Rafal111 21.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jest brama oddalona od domu jakies 20m. Kable w domu mam przewidziane na dole i na pietrze do bramofonu. 1. jaki bramofon możecie polecic, sprawdzony ( może byc chiński) - czy sa takie co maja w domu dwie stacje? 2. i tak pewnie musi byc jakis dzwonek jeszcze przy drzwiach - myslałem o bezprzewodowym ale co możecie polecic żeby baterii w godzine nie zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 21.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 20m to niedaleko. Ja nie bawiłbym się w instalacje bezprzewodowe. Po co się zastanawiać, czy baterię działają. Kable według mnie są lepszym rozwiązaniem - trwalszym i pewniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal111 22.10.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a moze byc wideodomofon otwierany telefonem?a do tego sterownaie otwieraniem bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts