tomasziolkowski 24.10.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Kochani, pierwszy dzień pracy cieśli i już wyłapali kilka belek z kornikiem. Niby tragedii nie ma ale jednak parę dziurek po robalach jest. Więźba zaimpregnowana zanurzeniowo. Sprzedawca drewna wymienia wszystko bez szemrania jednak wszystkiego na pewno nie wyłapię i tu mam do Was pytanko.Czy jeśli drewno było zanurzone przynajmniej te 24 godziny, to robactwo które ewentualnie w nim wierciło już zdechło, czy dla świętego spokoju kupić jeszcze jakiś impregnat i przemalować wszystko jeszcze raz (właściciel tartaku twierdzi, że absolutnie nie ma takiej potrzeby). Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.10.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Twierdzi tak bo to nie będzie jago dach! Z nim już nie rozmawiaj skoro Ci takie drewno dostarczył. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 25.10.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Podobno Boramon z firmy Altax zabija korniki, ale nie wiem czemu mój wykonawca sie dziwnie usmiechnal na to stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts