Alunek 05.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tak myślałam... ja też mam sześciolatkę (Julkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 05.11.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 znowu wracam do Ciebie bo ten dom to moje klimaty, czułabym się tu jak u siebie. Powiedz czy ta szafka u syna z czerwonymi skrzynkami to ikeowskie? bo bardzo mojemu synkowi by to pasowało na te jego wszystkie ,,drobiazgi" może w końcu byłby porządek. I oczywiście jak pamiętasz cenę to też poproszę tak, to IKEA - a jaki ten regał jest praktyczny... Uwielbiam go. Dzięki niemu w pokoju panuje wieczny porządek Sprzątanie trwa 2 minuty - osobny pojemnik na klocki, osobny na zabawki do kąpieli, osobny na książeczki... Super Cena na stronie Ikei to 327,93zł za jeden (ja mam 2 takie same obok siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 05.11.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tak myślałam... ja też mam sześciolatkę (Julkę) Super wiek - jeszcze dziecko, a już można sobie tak "dorośle" porozmawiać. Jak mój mąż wyjeżdża w delegację, to robimy sobie babskie wieczory z dyskoteką w jej pokoiku włącznie Paula uwielbia tańczyć, a ja przy niej wypadam blado Szkoda tylko, że czas tak szybko leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 .. no właśnie. Teraz nie mamy zbyt wiele czasu,aby zatrzymać się i pobyć z dziećmi,a wtedy kiedy już będziemy miały czas, to dzieci nie będą go miały dla nas.Moja córka oprócz tańców, to teraz jeszcze jest na etapie zadań w pisaniu, rysowowaniu i pierwszych prób czytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 05.11.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No to skoro mowa o Paulince, to jeszcze zdjęcia z historycznego momentu - pierwszego dnia w szkole (ach... te historyczne momenty - zawsze się rozklejam...) http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TNQwAUfjGsI/AAAAAAAAAKA/p5ylZXCSCOo/s400/DSC_5271.JPG http://lh6.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TNQwDeQcMNI/AAAAAAAAAKE/MnGYctSZm8A/s400/DSC_5329.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita2006 05.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kochana czy mogę prosić cię o przesłanie przepisu na ten cudny serniczek ? p.s. dom pierwsza klasa, idealny! anitagrunt@ yahoo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Pavis ,śliczną masz córeczkę,synuś też mały przystojniak;) Macie rację czas tak szybko leci.... Ale trzeba się cieszyć chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.11.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 extra dom-pięknie urządzony, ale dzieciaczki przebiły wszystko...pamiętam jakie miałam mokre oczy jak widzialam syna rok temu w gangu z tym rogiem obfitości wśród tlumu maluchów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 06.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dzieciaczki super , szczesciara z Ciebie Pavis .Dom idealny , moja rozetka dopiero z ziemi wychodzi . Moglabym prosic przepisy na oba serniczki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_aga 06.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Pavis piękne dzięki za przepis na cudowny tort Córeczka jak malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Pavis ,obiecałaś fotki kuchni stanu obecnego ,my tu czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wrzucę Nadulko całość, wrzucę. Tylko póki co mamy choróbsko w domu i młody nie za dobrze to znosi, tylko na rękach chce być noszony W sumie, to za dużo zmian nie ma - doszedł stół (na jednym ze zdjęć widać go), lampa nad stołem - wcześniej była przez jakiś miesiąc stara z mieszkania z misiami - z pokoju córci oczka sufitowe, kontakty i jakieś tam pierdółki, także zmiany takie sobie. Ale obiecałam, to cyknę fotki niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 To szybkiego powrotu do zdrowia życzę dla synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 09.11.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A tutaj widok z salonu - zdjęcie na przybliżeniu. Przed kościołem jest pole. Najładniej wygląda zimą, jak wszystko jest w śniegu, a kościółek podświetlony http://lh6.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TNkE7pnmNLI/AAAAAAAAAK8/oYXjrQ0MaQY/s400/DSC_3865.JPG A tacy goście nas odwiedzają http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TNkE8oeVdwI/AAAAAAAAALA/h92MpDySxqQ/s400/DSC_3980.JPG http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TNkE40ymrkI/AAAAAAAAAK4/tEw-JdvWs0s/s400/DSC_2316.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Piękny masz widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Pavis , jak synuś dzisiaj się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.11.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A dziękuję, dobrze. Na całe szczęście, bo kiepsko to znosił. Teraz niestety przeszło na Paulinkę. Sezon uważam za rozpoczęty :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 10.11.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Pavis domek śliczny - gratuluję!!! Czy mogłabyś mi podać jakie masz płytki w dolnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.11.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dziękuję To TAU Ceramica seria Corten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts