Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O nowym sklepie dla detalistów nie wiedziałam, no ale dopiero co otwarty.

ja się zaiteresoałam tymi przylepcami, podasz jakiegoś linka ab to zobaczyć

Chodzi o takie przyssawki - te zwykłe są znane, ale najlepsza jest ostatnia pozycja. Mozna taką przyssawkę przyczepić bez problemu do każdej gładkiej powierzchni, np. drzwi. Tylko pamiętaj, żeby ją lekko zwilżyć.

http://www.sklepflorystyczny.pl/cat-pol-1214554044-przyssawki.html

Pojedyncze sztuki dostepne na giełdach kwiatowych.

Przejrzałam kilkadziesiąt ostatnich stron i od razu wiosennie mi się zrobiło!

Już dziś idę poszperać na strych znieść moje ozdoby wiosenno-wielkanocne.

Może można by już było zawiesić choć jeden wiosenny wianek ?

Kilka fajnych jajek, filcowych i sizalowych ozdób widziałam już w sklepach typu: wszystko za 5zł.

Byłam 2 dni temu w Almi Decor i musze powiedzieć że jestem rozczarowana. Co prawda oglądałam inne zające niż te które pokazała joliska ale jakość marna a cena kosmiczna. Jajka też jakoś nie powaliły mnie na kolana. Powariowali w Almi Decor z tymi cenami! Lepiej połazić po zwykłych sklepikach i kupić coś lepszego za niższą cenę.

Ja np dziś obłowiłam się w 2 zające za śmieszne pieniądze w zwykłym sklepie :)

P1020545.JPG

Były też zające różniaste i pisanki i w cenach dla ludzi. I nawet przed oczami przeleciało mi takie jajka w wytłoczce jak pokazała tosia125 :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=46048&d=1299244692

Zgadza się co do cen w AD, ale akurat zajączki są do 40 zł, więc całkiem znośnie, jak na możliwości AD...

Jajeczka będę produkować sama - kupiłam 15 styropianowych w Empiku i pomaluję własnymi ręcyma na greige'owo, biało i może 1-2 na zielono... Może nawet nakrapiane będą?

dzieło moje i mego synka z zeszłych świąt - pisanka botaniczna

wystarczy roślinkę (najładniej wychodzą z pierzastymi listkami) umieścić na jajku, nałożyć na nie pończochę i ciasno związać gumką, takie jajo trafia do gotującej wody z barwnikiem ( u nas była to cebula ) po ściągnięciu pończochy mamy taki efekt

http://i1.fmix.pl/fmi1659/c9341ab100154f3f4d793f86/zdjecie.jpg

Zgadza się co do cen w AD, ale akurat zajączki są do 40 zł, więc całkiem znośnie, jak na możliwości AD...

Te które ja oglądałam kosztowały: mniejszy 120 zł, większy 180 zł! I były z czegoś dziwnego zrobione i wyglądały tandetnie jak za taką cenę! Te pokazane przez Ciebie wygladają ok i cena znośna także :)