qwertyasdfgh 22.10.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam, z czego robi się taki blat jak w załączniku? Nogi wydaje mi się ze z ytonga a blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 23.10.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 pewnie jakaś płyta drewnopochodna lub wylewany z betonu + zbrojenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 23.10.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Mam podobne rozwiazanie w jednej z łazienek. Nogi z ytonga obłożone kafelkami, a blat robiony na wymiar z granitu ( marmur ponoć pije wodę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 25.10.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 U mnie wykonawca zastosował "nogi"z bloczków ytonga a na blaty gotowe płyty z twardej pianki gr 5 cm zbrojone włóknem szklanym i pokryte warstwą cementu.Są bardzo wytrzymałe i łatwe w obróbce.Przycinał je zwykłą piłą do drewna i wyrzynarką.Całość obłożona glazurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts