szybę pośrodku, ale może i do gładkiego lakierowanego drewna się uda:yes:o takie (mają jakieś 6 cm średnicy)http://www.scandinavia.com.pl/files/480x360/przyssawki-20070926233135.jpg Edytowane 24 Listopada 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 na allegro był taki uchwyt - płaskownik powyginany znalazłam: http://allegro.pl/hak-wieszak-na-drzwi-do-wieszania-stroika-wienca-i1326539899.html ale jak przy czymś takim zamknąć drzwi???? Ja mam kawałek przeszklenia w drzwiach i myślałam, żeby wianek zawiesić na wieszaku takim z przyssawką ...Utrzyma się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Pola ...dobre to samo napisałyśmy w podobnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 24.11.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jest jeszcze możliwość przyczepienia na wstążce. Dwa wianki po obu stronach drzwi. Tak na zasadzie wagi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 niezły pomysł ale cieżko by było utrafić z wagą. poza tym u nas by to przeszkadzało w mikroskopijnym wiatrołapie. przyssawki niezły patent - u nas też szyba - muszę się dzisiaj im przyjrzeć jak to dokladnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 24.11.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jak jedna przyssawka nie da rady to zaczepię na 6...a co;)Tą tasiemkę od wianków przylepiłabym na niewidocznej, górnej krawędzi drzwi, żeby było stabilniej...ewentualnych szkód też nie byłoby widać.Ja tam stawiam na przyssawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.11.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ja w zeszłym roku miałam właśnie na wstążkach z obu stron zawieszone.Polecam nic nie trzeba przyklejać,cudować. Elfir , kupiłam też właśnie taki hak na drzwi , ale też mam drewniane i z taką górną nakładką, więc nie pasował ,nie dało się drzwi domknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ja wewnętrzne mam na gładko więc zawsze u kruszki moge wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 24.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/11/92/20/1311922048 a tu aukcja: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3563398&gr_id=1591 dlugo mnie nie bylo ale takie raniferowe filcowe zawieszki były w castoramie bardzo tanie zreszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 w casto w ogóle widziałam dużo filcowych pierdółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 24.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 są i są naprawdę tanie w porównaniu do innych sklepów jak piszecie dzieki za pomysl z przyssawkami pepcowymi, wybiore sie po nie bo tez sie wlasnie zastanawialam jak przyczepic wianek zeby drzwi nie uszkodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts