Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Pavis...

Pavis

Recommended Posts

KrysiaG dziękuję za odwiedzinki :) cieszę się, że się podoba

A na ostatnim zdjęciu to faktycznie ja, ale nie królowa, bo ten tytuł jest już zarezerwowany :lol2: wiesz, królowa jest tylko jedna :lol2:

mirka23 no to będziemy robić ogród w tym samym czasie. Fajnie, będziemy mogły się wspierać duchowo :D

jolinka1 dziękuję :) A blog kulinarny hmmm... może kiedyś... Materiał zdjęciowy wprawdzie mam, bo zawsze cykam fotki moim tortom i ciastom - super modele z nich :D Tyle, że z czasem krucho. Zobaczymy...

Monajaw witam w gronie Rozetowiczów :)

Gabinet faktycznie zostawiliśmy - od samego początku chcieliśmy mieć dodatkowy pokój na dole. I uważam, że to była słuszna decyzja. Zdjęć nie wstawiałam, bo póki co dzieciaki pokój zabaw tam mają. Przestrzeni myślę, że jest w sam raz. Jakbyś miała jakieś pytania, to pisz - postaram się odpowiedzieć :)

sara_78 fajnie, że we mnie wierzysz :D bo dla mnie ogród to będzie największe wyzwanie. No niestety, Bozia nie obdarzyła mnie talentem w tej dziedzinie. Liczę na to, że projekt na tyle będzie trafiony, że "polecę" z nim punkt po punkcie i na tej podstawie stworzę swój wymarzony azyl :D

Edytowane przez Pavis

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to pokażę Wam jeszcze coś. Moja córcia dostała od Mikołaja pamiętnik :) i poprosiła mamusię o wpis. Jak już się wpisałam i oddałam jej ten pamiętnik, to popłynęły jej po policzkach łezki i powiedziała, że to będzie pamiątka na zawsze, że jak już pójdę do nieba, to jak tylko otworzy pamiętnik na tej stronie, to będzie jej zawsze o mnie przypominał :hug: Ależ ja kocham te moje dzieci :)

http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TP98us7vM2I/AAAAAAAAAPE/BrSrbRyl5kA/s640/DSC_7226.JPG

No to pokażę Wam jeszcze coś. Moja córcia dostała od Mikołaja pamiętnik :) i poprosiła mamusię o wpis. Jak już się wpisałam i oddałam jej ten pamiętnik, to popłynęły jej po policzkach łezki i powiedziała, że to będzie pamiątka na zawsze, że jak już pójdę do nieba, to jak tylko otworzy pamiętnik na tej stronie, to będzie jej zawsze o mnie przypominał :hug: Ależ ja kocham te moje dzieci :)

Masz kochaną córunię, jaka ona dorosła, ja bym się też popłakała ( jestem beksa )

Prezent super ! Mikołaj(ka) sama tak ładnie rysuje ? :)

http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TP98us7vM2I/AAAAAAAAAPE/BrSrbRyl5kA/s640/DSC_7226.JPG

Pavis ,ale zdolniacha jesteś ...pięknie...

Witam Cię Pavis, mnie też udało się odszyfrować wierszyk, wzruszający, portret przpiękny. A tak wogóle jestem tajemnym podglądaczem Twojego wątku i postanowiłam się ujawnić.

Na przywitanie muszę napisać, że jestem fanką Twoich wnętrz, pięknie, gustownie tak w sam raz. Będę Cię odwiedzać częściej i może kiedyś uda mi się napisać coś mądrego. :razz:

ba-sia3 witam Cię w moich progach tajemny podglądaczu :D Ło mamuśko ile komplementów - dawka uderzająca - doznałam wstrząsu :)

zapraszam częściej :)

yuka czyli to nie tylko ja placzek jestem - to dobrze - w gronie raźniej :)

Wogóle to Wy dziewczyny wzrok macie sokoli, skoro to odczytałyście. Rozumiem jeszcze, gdyby litery były drukowane, ale ten mój maczek odczytać...

I ja sie dołączam do zachwytu nad Twoim gustownie urządzonym domkiem.Kuchnia,łazieneczki schody wypoczynkowy -wszystko taaaaaakie ładne. A dzieciaczki śliczne i kochane.Czy ja mogłabym prosic przepis na Twój serniczek z orzechami please :)oto email [email protected] .Jeszcze jedno pytanko gdzie kupowałas ten szary narożnik i jaka firma. Pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

lea** dziękuję :) Narożnik to seria MAKALU:

http://meble-tapicerowane.com/index2...alog_produktow

mirka23 przygotowania stanęły w miejscu, bo znowu choróbsko mamy. Wirus jakiś się przypałętał...

Z nowości jedynie przy schodach takie ozdoby

http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TQClyZQR7bI/AAAAAAAAAP8/rVHdbHwOa1M/s640/Ostatnio%20zaktualizowane.jpg

i na okno:

http://lh4.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TQKsMt2LhhI/AAAAAAAAAQQ/YBtgfVwRXp4/s640/DSC_7257.JPG

Fajny ten świecznik :)

A u mnie ospa !!! starszy przytargał ze szkoły, to młodszy też za chwilę będzie miał.

Tak pytam o te białe ozdoby, gdzies natknełam się przypadkiem, że na biało będziesz robiła:D

Tak się składa,że co roku robię z synem ozdoby świąteczne na kiermasz szkolny i właśnie w ubiegłym sezonie robiliśmy

bombki ze styropianu (malowane i oklejane różnymi materiałami, filcowe białe gwiazdki do tego kleiliśmy piórka,przywiązywaliśmy np.3-4 wstążki na których nanizane były koraliki-fajnie to wyszło, ale niestety nie mam zdjęć :(

A teraz nie mam koncepcji, pewnie na srebrno, lub na biało-perłowo

No mnie tak w stronę tej bieli ciągnie, tylko pewnie choinka w tym roku nie będzie taka o jakiej marzę. Najważniejsza jest jednak radość dzieci i już. Najwyżej przystroję drugą mniejszą do sypialni - całą w bieli - taką moją :D

A ospę mamy już za sobą jeśli o Paulinkę chodzi, Wiktorek pewnie jak do przedszkola pójdzie to przytaszczy

Edytowane przez Pavis

Śliczniutki ten świecznik.A i chciałabym Ci powiedziec że ten link na meble tapicerowane nie działa.Ale to nic znalazłam chyba ta stronke z tym wypoczynkowym.Super sa tam narozniki i stoliczki kawowe.Zdradz mi prosze ile dałas za szary narożnik ???

Pozdrawiam :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu