aadamuss24 24.10.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam. Nie mogę wysłać prywatnej wiadomości wchodząc na nick innego użytkownika. Kiedyś pojawiały się tam różne opcje, np. wyślij wiadomość, a teraz nic mi się nie pojawia. Jeśli już otrzymam od kogoś wiadomość to normalnie mogę na nią odpowiedzieć ze skrzynki. Sam nie mogę do nikogo nic napisać Czy coś się zmieniłoa a ja nie wiem gdzie szukać ? Może ktoś pomoże ? Pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 25.10.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam, proszę podać np. prnt scrn lub konkretny przypadek. Nie odnotowuje problemów związanych z przesyłaniem wiadomości. Prosze najechać strzałką na konkretny login i raz kliknąć. Klikając na login uzytkowników można otrzymać przekierowanie na Profil lub właśnie stronę Prywatna Wiadomośc i inne. Prosze o sygnał czy działa poprawniePozdrawiamyRedakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 04.11.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Niestety mam problem z umieszczaniem obrazków jednak to nie działa tak jak powinno. Po najechaniu i kliknięciu nic się nie dzieje. Przeglądarka to opera, czy może to być wina przeglądarki ? wcześniej jednak działało. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 13.11.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam. Problemem była Opera Eksplorer obsługuje wszystko normalnie. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 29.11.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ok, w razie innych kłopotów proszę o kontaktpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 03.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witam, nie mogę wyświetlić wysłanych prywatnych wiadomości. W skrzynce odbiorczej po wyświetleniu otrzymanej wiadomości nie widzę mojej odpowiedzi na nią.Przegladarka Opera, systemy Windows XP oraz Windows 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts