gggt 23.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Odebrałem mieszkanie, w ostatecznym projekcie postanowiłem całkowicie zrezygnować z podłączenia okapu do tej wystającej ze ściany rury. Czy mogę ją tak po prostu zdemontować/odciąć i zaślepić, ewentualnie proszę o informacje do kogo z tym problemem mógłbym się zgłosić. Z góry dziękuje i pozdrawiam! http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-10/d90458ec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 24.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 a masz w tym pomieszczeniu drugi kanał przewidziany na wentylację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gggt 25.10.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a masz w tym pomieszczeniu drugi kanał przewidziany na wentylację ? ten plastik obok rury to jest element wentylacji mechanicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryhu82 30.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) Ile ja bym dał za dodatkowy kanał do okapu w "nowym" mieszkaniu, a tu proszę ktoś chce go sobie zatkać. Zastanów się trzy razy, okap wyciąga wilgoć i zapachy bezpośrednio z nad kuchenki i jest super.Odciąć i zaślepić to nie ma problemu, ja doradziłbym jednak zainstalować nakładaną zaślepkę, bo może przyjdzie jednak ochota na skorzystanie z tej rurki.Proponuję odwinąć lub naciąć folię przy ścianie i zdjąć ten element wystający i może uda się zdjąć bez cięcia rur. Edytowane 30 Października 2010 przez ryhu82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts