Monoceros 24.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jest tutaj jakiś zapaleniec, który podpowie na co zwrócić uwagę ? z góry dziękuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.10.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Mam NEC NP901W. Udało mi się go kupić w rewelacyjnej cenie. Wcześniej miałem na testach BenQ i NEC jest zdecydowanie lepszy, przede wszystkim kolory jak i rozdzielczość dużo lepsze. Niestety najlepszym sposobem na wybór jest przetestowanie o ile to możliwe nawet w sklepie. I jeszcze jedna ważna uwaga, trzeba patrzeć na głośność (Nie są to zupełnie ciche urządzenia) i żywotność lampy i jej cenę.Aha, ilość wejść jest bardzo ważna i przynajmniej jedno HDMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 najrozsądniejszym zakupem (cena-jakość) wg mnie, jest zakup projektora o rozdzielczości 720p, nie przepłacasz za FULL HD, a nadal masz obraz w standardzie HD, poza tym na razie wszystkie konsole i tak dają sygnał tylko 720p, tak samo kanały hd z cyfrówki... jedyne źródło full hd to BR, szczerze mówiąc przy dobrym rzutniku i odpowiednim ekranie nie zauważysz różnicy między full hd a 720p....polecam projektory epsona i mitsubishi, jeśli pomieszczenie jest dość jasne, co najmniej 2000-2500 lumenów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.11.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Od 5 lat mamy Sharp Notevision XR-10S. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 07.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 U szwagra po świętach się taki pojawił więc miałem okazję dopytać zorientowanego co by i sobie kiedyś taki sprzęt sprawić. Najlepsze co można w tej chwili kupić to projektor Epsona z technologią 3LCD lub coś firmy Optoma, bawiliśmy się kilka dni Epsonem z 3LCD i bardzo dobrze widać zarówno w dzień jak i przy oświetleniu. U nas do salonu zdecydujemy się pewnie na Optome ze względu na "adapter 3D" aby i młodzież miała frajdę ze swoich gierek i filmów. Szwagier stanowczo odracza BENQ i Acer, z tego co się zorientował to są strasznie głośne i kiepskiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Faktycznie, miałem Benq mam Neca, przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts