efilo 24.03.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 nic nie stoi na przeszkodzie. tylko zajaczki to tylko czesc tego co mam w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kochana masz tak duży dom, że na pewno gdzieś to "upchniesz"... -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Efilo, a który kolor jajek wybierasz? Świetnie wyglądają, wisząc - aż chciałoby się mieć 3 kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 24.03.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 W zeszłym roku posadziłam je na mchu prawdziwym i po kilku dniach zrobił się szaro-buro-nijaki dlatego w tym roku kupiłam sztuczny.Przyczyną najprawdopodobniej był brak dostępu powietrza bo bombonierka jest zamykana natomiast przy świeczkach kompletnie nic się nie działo.Nie byłam ostatnio w Almi Decor,jak dekoracje?Jest coś ciekawego?Za dużo mi się tych pierdułek uzbierało a co sezon kupuje cos nowego.Mąż powiedział osatnio,że Galerie otworzy:)Nie lubie aż nadto w domu dekoracji to DUŻA część leży w pudłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 tosiaczek zajrzyj sobie na www.almi-decor.com masz kolekcje wiosenną. tym razem jak dla mnie na odwrót niż zimą AD zdecydowanie prowadzi przed HY joliska mam zielone i amarantowe i małe krem. muszę jeszcze przymierzyć jakby to wyglądało na szarym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 oczywiscie. juz ubrałam na słodko kruszki sypialnie. w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.03.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam, w NOMI pojawiły się białe zajączki takie siedzące po 7zł i takie zajączki- serwetniki po 8zł, ale małe są...max. 5-6cm.ale ja będę zamawiała w niemczech o takie:http://cgi.ebay.de/COUNTRY-4tlg-Set-Serviettenring-Hase-weis-Ostern-NEU-/290547904477?pt=De_Haus_Garten_GedeckterTisch_Glaswaren_Geschirr&hash=item43a6012fdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 na serwetki to mi się podobają te z koziola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 24.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 joliska ... a te zajace z H&Y sa w roznych rozmiarch ... interesuja mnie wyzsze..? ... W AD podobaja mi sie te kwiatki-dzwonki... sliczne... Pierwszy raz suszylam w tym roku mech... i sama jestem pod wrazeniem jak sie pieknie zasuszyl , zostal taki zieloniutki... wyglada jak swiezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Takie kwiatki dzwonki kupilam na walentynki na allegro w komplecie różowy biały i fiolet. Szkoda że nie mają wiekszego wyboru kolorystycznego w AD. A kto widział na żywo Duke? Przyznać sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 25.03.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kurtka wafel! A może ktos umi w impressionen zamówic te zajączki to ja bym była chętna i tosiaczek pewnie też!! Ratujcie ludziska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 25.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 wlasnie widzialam je u Ciebie efilo, rzeczywiscie fajne... tez V&B ma kwiatki http://eshop.villeroy-boch.com/pl/shopping/show_145487, tylko jakos wydaja mi sie takie troche babcine ... no i cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ja te kwiatuszki kupiłam do kruszki pokoju. ale nie jako wielkanocna ozdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 25.03.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ... moze dlatego mi sie tak skojarzylo bo widzialam je na ekspozycji w sklepie z porcelana w malowane kwiaty.. taka bardzo babcina zastawa . Ale jak Cie "znam" to pewnie zrobilas fajne deko kruszcze.. moze jakas fotke ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 jak tylko uda mi się ją ptrzekonać do ściągnięcia z okna bożonarodzeniowej gwiazdki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 25.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ok, dzieciaki sa niesamowite... Ale jak jej sie tak podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Hanneczko, zające w H&Y są tylko w tym rozmiarze, mniejsze będzie mieć Almi Decor, ale czy gdzieś najdziesz wyższe - nie mam pojęcia. Efilo, a gdyby tak sposobem Kruszkę podejść i w nocy ściągnąć gwiazdkę - jeśli rano zapyta, gdzie jej gwiazdka, to powiesz, że przyszła wiosna i gwiazdka stopniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 25.03.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ALUTKA W poczekaj do wtorku bo wtedy będe wiedziała czy dotarły u nas w kraju.Jak się tak na nie napaliłam,że na głowie stane a je zdobęde:)Jak się by udało ile byś chciała?Dla mnie żaden problem zamówić 2-3 sztuki więcej i ci przesłać.Trzymam kciuki bo już zamówiłam mini ogródek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 We Flo jest masa ozdob, swietne jajka - bombki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 26.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Efilko,powiedz mi Kochana czy te twoje króliczki są jednakowej wielkości wszystkie czy ten pierwszy w kadrze jest minimalnie większy.Odnosze takie wrażenie albo to wina wina:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts