wadera 05.12.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jak ja lubię zimę - na zdjęciach i za oknem Piękne dzieci - widać zaraz po kim (ostatnia fotka, dobrze zgaduję?) Świetny ten renifer, okropnie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 06.12.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 monah faktycznie to kościół. Ślicznie wygląda taki ośnieżony cały, prawda? w nocy też cudnie, bo podświetlony, a na górze świeci się krzyż. Super klimacik to tworzy. waderko dobrze zgadujesz a reniferek też mi strasznie spodobał - taki biały na czerwonej wnęce kominka prezentuje się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 06.12.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Piękne wnętrza! Jestem pod wrażeniem! A łazienka łaaaał!!! Co to za płytki (firma, nazwa)? I jeszcze jaka piękna sofa w salonie - też poproszę o nazwę i z czego jest zrobiona (ostatnio szaleje za szarymi sofami)P.S. I jeszcze poproszę o przepis na sernik z orzechami - wygląda tak, że o mało nie polizałam ekranu! Edytowane 6 Grudnia 2010 przez MarzannaPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Piękne widoki, u nas podobnie tylko kościoła brak A że sernik zrobił furorę, to jakie ciasto polecisz na święta? w I dzięń św. mó chrześńiak będzie miał chrzest i tak może bym z tej okazji coś upiekłą? Tylko cos nie trudnego Polecisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia25 06.12.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witaj:) No ja po prostu jestem przezachwycona Twoim domkiem:) Jego przestronnością. Taką duużą kuchnią A najbardziej moje serce podbiła ta łazienka w tych jasnych kolorach-jest cudna:) taka ciepła!!!!!!!!!!!! Ja w przyszłym roku będę wykańczać mój domek:) Ale juz dziś zbieram pomysły i inspiracje:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia25 06.12.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 I poproszę jeszcze o przepisy na serniczek nr 1 i serniczek nr 2:0 Probowałam tą wiadomość przesłać na priv ale chyba coś robie nie tak bo nie chce mi pójść [email protected] Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dom pięknie wykończony!!! Moim faworytem jest górna łazienka, po prostu niezwykła. Jasna, lekka, dokładnie w moim guście. Jakie płytki są na ścianach (zwłaszcza te srebrzyste) i podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 06.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witaj Pavis pozwól, że przyłączę się do Twoich pyszności Jesteś niezwykle utalentowaną osobą, bardzo towarzyską Domek prześliczny i bardzo gustownie urządzony, czytam od deski do deski z językiem na brodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 piękna z Was rodzinka .... Działki nasze prawie identyczne! Moja ma 1040 m,ale twoja wydaje mi się większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 07.12.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 MarzannaPG dzęki za to "łaaaał" Kafle to Le Rable z Impronty. A narożnik kupowałam tu (seria MAKALU): http://meble-tapicerowane.com/index2...alog_produktow Iwek u nas tradycyjnie, jak co roku od wielu, wielu lat królować będzie sernik z własnoręcznie zmielonego sera i makowiec z własnoręcznie zmielonego maku I pewnie upiekę jeszcze coś, ale nie wiem co - może rafaello Prześlę Tobie jakiś przepis na priv andzia25 cieszę się, że się podoba Przepisy postaram się przesłać jeszcze dzisiaj agalind dziękuję Górna łazienka, jak powyżej - Le Rable z Impronty mirka23 fajnie, że do mnie zawitałaś ależ się rumienię teraz tyle komplementów Wiesz, mam nadzieję że jak mój syn podrośnie, to uda mi się storzyć w jego pokoju taki klimacik, jaki Ty stworzyłaś w pokoju swojego syna. Chylę czoła No i aż spróbowałam czy udałoby mi się musnąć językiem brodę - no i klops - informuję wszem i wobec, że to wyższa szkoła jazdy Alunek spasiba I już wiem, czemu moja działka może się wydawać większa - bo jest łysa - nie wliczając kilku wyjątkowo wysokich chwastów Nie to, co u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pavis ,masz już jakiś pomysł na ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 07.12.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Wiesz, ja nigdy w życiu nie przesadziłam kwiatka w doniczce, więc za projektowanie ogródu to sama lepiej żebym się nie zabierała Ogród projektuje nam świetny fachowiec - architekt krajobrazu z gospodarstwa szkółkarskiego w Goczałkowicach. Ona zrobi to pewnie lepiej ode mnie Jeszcze w tym roku mam odebrać wstępny projekt, także sie pochwalę, jak go dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 koniecznie pochwal się... Musze cię jednak zmartwić,że będziesz musiała trochę podszkolić się z ogrodnictwa,bo pielęgnacja ogrodu wymaga odrobinę wiedzy....ale jakby co to na forum jest sporo znawców i zapaleńców w temacie, którzy chętnie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 07.12.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no wiem, wiem, że muszę, a nawet chcę i to bardzo. No i oczywiście baaaaardzo liczę na pomoc Wszystko jednak w swoim czasie, bo ja to taka bestia jestem, że wszystko muszę mieć poukładane - najpierw projekt, potem szkolenie w temacie roślinności, uwzględnionej w projekcie - sztuka po sztuce, a potem do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.12.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pavis piękny domek.Przepiękne nowoczesne wnętrza.Rodzinka wspaniała.Jak pomysłowo wstawiłaś te fotki. A na końcu królowa prawda ? Muszę dokładnie przestudiować Twoją galerię. Pozdrowienia K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 07.12.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Twój ogród Pavis pewnie będzie równie piękny jak domek Będę częstym gościem u Ciebie, na wiosnę też zabieram się za ogród na razie stoi szkielet altany no i komin na grilla (chłopaki nie zdążyli przed śniegiem a pod altaną planuje brodzik z wodospadem Pomysł mojego męża- nasz synek uwielbia się chlapać w wodzie Nasza działka nie jest za duża, bo więcej dom zajmuje ale nam wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolinka1 07.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Domek masz prześliczny, widać, że wszystko przemyslane i z gustem:) oczywiście proszę jak większość o przepisy na serniczki 1 i 2 . [email protected]A może pokusisz się o jakiś blog kulinarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monajaw 08.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Pavis, jak oglądam Twój domek to czuję się tak jakbym już mieszkała w swojej Rozetce:). Teraz wiem, że wybór projektu był bardzo dobry i nie zamieniłabym go na żaden inny!!!!! Masz bardzo ślicznie urządzony domek i jeśli tylko wstawiasz nowe zdjęcia to zaraz pokazuję je mężowi bo on oczywiście nie ma czasu śledzić tego co się dzieje na forum (typowy zabiegany mężczyzna) . Z tego co zauważyłam to pewnie zostawiliście gabinet na dole-czy mimo tego dół macie przestronny? (chyba że coś pomyliłam). fajnie byłoby zobaczyć rozetkę na żywo, nawet w mojej miejscowości przypadkiem znalazłam dom wg tego projektu no ale właściciele nie byli zbyt chętni do udzielenia nam informacji o Rozetce:(((( Z czasem postaram się również zamieścić zdjęcia z mojej budowy (na wiosnę ruszamy z pracami wewnątrz domu no i na zewnątrz także). Już nie mogę się doczekać przeprowadzki ale pewnie nie wcześniej jak w 2012:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.12.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam, jako miłośnik rośnin i ogrodu...czekam na wiosnę i na realizację Waszego ogrodu....Po zdjęciach domu domyślam się, że ogród bedzie równie imponujący.Pozdrawiam zimowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 08.12.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam, jako miłośnik rośnin i ogrodu...czekam na wiosnę i na realizację Waszego ogrodu....Po zdjęciach domu domyślam się, że ogród bedzie równie imponujący. Pozdrawiam zimowo. Sara Mam pytanko do Ciebie jako miłośniki roślin dlaczego moje cycasy w domu robią się żółte i obsychają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts