mirela99 25.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a wygodny jest ? Kupowałaś "w ciemno" z netu czy gdzieś mają duży wybór w jakimś salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 25.10.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tak, wygodny jest. Kupowaliśmy w Katowicach na Roździeniu - sofy z tej serii były na ekspozycji, także można było pupę usadowić, żeby ocenić, czy wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.10.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dziekuje-w takim razie tez nie będę patrzeć na środek pokoju tylko wypośrodkuje wzgledem poziomego sufitu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.10.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witaj Pavis ,dostałam linka do Twojego domku od Anjazzielonego (za co jej bardzo dziękuję)Masz chyba te tapety,które chcę kupić ,chodzi mi o te w wiatrołapie.Napisz czy ten wzór wypukły się nie ściera,bo troszkę się tego obawiam:) P.S. dom śliczny:)...nie wiem jak to się stao,że wcześniej tu nie dotarłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A ja widzę zdjęcia i podoba mi się tutaj - zwłaszcza łazienka jasna. Lekko i elegancko, a jednocześnie swobodnie - brawa! No i dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 26.10.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 dziękuję Nie ściera się ten wzór - nic a nic. Tapety po roku wyglądają, jak świeżo po położeniu. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 26.10.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A ja widzę zdjęcia i podoba mi się tutaj - zwłaszcza łazienka jasna. Lekko i elegancko, a jednocześnie swobodnie - brawa! No i dzień dobry! Dzień dobry Witam u siebie mega utalentowaną właścicielkę jednej z najciekawszych, najzabawniejszych, najbardziej wciągających galerii na FM Wydało się - tak, jestem cichym podglądaczem Piękny klimat tworzysz w swoich wnętrzach. Gratuluję waderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 26.10.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A teraz, żeby trochę odpocząć od wnętrz, pokażę moje ostatnie wypieki na urodziny dzieci Może nie są idealne, ale dzieciaki piszczały z radości http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMc5DHoxdCI/AAAAAAAAAGA/3pHvmEYuiS0/s400/DSC_4174.JPG http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMc5GPfHFxI/AAAAAAAAAGE/jvR-MsVKbWA/s400/DSC_5778.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Łooooooołł Jestes niesamowita Przepiekne torty wyczarowalas.Jestś z zawodu cukiernikiem?Zdradz rabka tajemnicy i napisz jak robi sie taka Barbie?Wcale sie nie dziwie ze dzieci byly zachwycone-sama bym byla a stara kopa juz ze mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 26.10.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 z zawodu jestem bankowcem ze słodyczą nie ma nic wspólnego ten zawód A Barbie robi się tak - biszkopt (kilka krążków - jeden mniejszy od drugiego), przełożyć masą (jakąkolwiek, byle nie na śmietanie, bo masa plastyczna może się rozpuszczać), urywasz lalce nogi i korpus umieszczasz na górze. Potem masa plastyczna, z masy suknia, gorset, ozdoby i gotowe. Masę plastyczną robię wg przepisu: 1/2 kostki margaryny lub masła 1 szkl wody 25 dkg mąki pszennej 1/2 kg cukru pudru barwniki spożywcze Wodę gotujemy z tłuszczem, po zagotowaniu wsypujemy mąkę, dokłądnie mieszamy, chwilę prażymy. Zdejmujemy z ognia, dodajemy cukier puder i wyrabiamy na gładką masę. Dodajemy barwniki. Kiedy przestygnie można zaczynać lepienie ozdób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzieki Bede musiala najpierw pocwiczyc z dzieciakami na modelinie i moze kiedys odwaze sie zrobic takiego torta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 26.10.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Jak tylko będziesz chciała, to podam Ci szczegóły krok po kroku . To wcale nie jest takie skomplikowane. Masy możesz zrobić różne - czekoladową, kawową, cytrynową (uwielbiam taki cytrynowy torcik). Teraz kończę torcik dla córci do szkoły na jutrzejsze pasowanie pierwszaków. Sama jestem ciekawa, jak mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.10.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ale zdolniacha z Ciebie:)Ja też lubię piec ciasta,torty,ale takie cuda...to nie...Myślę,że pomęczę Cię o jakieś przepisy:) A wracając do tapety,to teraz doczytałam,że też kupowałaś w LM,więc to chyba ta sama tapeta:)Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 27.10.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to ta sama tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzięki;) Koniecznie wrzuć fotkę swojego dzisiejszego wypieku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 27.10.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Torcik wyszedł tak http://lh6.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMgiFHoZ0qI/AAAAAAAAAGM/rLTjcEvMCJU/s400/DSC_6566.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.10.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Piękny.... ...jestem pełna podziwu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.10.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiataj Pavis:) Przydreptałam za Nadulką i bardzo podoba mi się u ciebie...a na tą tapetę to i ja nabrałam chętki .. i jeszcze kafle z Nowej Gali też są miodzio Pozdrawiam, Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 27.10.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) Piękny.... ...jestem pełna podziwu.... dziękuję Literki tylko koślawe, jakbym to ja do pierwszej klasy chodziła ale pisakami, których użyłam wręcz nie dało się pisać. Beznadziejne. Już miałam zamiar zrywać wszystko i zrobić od nowa, bez tekstu :bash:Ale i tak się podobał. Zniknął cały, dzieciaki dokładki prosiły i to cieszy Edytowane 27 Października 2010 przez Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 27.10.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiataj Pavis:) Przydreptałam za Nadulką i bardzo podoba mi się u ciebie...a na tą tapetę to i ja nabrałam chętki .. i jeszcze kafle z Nowej Gali też są miodzio Pozdrawiam, Ala Witam kolejnego gościa Widzę, że tapeta ma coraz więcej fanów No i dobrze, bo ładna i praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts