Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Pavis...

Pavis

Recommended Posts

Życzę wszystkiego naj.... w nowej pracy i oczywiście powodzenia na egzaminach:) Rozumiem Ciebie doskonale bo sama to również przeżywałam, gdy zatrudniałam się w obecnej firmie. Poproszę troszkę tego nadmiaru Twojej energii bo być może wkrótce będzie mi potrzebna na mojej ścieżce zawodowej:)

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam Was po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie.

Przez ostatni miesiąc prawie nie było mnie w domu. Wpadałam na 1 dzień, szybka przepierka, pakowanie i wyjazd na szkolenie. Na całe szczęście mam to już za sobą... Drugi raz bym tego nie zniosła. Dzieciaki zresztą też....

Przepraszam Was za zaniedbanie mojej galerii - odpowiem wszystkim, którzy pisali tutaj i na priv jak tylko nadrobię zaległości w domu.

Aaaaa... i dzięki za trzymanie kciuków :D Przydały się - zdałam wszystkie testy :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witaj Pavis,

Już nie długo rozpoczynamy budowę domu ROZETA.Chcielibyśmy wprowadzić pewne zmiany do oryginału,które uważamy za konieczne, a które widzimy na Twoich zdjęciach. W związku z tym, mamy pytanie: gdzie wybudowałaś Twoją Rozetę, a jeżeli byłoby to możliwe i Wasz dom znajduje się niedaleko Wielkopolski,to prosilibyśmy o możliwość jego zobaczenia. Prosimy o informację zwrotną, czy jest to możliwe. Nasz Mail: [email protected] . Z góry dziękujemy, pozdrawiamy Piotr i Aga

Witam wszystkich :)

I płonę ognistą czerwienią... Ze wstydu, że mnie tutaj tak dawno nie było... Teraz spojrzałam na datę ostatniego wpisu :oops:

Wybaczcie, czas mi przez palce przemyka...

Dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa :)

U mnie w pracy fajnie, zadowolona jestem ze zmiany :) W poniedziałek upiekłam tort na oficjalne otwarcie mojego Oddziału - z logo naszego Banku. Czekoladowy tym razem. Zniknął w tempie błyskawicznym :) Choć ja osobiście wolę mniej słodkie torty - np. cytrynowy.

No i najważniejsze - zaczynam z realizacją ogrodu :D Pomału, stopniowo... Teraz robimy frontowe ogrodzenie, bramę, furtkę. A projekt ogrodu robiliśmy w szkółce Kapias w Goczałkowicach. Jest rewelacyjny, wszystko ma swoje miejsce - ławeczka pod podświetloną brzózką, krąg ogniskowy, grill, plac zabaw.... Już nie mogę się doczekać mojego wymarzonego ogrodu :) Chociaż pewnie to trochę potrwa, zanim będzie jakiś ogólny zarys... Ale co tam... Przeżyję jakoś ;)

PiA

Nasz dom jest na Śląsku. Jak chcecie zrobić sobie wycieczkę, to zapraszamy :)

llenaa

Fototapeta jest do kupienia na allegro :)

ALUTKA

Muszę przeklepać przepis, bo mam na kartce. A że mam go wysłać jeszcze paru osobom, to w weekend się do tego zabiorę.

Edytowane przez Pavis