Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój ulubiony sklep - Sweet home jest czynny we wtorki, czwartki i niedziele od (chyba) 5 do 11. W niedzielę chyba dłużej. Dlatego jak jadę, to w tych godzinach. Najlepiej być do 9 na giełdzie. W niedzielę jest wiecej detalicznych kleintów i jest dłuzej, w tygodniu sprzedawcy szybko się zwijają.

No ale tzreba się naszukać, by znaleźć coś w tym zalewie kiczu. Czasem wpadam tylko do Sweet Homu.

Ja czekam na coś wyjątkowego, takich pisanek będzie pewnei na giełdzie kwiatowej sporo, a nawet już są. A te wypięte zajączki bym chetnie nabyła :)

Nadulka daleko masz do Tychów?

Jakieś 40km , nie tak daleko.

Jeszcze tam na giełdzie nie byłam,chyba muszę się wybrać,bo z tego co piszecie to warto:)

Dziewczyny właśnie zakupiłam króliczka z wypiętą dupką!! :wave: Kosztował mnie 14 zł (to ten mniejszy). Poniżej fotka, jakość komórkowa, potem będę mieć lepsze zdjęcia a teraz tak tylko fotka poglądowa. Mój M. jak zobaczył tego królika to pierwsze co powiedział to "po moim trupie!". Ale zrobiłam oczy jak kot ze Shreka i drżące usteczka i nie dość że się zgodził to jeszcze za niego zapłacił. :rotfl:tylko ręką się zasłaniał żeby nikt nie widział co robi ;)

DSC01082.JPG

Dla osób ze Szczecina króliczki z wypiętą dupką i nie tylko można kupić w C.H. Ster na takim stoisku z innymi bajeranckimi rzeczami! :D ja zawsze jak koło tego stoiska przechodzę to jestem chora. Dopiero teraz mnie uderzyło że mają tam rzeczy żywcem wyglądające jak te z impressionen! :jawdrop:

Na razie dam mojemu M. ochłonąć i za tydzień pojedziemy po kolejnego królika a raczej dwa tak słodko ze sobą złączone które pokazała Hanneczka bo też mają za 25 zika! :p

Mój ulubiony sklep - Sweet home jest czynny we wtorki, czwartki i niedziele od (chyba) 5 do 11. W niedzielę chyba dłużej. Dlatego jak jadę, to w tych godzinach. Najlepiej być do 9 na giełdzie. W niedzielę jest wiecej detalicznych kleintów i jest dłuzej, w tygodniu sprzedawcy szybko się zwijają.

No ale tzreba się naszukać, by znaleźć coś w tym zalewie kiczu. Czasem wpadam tylko do Sweet Homu.

jaksie, a po prawej czy lewej stronie ulicy szukać tego sklepu, ja zwykle przelatuję jak huragan i nigdy nie patrzę na szyldy, bo zwykle jakiś "ogon" już się niecierpliwi...