Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaka najlepsza i naprostsza lodówka?

Dorians

Recommended Posts

Cześć Wam,

szukam lodówki jak najtańszej, i jak najprostszej i niewysokiej (max 1.3 m). Wiem, że to temat dość ogólny, ale lodówka wykorzystywana będzie jako urządzenie zapasowe, na chłodzenie produktów rzadko kupowanych. Widziałem fajną lodówkę Amica (model AC1104PA+), jest ona w klasie A+ i jest niewysoka (o taką własnie mi chodzi). Cena jej też nie jest za wysoka (poniżej 600 zł). Widziałem na ceneo dosyć dobre recenzje na jej temat (aczkolwiek znalazła się też jedna zła)/ Czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat ? pozdrawiam i dziekuje

u mnie chodzi ta lodówka i nie mam z nią problemów. Jest trochę mała, ale taka już jest (jak ktoś chce wozić regały to nie kupuje do tego celu malucha). Chodzi dobrze, nie narzekam, uszczelki nie popękały jak to bywa w niektórych markach. Mogę śmiało polecić

• 2 months później...

ja teraz przymierzam się do kupna lodówki amica FK232.3, ciekawi mnie w niej system Anti-Bacteria. założyłem wątek aby ludzie wypowiedzieli się na ten temat czy to ciekawe rozwiązanie czy tylko chwyt marketingowy

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170927-system-Anti-Bacteria-w-lod%C3%B3wce-Amica-FK232.2&p=4477415

zobaczymy co tam trafi za kilka dni/tygodni

a u moich rodziców dwie amiki pochodziły tyle co gwarancja, tzn. jedna gwarancje przeżyła o miesiąc, druga padła na gwarancji, naprawiona w jej ramach, "skończyła" się kilka miesięcy po gwarancji (przedłużonej o czas napraw), w międzyczasie porozdwajały się uszczelki na drzwiach, może teraz mają inną jakość niż przed kilku laty ale szczerze wątpię, wszelka elektronika, agd i rtv staje sie z dnia na dzień coraz delikatniejsza...ogólnie nie polecam,

teraz mają whirpoola i jak na razie rok po gwarancji i chodzi