Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, dzięki. a gdzie na giełdzie, bo jade w czwartek :D. A mas zlinak do aukcji z allegro?

w nowej hali kwiatowej. w takim najwiekszym sklepie ze swiecami

a co do linka moge podeslac, ale mnie nie ochrzancie tu zaraz, zeby nie wyszlo, ze robie reklame

http://allegro.pl/jajo-jajko-pisanka-wielkanoc-deco-shabby-i1536854572.html

nie mów że Tyś taka zdolna?????

sama to zrobiłaś czy sprzedajesz?

aranżacja i zdjecia pierwsza klasa!

Efilo czy to pytanie bylo do mnie?

jesli tak to odpowiadam. Nie nie robilam sama, tylko je sprzedaje nie mam takich talentow, choc robie bizuterie, ale to nie ten watek :)

Ja wczoraj zaczęłam wyjmować króliczki i jaja :D

latam z nimi po domu i przestawiam ;)

ja na razie nie biegam z niczym, bo mi od dzis panowie skuwaja lazienke. Tak zafascynowana bylam lazienkami umieszczonymi na forum a zwlaszcza szarosciami, ze tez zgupialam i wlasnie skuwaja moje brzoskwiniowe kafle, wiec na same swieta bede...bez lazienki haha. A jaja niebieskie wlasnie kupinone z mysla o mojej bialej nowej lazience. ;) wiem, wiem, wiekszosc pomysli, ze jakas....dziwna jestem delikatnie mowiac, ale ja jak mam swieta to w kazdym pomieszczeniu nawet w kibelku hihihi