naberia 23.10.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Co do zdjęć, powiesiłabym je w innym miejscu po prostu. Albo zamiast tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a ja bym dala dzrwi rozsuwane na calej szerokosci :)zerknij do mnie mam podobne rozstawienie jak u ciebie i drzwi mam po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 26.10.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Pralinka Ty w Polszy okna zamawiasz, prawda? co do okna duuuzego to one mi sie bardzo podobaja i to byl i jest moj cichy faworyt. ale znow trzeba bedzie nad lubym popracowac. ciekawe jak to cenowo tutaj wyglada! ze wzglédu na inne okna to tez musi byc biale.... [a szkoda!] jakies sklepy godne uwagi czy w ogole tutaj nie patrzylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 26.10.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 u mnie to jest poplatane bo ja wielkie okna zamawialam tutaj a te juz normalne to przyjada z polski :)zaoszczedzilam na tym jakies 8 tys eurohttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif.robilam tu wyceny na wszystkie i powiem Ci ze najtaniej u flamaka bylo nawet te nasze firmy z gazetki byly drozsze od niego takze jak bedziesz chciala dam namiar http://emotikona.pl/emotikony/pic/zakochany-drzewo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.11.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Przygotowania do świąt rozpoczęte ehhh ciężko się oprzeć takim cudeńkom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Hej Nikol21 śliczne te cudeńka świąteczne:).Przepiękny masz stół w jadalni:yes:. Czy mogę prosić o zdjęcie z bliska blatu i nóg stołu? Gdzie go kupiłaś, ile kosztował i jakie ma wymiary? Pozdrawiam *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.11.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Lea - stół boski zaiste jest kupiony w znanej manufakturze drewna - swego czasu moje mebelki były na ich stronie głównej państwa Baczyńskich mogę z całego serca polecić. Nawet wczoraj rozmawiałam z panią Baczyńską na temat pielęgnacji - super kobitka! nogi stołu naszego to 12x12cm, aa tak - model Manu, nie rozkładany, długość 2m albo 2.1m. a strona tutaj: http://www.manufakturadrewna.pl/ powiedz mi co dokładnie chcesz zobaczyć na blacie i nogach to podeślę ale zdjęcia zrobię w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.11.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Czy możesz mi zrobić zdjęcie jak wygląda blat stołu i nóg.Czy ma jakies rysy,tzw.słoneczka,inne słoje? P.S skrzynke wyczyściłam.NApiszesz mi ile kosztował twój stół?I czy on jest dębowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.11.2013 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 hej, dopiero dzis zobaczylam wiadomosc... jestem poza domem do poniedzialku i wtedy zdjecia moge zrobic. my mamy dab naturalny, olejowany na podlodze mamy dab, szczotkowany, lakierowany i pewnie widzisz ze jest troche roznicy w kolorze. na necie znalazlam takie zdjecie stolika kawowego i pare innych, daj znać co więcej chciałabyś zobaczyć. co do drzewa, to jest ono świetnie wypolerowane, równiutkie. zdarzają się malutkie sęczki,ale one są dobrze zabezpieczone, dwa, są naprawdę malutkie i trzy, nadają super charakteru. nasza podłoga ma dużo sęków i taki efekt chcieliśmy. po juz ponad roku użytkowawnia mogę powiedzieć, że drugi raz bez zastanowienia się kupowałabym w Manufakturze Drewna - jakość mebli + serwis. Myślę żę to meble na następne (co najmniej) 100 lat! takie szafki pod tv tutaj widac troche blatu zdjeie odsc niebieskie wyszlo..... ale widac wiecej blatu. nogi: maja po 12cm grubosci i szerokosci bardzo solidne! ooo i to chyba stół znalazlam dobra, wiecej zdjęc nie mam...a te są z różnych okresów wiec nie zwracaj uwagi na otoczenie, różne odcienie - bo czasem to kwestia aparatu i światła dostępnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 22.11.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Dzięki serdeczne za fotki !!! Bardzo mi pomogłaś . Nie mogę sie napatrzec na Twoją piękną lampe w salonie.Jest boska,zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.11.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 nie ma za co mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z wyboru i ze stołu. lampa fajna, plus z kanapy jest fajny widok - jak sie człek wyciągnie na tejże kanapie to widać cały środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 01.12.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 nie ma za co mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z wyboru i ze stołu. lampa fajna, plus z kanapy jest fajny widok - jak sie człek wyciągnie na tejże kanapie to widać cały środek Ja tez mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.12.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Odrobina świątecznych dekoracji się już pojawiła... i chyba na tym będzie koniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 jak nastrojowo sie zrobilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.12.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 nogi: maja po 12cm grubosci i szerokosci bardzo solidne! . o ktore nogi chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 31.12.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 o ktore nogi chodzi ? hmmmm... zmierze nogi lubego póki co pisałam o nogach stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 31.12.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Wszystkim odwiedzającym życzę aby ten Nowy Rok był spełnieniem części waszych marzeń....dlaczego nie wszyskich? Bo trzeba coś zostawić na kolejne lata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.01.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nicol wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.01.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Pomożecie? Chciałabym troszkę zorganizować pokój gościnny/sypialnię gościnną u moich rodziców. Na chwilę obecną ściany są pomalowane na kolory: kawowy aromat (1 ściana) i jesień lniana na pozostałych ścianach. Na podłodze są położone panele - Dąb Dublin. Pokój ma wymiary 5x4,5m. ściana ciemniejsza ma szerokość 4,5m. Okno ma ok 2.5m szerokości i jest na ścianie o długości 5m. Jedyny niuans to komin tuż obok drzwi [po lewej stronie]. Ale komin jest też swietnym zródłem ciepła Budżet jest ograniczony. Z jednej strony widziałabym tam łóżko z metalową ramą, jakieś jasne, lekkie firany [romantico! ], jakąś szafę, komodę i szafki nocne. Z drugiej strony wyjaje mi się, że takie melatowe łóżko nie będzie aż takie praktyczne i może lepiej kupić coś co ma skrzynię na pościel, z jakimś fajnym zagłówkiem.... i pytanie- - czy jasne czy ciemne kolory? Pomieszczenie ma ekspozycję południową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.01.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a mi by takie romantico pasowało. jeśli to nie będzie sypialnia, z której się korzysta non stop - wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań, choć warto się zorientować czy takie wyrka są stabilne i nie rozjeżdżają się z czasem, nawet jeśli nie uprawiamy w nich akrobacji hehe (zupełnie nie mam rozeznania w tym temacie).tylko romantico pasi o ile reszta chałupy jest w raczej tradycyjnym klimacie. nie rób pokoju który byłby "z choinki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts