ketiso 24.06.2002 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 A propos wątku krasnali to zajrzyjcie sobie na stronkę radiostacji i obejrzyjcie chrum koszulki . czyż nie są cudowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Dopiero obejrzałem zdjęcia EM. Jestem pod wrażeniem. Jeśli ta budowla znajduje się w Polsce to z pewnością jest to kościół, cerkiew lub plebania. EM zrobiłeś zamieszanie bo każdy myśli że to dom jednorodzinny.... :grin: No nieźle się ubawiłem. CHYBA NIE JEST TO DOM JEDNORODZINNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 25.06.2002 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Owszem: JEST TO DOM JEDNORODZINNY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.06.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Facet ma chyba harem. Zresztą przypomina to trochę meczet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 25.06.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Hej! Mnie też przerażają te wszystkie ozdoby w ogrodzie typu: krasnale, boćki, muchomorki itd. Ale "najfajniejsza ozdoba" to wkopana do ziemi opona z traktora (im większa tym lepsza) a w środku posadzone kwiatki. Normalnie super!! To dopiero szczyt dobrego smaku. No i jakie to naturalne. Poprostu miodzio!! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 opona pomalowana na bialo-zapomniales dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 25.06.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Ja mam obok siebie cos w rodzaju zaklinania Feng Shui. Ogromna góra usypana sztucznie, na tym ustawiono liczne kamole, Z kamoli wystaje kawal kija na którego końcu wisi drut z czymś. Coś dynda nad pyskiem z rzeżby wyobrażającej rybę wystającą spośród kamoli. Z uwaga obserwuję ta radosną twórzczośc jak przejeżdżam. Co tydzień są jakies ulepszenia. Opony (nawet białe) się chowają. Na szczęście widzę to tylko pół sekundy i jest z dala od moich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.06.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Toż na tym polega zaklinanie. Ma odstraszać postronnych. Widać spełnia swoje zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 25.06.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Widziałam to coś co opisuje EM i muszę przyznać, że w głowę zachodzę o co tam chodzi? Kawał działki (byłaby dobra cena), a człowiek na tym usypuje swego rodzaju świątynię dumania na cześć wędkarstwa. Bo dla mnie to wygląda jakby bałwan z kamieni łowił rybkę na wędkę. Żeby to było możliwe, pod bałwanem usypano sporą górkę wyłożoną również kamieniami, rybka pozostaje w dole. To poprostu trzeba zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 25.06.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Moja mama dostała (na własne nieszczęście) w prezencie wypchanego koguta do ogrodu. Raz, że zaczął śmierdzieć po deszczu a pozatym był regularnie atakowany przez nasze koty Ubaw na całego. Mam nadzieję, że mnie nikt czymś takim nie uszczęśliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.06.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Ciekawe, jak by to wszystko razem wyglądało: kwiatki w klombikach z pomalowanych opon, krasnale, zaklinacze FS, szklane elewacje. Może zrobimy wirtualną galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mch 29.06.2002 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2002 Wszystko na raz na jedej działce? Litości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 29.06.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2002 Ostatnio widziałam mały stawek (między drogą a płotem), elegancko obsadzonych przeróżnymi trawami kwiatami, obłożonych kamieniami itd.. a przy tym stawku stał sobie zielony krokodyl wielkości ok 1,5m. Nie wiem z czego był - chyba z gipsu. Pomijam już to że obok przy płocie było zrobione coś na kształt boksu w którym śpią konie, i jeden koń( a raczej jego profil) który patrzy na przechodniów z tego boksu. Opisuję dalej: na podwórku drewniana studnia, standardowo już bocian, żaba i grzybek, różne pnie drzew, kamienie, pod balkonem koło z drewnianego wozu, sierp.I jeszcze wiele innych bajerów których nie pamiętam. Pomyślicie pewnie że to jakiś duży ogród. Otóż ta działka nie miała więcej niż 5-6 arów. A domek na działce to klocek w panelach. I jak Wam się podoba??? Mnie najbardziej urzekł krokodyl "Jeśli nie chcesz mojej zguby, krokodyla daj mi luby"..... :smile: :smile: :smile: Dorota Pytanie: jak Wam się podobają elewacje obłożone potłuczonymi talerzami?? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Doti dnia 2002-06-29 12:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 29.06.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2002 Doti, ten krokodyl może być prawdziwy! One się potrafią nie poruszyć przez długi czas, widziałem w zoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doti 29.06.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2002 Jak następnym razem tam będę przechodziła to go dotknę. Może nie odgryzie mi ręki. A jeśli tak to będę musiała powrócić do pisania jednym palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 19.07.2002 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Podobno o gustach się nie dyskutuję i ja nie zamierzam! Budynek? przedstawiony przez p. EM robi wrażenie - trochę bajkowe ale to juz sprawa właściciela. Miał kaprys i właśnie to chce zostawić potomnym? Dla mnie bomba! To wolny kraj. Każdy z nas buduje (lub zamierza wybudować) dom, który pozostawi dzieciom jako znak, ten ma chociaż rozmach. U mnie na dzielnicy też jest pałac. Tylko że ma 1 wieżyczkę, bryłę transformatora i jest walnięty wśród parterowych domków na 1000 m działce. Efekt jest dużo gorszy możecie mi wierzyć!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 "Wśród dorodnego,pysznego lasu nagle ktoś urządził skalisty "górski ogrodek", sztucznie ułożony, obsadzony kwiatami, które w głębokim cieniu nigdy nie nabrały właściwych sobie kolorów. W całym lesie wszystko, co ustawili tutaj ludzie jest bezwzględnie szpetne. Gorsza stokroć jest oczywiście dekoracja samego Giesshubbler-Sauerbrunn, który tak jest zastawiony okropnościami z "marmuru, spiżu i gipsu" oraz terakoty, że biedny podróżny długo potem musi wyganiać z pamięci obrzydłe krasnoludki , sarenki, nimfy i amorki, które zaludzniają park i okolice źródeł." Kazimiera Iłłakowiczówna,"Karlowe Wary"-opubl. w Bluszczu 1937 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 05.12.2002 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 hej opal - chyba karlove vary ("a nie wary":wink: a widzieliście kiedyś piekne jeziorko z lustra po którym pływa śliczna żółciutka gumowa kaczuszka??? toż to czyste SZENG FUJ... :smile::grin: nie wspominam o takich udogodnieniach jak betonowe ścieżki w ogrodzie (oczywiscie z betonoeymi krawężnikami) - wygląda do jak betonowy ogród z ziemią jako ozdobą... oczywiście z roślin króluje trawa (czytaj: mlecze, perz) a z drzewek - iglaki (bo nie ma przy nich roboty) SZENG FUJ - bleeeeeee pozdrowka snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Zachowałam pisownię oryginalną. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 05.12.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 oryginalna do czego opal? snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts