Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Pavis...

Pavis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj, muszę przyznać że zakochałam się w tej tapecie i w te pędy ruszyłam do Gliwic po nią bo w promocji była. Przetrząsnełam cały sklep a tu pusto, pytam o nią a ona mi mówi że brakło i będzie 17 listopada w normalnej już cenie:bash: ale ja głupia byłam że do Katowic nie jechałam ale już nie miałam kiedy, no cóż poczekam na następną okazję no bo na już nie potrzebuję ale co bym miała to bym miała. A tak poza tym to wnętrza prześliczne, dzieciaczki również a słodkości to brak słów... na sam widok ślinka leci. Napewno będę tu zaglądać.

Muszę szczerze napisać, że już raz u Ciebie gosciłam ale nic nie widziałam...a dzisiaj - niespodzianka.

Bardzo ładne wnętrza i do tego takie duże :):D

Mam pytanie odnośnie płytek w salonie: coto za seria i jakiej firmy ?

Gratuluję szczególnie dziecięcych pokoików, bo są takie cieplutkie :D:yes:

Witamy,

Pavis twój dom nas zachwycił. Mamy nadzieję, że naszą Rozetę również uda nam się tak pięknie urządzić . Śliczne masz dzieci . My jak na razie ( ciągle!!!) tylko we dwoje.

Ja również poproszę o przepisy. Jestem w potrzebie bo mój mąż 14 listopada ma urodziny i potrzebuje nowości.

Pozdrawiam.

Pavis domek masz prześliczny :) Bardzo mi się podoba :)

O wypiekach nie wspomnę :) A czy byłaby choć tyci tyci szansa na przepis wykonania autkowego tortu ? Właśnie przymierzam się do kinderbalu z okazji 4 urodzin synka i chętnie bym spróbowała taki torcik stworzyć:) mój mail: [email protected]

Witaj Pavis,

przyszlam sie zapisac do grona fanow Twojego domku!! Lazienke widzialam juz wczesniej i mnie natchnela - robie te same plytki:) Tapetke taka jak masz wybralam calkiem sama i ciesze sie, ze tak ladnie sie prezentuje. Sadzac po ilosci zachwytow w co drugim domu bedzie taka sama i bedzie jak w "Zmiennikach" Barei gdzie jak sie Rewinski nadziabal to juz nawet nie poznal, ze nie jest w swoim mieszkaniu;)

Zapisuje sie tez jako fanka wypiekow - ja tez szaleje z Torcikami dla moich synkow ale tak okazale to nie sa.. musze sprobowac z ta masa!!

Slowem gratulacje!!!

Witam w moich progach, dziękuję za miłe sercu słowa i na kawkę zapraszam :)

http://lh6.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TNKlu4ms2QI/AAAAAAAAAJU/JAuQdQfmm1o/s800/kawa.jpg

Sadzac po ilosci zachwytow w co drugim domu bedzie taka sama i bedzie jak w "Zmiennikach" Barei gdzie jak sie Rewinski nadziabal to juz nawet nie poznal, ze nie jest w swoim mieszkaniu;)

:lol2: Ale jest tego plus - z całą pewnością czułabyś się u mnie, jak u siebie w domu :yes: I u Nadulki też. I jeszcze u paru innych osób :D

Piękne wnętrza!!

Bardzo podobają mi się zwłaszcza tapety i schody.

Córeczka cudowna, co za rrrrudość, przeboski kolor włosów...

Synek - przeprzystojny facet, pięknie mu w stylu retro.

Kotki zazdraszczam. Mam dwie, ale marzę o trzeciej.

dziękuję :)

Córcia to taka mieszanka jest :) Na zdjęciu wyszły nasycone barwy, w rzeczywistości kolor włosów ma mniej nasycony, taki złoty. No a do tego ma brązowe oczy i czarne rzęsy - no mieszanka jak nic :D

Wiktorka tak ubraliśmy na wesele do kuzynki i miałam ubaw po pachy, bo tu niby elegancik, ale rączki założone do tyłu i minka z serii "co by tu popsocić" :D Sekundy w miejscu nie usiedzi :)

A Majka... Majka to pierwszy kompan Wiktorka :D:D:D

Dobrze ,że wśród moich znajomych,ta tapeta nie zrobiła takiej kariery jak na forum ;)

Nadulka, to samo miałam już wczesniej napisać. To, co na forum jest już być może pospolite, opatrzone, to wśród znajomych (również budujących, ale nie muratoromaniaków) jest powodem do zachwytów.

Dla mnie samej liczy się tylko to, żebym dobrze czuła się w swoim domu. Od samego początku wiedziałam, jak będą wyglądały nasze wnętrza. Chciałam biel, czerń, szarości, chciałam, żeby wszystko było stonowane. W mieszkaniu miałam taki przesyt kolorów, że marzyłam, żeby od nich odpocząć. No i mam to co chciałam :)

Witam

wepchałam sie w kolejke przed Ciebie u Anulki, to postanowiłam zajrzeć ;)

śliczny domek, kuchnia mi sie bardzo podoba, widzę pewne podobienstwa,

do tego takie pyszności pieczesz, szacuneczek, ja ugotuję wszystko ale pieczenie wrrrr

i śliczne dzieciaki :) synek widać smykowaty ale oczy ma nieziemskie :)

pozdrawiam

znowu wracam do Ciebie bo ten dom to moje klimaty, czułabym się tu jak u siebie. Powiedz czy ta szafka u syna z czerwonymi skrzynkami to ikeowskie? bo bardzo mojemu synkowi by to pasowało na te jego wszystkie ,,drobiazgi" może w końcu byłby porządek. I oczywiście jak pamiętasz cenę to też poproszę