markoto 18.02.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 wpisz uzytkowanika duetmedia na allegro sa jeszcze zolto-pomaranczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.02.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dzięki lecę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja czekam na coś wyjątkowego, takich pisanek będzie pewnei na giełdzie kwiatowej sporo, a nawet już są. A te wypięte zajączki bym chetnie nabyła Nadulka daleko masz do Tychów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ja ostatnio sie łudziłam na giełde i oczywiscie nie dotarłam. więc teraz już nie zakładam że mi sie uda tam wybrać. jaksie a kiedy ty jeździsz (dzień, pora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.02.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 wpisz uzytkowanika duetmedia na allegro sa jeszcze zolto-pomaranczowe Ja wpisywałam ale duet media .... durna ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Mój ulubiony sklep - Sweet home jest czynny we wtorki, czwartki i niedziele od (chyba) 5 do 11. W niedzielę chyba dłużej. Dlatego jak jadę, to w tych godzinach. Najlepiej być do 9 na giełdzie. W niedzielę jest wiecej detalicznych kleintów i jest dłuzej, w tygodniu sprzedawcy szybko się zwijają.No ale tzreba się naszukać, by znaleźć coś w tym zalewie kiczu. Czasem wpadam tylko do Sweet Homu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dziewczyny a te króliki z dupka i leniuszki to gdzie można kupić? Super są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.02.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dziewczyny a te króliki z dupka i leniuszki to gdzie można kupić? Super są! Niestety (ze względu na cenę, i transport) tu: http://www.impressionen.de/shop/kategorie/OSTERN;jsessionid=D6860D0FC97723D0B39AD07FAFDB4F19.app12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja czekam na coś wyjątkowego, takich pisanek będzie pewnei na giełdzie kwiatowej sporo, a nawet już są. A te wypięte zajączki bym chetnie nabyła Nadulka daleko masz do Tychów? Jakieś 40km , nie tak daleko. Jeszcze tam na giełdzie nie byłam,chyba muszę się wybrać,bo z tego co piszecie to warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dziewczyny właśnie zakupiłam króliczka z wypiętą dupką!! Kosztował mnie 14 zł (to ten mniejszy). Poniżej fotka, jakość komórkowa, potem będę mieć lepsze zdjęcia a teraz tak tylko fotka poglądowa. Mój M. jak zobaczył tego królika to pierwsze co powiedział to "po moim trupie!". Ale zrobiłam oczy jak kot ze Shreka i drżące usteczka i nie dość że się zgodził to jeszcze za niego zapłacił. :rotfl:tylko ręką się zasłaniał żeby nikt nie widział co robi Dla osób ze Szczecina króliczki z wypiętą dupką i nie tylko można kupić w C.H. Ster na takim stoisku z innymi bajeranckimi rzeczami! ja zawsze jak koło tego stoiska przechodzę to jestem chora. Dopiero teraz mnie uderzyło że mają tam rzeczy żywcem wyglądające jak te z impressionen! Na razie dam mojemu M. ochłonąć i za tydzień pojedziemy po kolejnego królika a raczej dwa tak słodko ze sobą złączone które pokazała Hanneczka bo też mają za 25 zika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 kapitalny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 18.02.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 śliczne te króliczki, chyba pohadę jutro do kwiaciarni w której przed Bożym Narodzeniem kupowałam ceramiczne anioły, może teraz będą mieli króliczki bo miewają tam właśnie takie cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Impressionen to bierze od niemieckiego hurtownika. Ich oferta jest nawet w sieci. Podejrzewam ze Twój sklep tez się tam zaopatruje a biorąc pod uwagę miejscowość to nic dziwnego ze im blisko. Mogę Cię poprosić o Namiar na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.02.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 efilo Sklep jest w C.H. Ster na Ku Słońcu. nie wiem czy o taki namiar Ci chodziło...jeśli wiadomość była do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A ma jakaś nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.02.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Sprawdziłam na paragonie: galeria nastrojów Dorota Jarzyna gapa ze mnie że nie wpadłam na to wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 18.02.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Mój ulubiony sklep - Sweet home jest czynny we wtorki, czwartki i niedziele od (chyba) 5 do 11. W niedzielę chyba dłużej. Dlatego jak jadę, to w tych godzinach. Najlepiej być do 9 na giełdzie. W niedzielę jest wiecej detalicznych kleintów i jest dłuzej, w tygodniu sprzedawcy szybko się zwijają. No ale tzreba się naszukać, by znaleźć coś w tym zalewie kiczu. Czasem wpadam tylko do Sweet Homu. jaksie, a po prawej czy lewej stronie ulicy szukać tego sklepu, ja zwykle przelatuję jak huragan i nigdy nie patrzę na szyldy, bo zwykle jakiś "ogon" już się niecierpliwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Matko zakochalam sie w tych mega zabawnych krolikach:lol2:. Korozjo szczerze zazdroszcze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.02.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 i ja też zazdroszczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts