papuch 23.10.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam, mam pytanie odnośnie wylewki ...na całości domu będziemy mieli wylewkę cienką anhydrytową ale w garażu będzie normalna (ze względu na konieczność spadku) i mój mąż pomyślał że zamówimy gruchę i razem z posadzką zaleje nam zaszalowane schody zewnętrzene przed domem.Czy coś takiego jest możliwe? Czy beton na schody nie powinien być inny (twardszy ) niż na podłogę (albo odwrotnie sama nie wiem). A tak właściwie to czy zamawia się wylewkę z gruchy??? Dziwnie mi to wygląda bo zazwyczaj śledzę forum i nigdy się nie spotkałam z czymś takim.NO nic czekam na odpowiedzipap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margin 29.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Beton na wylewkę, nie na schody . Beton na schody teoretycznie na wylewkę tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 03.11.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Beton na wylewkę, nie na schody . Beton na schody teoretycznie na wylewkę tak. Beton na schody to pewnie jak Pani ma w projekcie B20 możesz go wylać w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts