Pavis 08.12.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) KrysiaG dziękuję za odwiedzinki cieszę się, że się podoba A na ostatnim zdjęciu to faktycznie ja, ale nie królowa, bo ten tytuł jest już zarezerwowany wiesz, królowa jest tylko jedna mirka23 no to będziemy robić ogród w tym samym czasie. Fajnie, będziemy mogły się wspierać duchowo jolinka1 dziękuję A blog kulinarny hmmm... może kiedyś... Materiał zdjęciowy wprawdzie mam, bo zawsze cykam fotki moim tortom i ciastom - super modele z nich Tyle, że z czasem krucho. Zobaczymy... Monajaw witam w gronie Rozetowiczów Gabinet faktycznie zostawiliśmy - od samego początku chcieliśmy mieć dodatkowy pokój na dole. I uważam, że to była słuszna decyzja. Zdjęć nie wstawiałam, bo póki co dzieciaki pokój zabaw tam mają. Przestrzeni myślę, że jest w sam raz. Jakbyś miała jakieś pytania, to pisz - postaram się odpowiedzieć sara_78 fajnie, że we mnie wierzysz bo dla mnie ogród to będzie największe wyzwanie. No niestety, Bozia nie obdarzyła mnie talentem w tej dziedzinie. Liczę na to, że projekt na tyle będzie trafiony, że "polecę" z nim punkt po punkcie i na tej podstawie stworzę swój wymarzony azyl Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.12.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No to pokażę Wam jeszcze coś. Moja córcia dostała od Mikołaja pamiętnik i poprosiła mamusię o wpis. Jak już się wpisałam i oddałam jej ten pamiętnik, to popłynęły jej po policzkach łezki i powiedziała, że to będzie pamiątka na zawsze, że jak już pójdę do nieba, to jak tylko otworzy pamiętnik na tej stronie, to będzie jej zawsze o mnie przypominał Ależ ja kocham te moje dzieci http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TP98us7vM2I/AAAAAAAAAPE/BrSrbRyl5kA/s640/DSC_7226.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.12.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 08.12.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No to pokażę Wam jeszcze coś. Moja córcia dostała od Mikołaja pamiętnik i poprosiła mamusię o wpis. Jak już się wpisałam i oddałam jej ten pamiętnik, to popłynęły jej po policzkach łezki i powiedziała, że to będzie pamiątka na zawsze, że jak już pójdę do nieba, to jak tylko otworzy pamiętnik na tej stronie, to będzie jej zawsze o mnie przypominał Ależ ja kocham te moje dzieci Masz kochaną córunię, jaka ona dorosła, ja bym się też popłakała ( jestem beksa ) Prezent super ! Mikołaj(ka) sama tak ładnie rysuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.12.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No mnie też ściskało w gardle. A portrecik rysowała mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 08.12.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No proszę, nie myliłam się, świetna osobowość z licznymi talentami co jeszcze nam zdradzisz ? A cha ! Na przepisy to ja też się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 08.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale świetny wierszyk !! musiałam szkła kontaktowe ściągnąć ( mam do jazdy samochodem ) żebym dojrzała co tam jest napisane, piękny wpis do pamiętnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.12.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No to pokażę Wam jeszcze coś. Moja córcia dostała od Mikołaja pamiętnik i poprosiła mamusię o wpis. Jak już się wpisałam i oddałam jej ten pamiętnik, to popłynęły jej po policzkach łezki i powiedziała, że to będzie pamiątka na zawsze, że jak już pójdę do nieba, to jak tylko otworzy pamiętnik na tej stronie, to będzie jej zawsze o mnie przypominał Ależ ja kocham te moje dzieci http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TP98us7vM2I/AAAAAAAAAPE/BrSrbRyl5kA/s640/DSC_7226.JPG Pavis ,ale zdolniacha jesteś ...pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.12.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 mirka23 nie takie liczne te talenty ale i tak dziękuję i się czerwienię wirtualnie Co jeszcze zdradzę? To zależy, co chciałabyś wiedzieć? Nie żartuj, że dałaś radę przeczytać te liliputowate literki. Ja to bym lupy potrzebowała żeby to rozszyfrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.12.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 dzięki Nadulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 08.12.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Pavis, proszę o przepis na sernik z orzechami. Pliiiissss, chciałabym zrobić próbę przed świętami ... Próbowałam na priv, ale nie da się wysłać do Ciebie wiadomości (z info wynika że masz skrzynkę pełną na ful). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 08.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Cię Pavis, mnie też udało się odszyfrować wierszyk, wzruszający, portret przpiękny. A tak wogóle jestem tajemnym podglądaczem Twojego wątku i postanowiłam się ujawnić. Na przywitanie muszę napisać, że jestem fanką Twoich wnętrz, pięknie, gustownie tak w sam raz. Będę Cię odwiedzać częściej i może kiedyś uda mi się napisać coś mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 mirka23 (...)Nie żartuj, że dałaś radę przeczytać te liliputowate literki. Ja to bym lupy potrzebowała żeby to rozszyfrować. No ja też przeczytałam.... I też "oczy mi się spociły" Pięknie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.12.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ba-sia3 witam Cię w moich progach tajemny podglądaczu Ło mamuśko ile komplementów - dawka uderzająca - doznałam wstrząsu zapraszam częściej yuka czyli to nie tylko ja placzek jestem - to dobrze - w gronie raźniej Wogóle to Wy dziewczyny wzrok macie sokoli, skoro to odczytałyście. Rozumiem jeszcze, gdyby litery były drukowane, ale ten mój maczek odczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 09.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 I ja sie dołączam do zachwytu nad Twoim gustownie urządzonym domkiem.Kuchnia,łazieneczki schody wypoczynkowy -wszystko taaaaaakie ładne. A dzieciaczki śliczne i kochane.Czy ja mogłabym prosic przepis na Twój serniczek z orzechami please :)oto email [email protected] .Jeszcze jedno pytanko gdzie kupowałas ten szary narożnik i jaka firma. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 09.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Pavis,jak tam przygotowania do świąt ?Czy znalazłaś jakieś białe ozdoby na choinkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.12.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 lea** dziękuję Narożnik to seria MAKALU: http://meble-tapicerowane.com/index2...alog_produktow mirka23 przygotowania stanęły w miejscu, bo znowu choróbsko mamy. Wirus jakiś się przypałętał... Z nowości jedynie przy schodach takie ozdoby http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TQClyZQR7bI/AAAAAAAAAP8/rVHdbHwOa1M/s640/Ostatnio%20zaktualizowane.jpg i na okno: http://lh4.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TQKsMt2LhhI/AAAAAAAAAQQ/YBtgfVwRXp4/s640/DSC_7257.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 10.12.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Fajny ten świecznik A u mnie ospa !!! starszy przytargał ze szkoły, to młodszy też za chwilę będzie miał. Tak pytam o te białe ozdoby, gdzies natknełam się przypadkiem, że na biało będziesz robiła:D Tak się składa,że co roku robię z synem ozdoby świąteczne na kiermasz szkolny i właśnie w ubiegłym sezonie robiliśmy bombki ze styropianu (malowane i oklejane różnymi materiałami, filcowe białe gwiazdki do tego kleiliśmy piórka,przywiązywaliśmy np.3-4 wstążki na których nanizane były koraliki-fajnie to wyszło, ale niestety nie mam zdjęć A teraz nie mam koncepcji, pewnie na srebrno, lub na biało-perłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.12.2010 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 (edytowane) No mnie tak w stronę tej bieli ciągnie, tylko pewnie choinka w tym roku nie będzie taka o jakiej marzę. Najważniejsza jest jednak radość dzieci i już. Najwyżej przystroję drugą mniejszą do sypialni - całą w bieli - taką moją A ospę mamy już za sobą jeśli o Paulinkę chodzi, Wiktorek pewnie jak do przedszkola pójdzie to przytaszczy Edytowane 10 Grudnia 2010 przez Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 11.12.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Śliczniutki ten świecznik.A i chciałabym Ci powiedziec że ten link na meble tapicerowane nie działa.Ale to nic znalazłam chyba ta stronke z tym wypoczynkowym.Super sa tam narozniki i stoliczki kawowe.Zdradz mi prosze ile dałas za szary narożnik ??? Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts