Monajaw 09.01.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Życzę wszystkiego naj.... w nowej pracy i oczywiście powodzenia na egzaminach:) Rozumiem Ciebie doskonale bo sama to również przeżywałam, gdy zatrudniałam się w obecnej firmie. Poproszę troszkę tego nadmiaru Twojej energii bo być może wkrótce będzie mi potrzebna na mojej ścieżce zawodowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 10.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witaj Pavis, dawno nie zagladalam ale sie wykanczam i malo czasu i male dzieciaczki wiec jeszcze mniej czasu: Wszystkiego Dobrego w Tym Roku!!! Poprosze o przepis na buleczki na priv. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Dlaczego, dlaczego tak późno tu trafiłam Pavis? Piękne wnętrza, piękne dzieci, piękne wypieki i piękny kocurek! G R A T U L U J Ę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.01.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Pavis , gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 20.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No nawet ładnie tukej sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.01.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oj ! Gospodyni nie ma, myszy grasują Wracaj do nas Pavis , bo smutno i pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Pavis...czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 04.02.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam Was po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie. Przez ostatni miesiąc prawie nie było mnie w domu. Wpadałam na 1 dzień, szybka przepierka, pakowanie i wyjazd na szkolenie. Na całe szczęście mam to już za sobą... Drugi raz bym tego nie zniosła. Dzieciaki zresztą też.... Przepraszam Was za zaniedbanie mojej galerii - odpowiem wszystkim, którzy pisali tutaj i na priv jak tylko nadrobię zaległości w domu. Aaaaa... i dzięki za trzymanie kciuków Przydały się - zdałam wszystkie testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.02.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pavis GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pavis gratuluję i szybko nadrabiaj i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Gratulacje, czyli możemy się napić http://emoty.blox.pl/resource/drunk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.02.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Gratulacje !!!! Może kawka i dobre ciacho ? oczywiście na dłuuugie wieczory z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dzielna kobieta...niezłą miałaś jazdę przez ostatni miesiąc:hug: Z nowej pracy jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Super, ze wszystko zdane:wave: . Gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 15.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Pavis bardzo Cie prosze o przepis na buleczki drozdzowe!!! Moje chlopaki co chwilke sie dopytuja czy jauz mam przeis pozdrawiam Alutka W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
llenaa 24.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 witamPavis napisz z jakiej firmy kupilaś fototapete z sypialni??? i gdzie??? bardzo mi sie podoba. bede wdzieczna za informacje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiA 13.04.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witaj Pavis, Już nie długo rozpoczynamy budowę domu ROZETA.Chcielibyśmy wprowadzić pewne zmiany do oryginału,które uważamy za konieczne, a które widzimy na Twoich zdjęciach. W związku z tym, mamy pytanie: gdzie wybudowałaś Twoją Rozetę, a jeżeli byłoby to możliwe i Wasz dom znajduje się niedaleko Wielkopolski,to prosilibyśmy o możliwość jego zobaczenia. Prosimy o informację zwrotną, czy jest to możliwe. Nasz Mail: [email protected] . Z góry dziękujemy, pozdrawiamy Piotr i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 14.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale śliczny domek..... bedę podglądać regularnie pozdrawiam słonecznie safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 14.04.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich I płonę ognistą czerwienią... Ze wstydu, że mnie tutaj tak dawno nie było... Teraz spojrzałam na datę ostatniego wpisu Wybaczcie, czas mi przez palce przemyka... Dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa U mnie w pracy fajnie, zadowolona jestem ze zmiany W poniedziałek upiekłam tort na oficjalne otwarcie mojego Oddziału - z logo naszego Banku. Czekoladowy tym razem. Zniknął w tempie błyskawicznym Choć ja osobiście wolę mniej słodkie torty - np. cytrynowy. No i najważniejsze - zaczynam z realizacją ogrodu Pomału, stopniowo... Teraz robimy frontowe ogrodzenie, bramę, furtkę. A projekt ogrodu robiliśmy w szkółce Kapias w Goczałkowicach. Jest rewelacyjny, wszystko ma swoje miejsce - ławeczka pod podświetloną brzózką, krąg ogniskowy, grill, plac zabaw.... Już nie mogę się doczekać mojego wymarzonego ogrodu Chociaż pewnie to trochę potrwa, zanim będzie jakiś ogólny zarys... Ale co tam... Przeżyję jakoś PiA Nasz dom jest na Śląsku. Jak chcecie zrobić sobie wycieczkę, to zapraszamy llenaa Fototapeta jest do kupienia na allegro ALUTKA Muszę przeklepać przepis, bo mam na kartce. A że mam go wysłać jeszcze paru osobom, to w weekend się do tego zabiorę. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts