babcuk 23.10.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 pytam bo producent pisze że 15kg na pióro wpust i 20kg na gładkie tylko nie pisze jakiej grubości pustak.także ile pójdzie kleju na m2. ściany z ytonga 24cm. bo nie wiem ile zamówić a jeszcze słyszałem że worek 25kg idzie na paletę ytonga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suj 23.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam Murowałem w tym roku duży garaż z Ytonga 24cm na pióro i wpust. Stosowałem zaprawę firmowaną przez Ytonga (prodcentem był raz Quick-mix a drugi raz nie pamiętam kto, ale kotś inny). Średnio wychodził mi worek zaprawy na paletę Ytonga. Robiłem to pierwszy raz więc się dość starałem. Szlifowałem każdą warstwę, starałem się nie rozrzucać zaprawy na lewo i prawo. Stosowałem kielnię z zasobnikiem. Paskudnie się po tej zaprawie czyści mieszadło i kielnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts