efilo 28.04.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 też się nastawiam że będzie przecena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Monia i Maryś cuuuudnie :) zgadzam sie z przedmowca, pieknie dziewuszki wam to wyszlo Pięknie, pięknie! Dzięki Babeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dzięki Moniko! Co do jaj, to możesz jeszcze dokupić - będą na przyszły rok jak znalazł -) Poza tym obstawiam, że niedługo będą przecenione... dokupiłabym chętnie, gdyby tylko były u nas w jednym AD jeszcze przed Świętami różowe i białe zniknęły, a do drugiego nie dojechałam... i już pewnie nie mam po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 maryś super. jakoś dziwnie znajome to wszystko Ciekawe czemu...?! Pokaż co Ty wymodziłaś i gdzie swoje jaja powiesiłaś..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 dokupiłabym chętnie, gdyby tylko były u nas w jednym AD jeszcze przed Świętami różowe i białe zniknęły, a do drugiego nie dojechałam... i już pewnie nie mam po co Kochana to składaj szybko zamówienie, bo u nas w sobotę przed Świętami jeszcze wszyskie kolorki były! Jak coś to wyślemy -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ciekawe czemu...?! Pokaż co Ty wymodziłaś i gdzie swoje jaja powiesiłaś..?! na badylach które przytargałaś ale chętnie bym przygarnęła więcej jaj. miałam od razu jechać dokupić do tych od was ale niestety choroba pokrzyżowała moje plany. więc może chociaż na next year będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.04.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Kochana to składaj szybko zamówienie, bo u nas w sobotę przed Świętami jeszcze wszyskie kolorki były! Jak coś to wyślemy -) e, nie będziemy aż takich jaj robić podjadę jeszcze do drugiego AD w Poznaniu. zawsze to jakiś pretekst na przeceny poświąteczne trafić ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 e, nie będziemy aż takich jaj robić Ja jak byłam 3 tygodnie temu w Warszawie i skończyły się na stole, to mi Pani w wiszącej wystawki odcinała -) Mam nadzieję, że gdzieś jeszcze dostaniesz:yes: podjadę jeszcze do drugiego AD w Poznaniu. zawsze to jakiś pretekst na przeceny poświąteczne trafić ale dziękuję O to, to! Baaaardzo dobry pomysł -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja jak byłam 3 tygodnie temu w Warszawie i skończyły się na stole, to mi Pani w wiszącej wystawki odcinała -) ja tez kazałam sobie odcinać, i w AD i we Flo. tylko okiennej wystawki w H&Y nie chcieli dla mnie burzyć O to, to! Baaaardzo dobry pomysł -) o tak, o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 no podejde dzis do AD ale jak juz jest przecena to napewno wymiecione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a ja jutro rano skoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 29.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Dziewczyny czy byłyście dzisiaj w AD są jeszcze te piekne jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 nie ma nic AD wymiecione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.04.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Jak to wymiecione Marta..?! Ale wyprzedaże są czy tak po prostu zniknął świąteczny towar..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.04.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 wymiecione bo wpadła markoto i wymiotła wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.04.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 wymiecione bo wpadła markoto i wymiotła wszystko :D No tak - że też na to nie wpadłam....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 chcialabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.05.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 oj puściutko się po świętach zrobiło a ja z info do wszystkich miłośniczek TK MAxx'a na Śląsku otwierają nowy co dla niektórych nawet lepiej, bo bliżej będzie - przy M1 w Zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.05.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 No, to jeden z moich ulubionych wątków, ale niestety, "okazyjny" a najbliższa okazja........ no właśnie, kiedy czas zmienić dekoracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.05.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Sama chciałam od kilku dni odkopać wątek No właśnie łyso mi się zrobiło w domu, wielkanocne pochowane. Teraz to chyba tylko kwiaty ida2 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts