Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Pavis...

Pavis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monah faktycznie to kościół. Ślicznie wygląda taki ośnieżony cały, prawda? w nocy też cudnie, bo podświetlony, a na górze świeci się krzyż. Super klimacik to tworzy.

waderko dobrze zgadujesz :) a reniferek też mi strasznie spodobał - taki biały na czerwonej wnęce kominka prezentuje się super :)

Piękne wnętrza! Jestem pod wrażeniem! A łazienka łaaaał!!! Co to za płytki (firma, nazwa)? I jeszcze jaka piękna sofa w salonie - też poproszę o nazwę i z czego jest zrobiona (ostatnio szaleje za szarymi sofami)

P.S. I jeszcze poproszę o przepis na sernik z orzechami - wygląda tak, że o mało nie polizałam ekranu!

Edytowane przez MarzannaPG

Witaj:)

No ja po prostu jestem przezachwycona Twoim domkiem:) Jego przestronnością. Taką duużą kuchnią:) A najbardziej moje serce podbiła ta łazienka w tych jasnych kolorach-jest cudna:) taka ciepła!!!!!!!!!!!! Ja w przyszłym roku będę wykańczać mój domek:) Ale juz dziś zbieram pomysły i inspiracje:) Pozdrawiam

MarzannaPG dzęki za to "łaaaał" :D Kafle to Le Rable z Impronty. A narożnik kupowałam tu (seria MAKALU):

http://meble-tapicerowane.com/index2...alog_produktow

Iwek u nas tradycyjnie, jak co roku od wielu, wielu lat królować będzie sernik z własnoręcznie zmielonego sera i makowiec z własnoręcznie zmielonego maku :D I pewnie upiekę jeszcze coś, ale nie wiem co - może rafaello ;) Prześlę Tobie jakiś przepis na priv

andzia25 cieszę się, że się podoba :D Przepisy postaram się przesłać jeszcze dzisiaj :yes:

agalind dziękuję :) Górna łazienka, jak powyżej - Le Rable z Impronty

mirka23 fajnie, że do mnie zawitałaś :) ależ się rumienię teraz :lol2: tyle komplementów

Wiesz, mam nadzieję że jak mój syn podrośnie, to uda mi się storzyć w jego pokoju taki klimacik, jaki Ty stworzyłaś w pokoju swojego syna. Chylę czoła :yes: No i aż spróbowałam czy udałoby mi się musnąć językiem brodę - no i klops - informuję wszem i wobec, że to wyższa szkoła jazdy :lol2:

Alunek spasiba :D

I już wiem, czemu moja działka może się wydawać większa - bo jest łysa - nie wliczając kilku wyjątkowo wysokich chwastów :lol2: Nie to, co u Ciebie...

Wiesz, ja nigdy w życiu nie przesadziłam kwiatka w doniczce, więc za projektowanie ogródu to sama lepiej żebym się nie zabierała ;) Ogród projektuje nam świetny fachowiec - architekt krajobrazu z gospodarstwa szkółkarskiego w Goczałkowicach. Ona zrobi to pewnie lepiej ode mnie :yes: :D Jeszcze w tym roku mam odebrać wstępny projekt, także sie pochwalę, jak go dostanę

no wiem, wiem, że muszę, a nawet chcę :yes: i to bardzo. No i oczywiście baaaaardzo liczę na pomoc :)

Wszystko jednak w swoim czasie, bo ja to taka bestia jestem, że wszystko muszę mieć poukładane - najpierw projekt, potem szkolenie w temacie roślinności, uwzględnionej w projekcie - sztuka po sztuce, a potem do dzieła :D

Twój ogród Pavis pewnie będzie równie piękny jak domek :)

Będę częstym gościem u Ciebie, na wiosnę też zabieram się za ogród :yes:

na razie stoi szkielet altany no i komin na grilla (chłopaki nie zdążyli przed śniegiem :( a pod altaną planuje brodzik z wodospadem :)

Pomysł mojego męża- nasz synek uwielbia się chlapać w wodzie :rotfl:

Nasza działka nie jest za duża, bo więcej dom zajmuje :) ale nam wystarczy :yes:

Pavis, jak oglądam Twój domek to czuję się tak jakbym już mieszkała w swojej Rozetce:). Teraz wiem, że wybór projektu był bardzo dobry i nie zamieniłabym go na żaden inny!!!!! Masz bardzo ślicznie urządzony domek i jeśli tylko wstawiasz nowe zdjęcia to zaraz pokazuję je mężowi bo on oczywiście nie ma czasu śledzić tego co się dzieje na forum (typowy zabiegany mężczyzna) . Z tego co zauważyłam to pewnie zostawiliście gabinet na dole-czy mimo tego dół macie przestronny? (chyba że coś pomyliłam). fajnie byłoby zobaczyć rozetkę na żywo, nawet w mojej miejscowości przypadkiem znalazłam dom wg tego projektu no ale właściciele nie byli zbyt chętni do udzielenia nam informacji o Rozetce:(((( Z czasem postaram się również zamieścić zdjęcia z mojej budowy (na wiosnę ruszamy z pracami wewnątrz domu no i na zewnątrz także). Już nie mogę się doczekać przeprowadzki ale pewnie nie wcześniej jak w 2012:(

Witam, jako miłośnik rośnin i ogrodu...czekam na wiosnę i na realizację Waszego ogrodu....Po zdjęciach domu domyślam się, że ogród bedzie równie imponujący.

Pozdrawiam zimowo.

Sara

Mam pytanko do Ciebie jako miłośniki roślin :) dlaczego moje cycasy w domu robią się żółte i obsychają ? :cry: