hester 23.10.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam Czy ktos pomoze Kilka dni temu wykopali Nam studnie 72m na glebokosci 25-45;wegiel od50;kreda Postaneli na tym metrze mimo iz nie natrafili na duze źródło ale sadzili ze jest duzo mniejszych zylek.zrobili pube i woda jest nachodzi ale cala zmetniala tzn jest cala zamulona jakby wymieszana z weglem - kolor brazowawy!!czy chlopaki popelnili jakis blad w sztuce czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 23.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 A ile tej wody zamulonej już spuściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hester 24.10.2010 03:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 cala noc studniarze sciagali wode - ale jaka bya rano nie widzialem bo bylem w pracy.wczoraj po 2 dniach pojechalem i woda brudna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 24.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ja się na tym nie znam, ale mam wrażenie, że nie masz się jeszcze czym przejmować. Co na to studniarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hester 24.10.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 no wlasnie nie panikuje ale zbiza sie czas zaplaty ale ciezko mi zaplacic za cos takiego - przeciez ta woda to wyglada jak deszczowka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts