Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Pavis...

Pavis

Recommended Posts

Witaj Pavis:)

ale się cieszę, że trafiłam do Twojego dziennika...... jestem zachwycona wnętrzami i zdolnościami kulinarnymi;);) PIĘKNIE u Ciebie i pewnie będę miała sporo pytań, ale najpierw poczytam wszytko ze szczegółami, bo jak na razie powierzchownie przeleciałam stronki:);)

na początek mogę prosić o przepisy na Twoje cuda? oj, jak moja córeczka byłaby zachwycona taką Barbie...;) no i serniczki 1 i 2 - bardzo proszę:):):).

serdecznie pozdrawiam

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Alu :) Oj, działo się w ten weekend, działo :) Bardzo imprezowo było, choć całkowicie nieplanowanie.

oldzia witam w moich progach :)

W weekend byłam też w IKEA na zakupach. Dzięki efilo kupiłam narzutkę na łóżko córci, bo do tej pory to albo za krótkie miała, albo za szerokie. Nowa wygląda tak

http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TOo-5XevACI/AAAAAAAAAMg/qnLLfYgdyvs/s400/DSC_6736.JPG

http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TOo-2mZCqQI/AAAAAAAAAMc/L0jmiSsBXmY/s400/DSC_6721.JPG

Nadulko póki co tylko narzutę kupiłam. Przymierzam się do kupna łóżka Wiktorkowi do pokoju i jeszcze parę dodatków chcę kupić, ale to musimy bez dzieciaków jechać

Alu, kocyk jest mega rozciągalny. U mnie na zdjęciu jest złożony na pół, żeby był taki mniej prześwitujący. W rzeczywistości wygląda jak ubita śmietanka :D

Byłam, widziałam. Dzięki za namiar :) Cudne te Poli inspiracje. Ja cały czas dylemat miałam, czy białe łóżko pasuje do pokoju chłopca. Jednak o wiele łatwiej urządzało mi się pokój córci. Tak jakoś więcej rzeczy mi się podoba. No i kocham białe mebelki :) a teraz wiem, że białe łóżko będzie pasowało :D

Byłam, widziałam. Dzięki za namiar :) Cudne te Poli inspiracje. Ja cały czas dylemat miałam, czy białe łóżko pasuje do pokoju chłopca. Jednak o wiele łatwiej urządzało mi się pokój córci. Tak jakoś więcej rzeczy mi się podoba. No i kocham białe mebelki :) a teraz wiem, że białe łóżko będzie pasowało :D

Mam ten sam dylemat i jak na razie na 90% będą jednak białe meble.

Dzięki dziewczyny :)

Białe łóżko od początku mi tak chodziło po głowie, tylko większość aranżacji z białymi mebelkami widziałam do tej pory w pokojach dziewczynek i tak nie bardzo wiedziałam co tu wykombinować ;) Szare też fajne, ale nie bardzo pasuje do tych pasków u Wiktorka w pokoju

Pola, narożnik kupowałam tutaj - seria MAKALU

http://meble-tapicerowane.com/index2...alog_produktow

No i dzięki za miłe słowa :)